• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    GIRAFFKA: já Tě viděla před pár dny a jsi moc krásná. Nevím, kolik Ti je, ale přijdeš mi dost mladá a jsi hubená. :)

A jinak s oblečením to mám dost podobně. I jsem se snažila párkrát bejt víc "ženská", ale nejsem to já.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    V pořádku! Tím víc puntíků, kytiček, krajek a volánků pro mě!
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    věřím, že v oblečení existujou přesně dvě barvy - černá. (a teda když je nad 30 stupňů, tak bílá u trika).
    a vzor je jeden - barva po celý ploše.
    jakmile člověk přijme tuto víru, významně to zlepší kombinovatelnost šatníku.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    Nesnasim "zensky"obleceni-volanky, puntiky, vetsina krajek, kvetinovy vzory, pudrove ruzovou, bezovou, telovou... jako at si to ostatni nosej, ty jsou v tom cajk, ale ja v tom vypadam priserne a cejtim se jeste prisernejc.

A obecne me sere vzorovany obleceni, krom pruhu a par geometrickejch vzoru, takze 90% satniku je jedobarevnejch (mam jediny vzorovany saty s negeometrickym vzorem, v tech jsem nadherna.).

A pravda,taky jsem mivala jedny krasny kytickovy vobtahly minisaty, nosila jsem je s kytickovejma martenskama,sitovkama,kozenou bundou a zebri kabelkou, ale to jsem byla mlada, krasna a hubena. Ted jsem min mlada, krasna a nehubena.
    NEI
    NEI --- ---
    ALESH: Dávej napříč celým internetem lidem vždy nevyžádané rady zatímco potřebují pochopení nebo přijetí. :))
    HOMOLOVKA
    HOMOLOVKA --- ---
    Přiznávám se, že jsem si teda z Benátek na zadek nesedla...
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    STEPNI_VLK: vetsina nebude chtít slyset, že se sem tam chová úplně stejne, jen ta sebereflexe u nekoho pracuje lip, u nekoho hůř (respektive, ta mylna domněnka, že když si myslim, že si to nekdo zaslouží, tak se tak můžu chovat taky). No a když vis, že si sem tam píča a jsi s tim v pohodě, tak ten projev ma pak snazší průchod...

Ale musím priznat, že me se taky často hůř pracuje s vedomim, že každý tu osobnost ma ve skutečnosti uplne jinou, než tu prezentuje a často si ty ID omlouvat uz ani nechci.
    Nyxaky obcas potkavam, ani se nijak nehlásím, jen vždy sleduji, jake povahové rysy z nich vychází reálně. O to je pak vtipnejsi číst výkřiky tady :)
    OBLESTIL_VRANU
    OBLESTIL_VRANU --- ---
    Můžu, chci, ale nevím jestli je to dobrý nápad.
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    OMNIHASH: To mi připomělo nedávnou jízdu na kole do Čimičáku, a v místě, kde jsem se míjel s jiným cyklistou byla obří blátivá louže. No a zrovna tam ještě na mé straně cesty venčila psa nějaká ženská. Jako nemyslím si, že jsem ho nějak vytlačil nebo tak něco, ale jak tam byl navíc ten pes, tak to asi ne úplně dobře vyhodnotil, a navíc já mám defaultní výraz takový zamračený bitchface, takže prostě mě a vlastně nás všechny radši míjel obloukem. No a nějak to nedopadlo, teda vlastně dopadlo, on do toho bláta, fakt se tam rozplácl jak v grotesce, zapíchlo se mu tam přední do bahnité louže a šel regulárně ksichtem do bláta. Naštěstí si nic neudělal, takže jsem mohl jet dát, protože kdybych mu musel nějak pomáhat, tak bych se asi nevydržel nesmát :)
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Dneska sem vytlačil nějakou ženskou z autobusu sixpackama vod. Vůbec to nepobrala, začala nastupovat ve chvíli, kdy sem se s nima zvednul že zadní trojsedačky a dostal momentum, když mě viděla, zpanikařila, dala si dva kroky zpátky, vypadla že dveří, rozplácla se na chodníku a strašně mě u toho zjebala:)))
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    STEPNI_VLK: ne ne, to není nutné:)

To byl spíš takový nyxí vtípek...
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    NICOLLETTE: Jestli chceš, tak ti s ní můžu zkusit domluvit schůzku, aby sis v tom udělala jasno sama. ;) Ale ano, budu se opakovat, v reálu je celkem fajn. Pravda, netuším, jak se chová k lidem, kteří jí (moc) nevoní...

PALEONTOLOG: Může to být tak i tak. Vždyť je to fuk. Jinými slovy, ať hodí kamenem ten, kdo aspoň občas nepodlehne svému stínu.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    cyklisti (až na ony níže vyjmenované) mě neserou, ale co mě sere masivně, jsou lidi, kteří v obchodě postaví vozík vedle regálu, pak udělají tři kroky vzad a hluboce se předkloní pro něco ve spodní části regálu u vozíku. jeden takovej efektivně zabrání přístupu k víc než dvěma metrům prodejní plochy!
    tak ti mě serou ještě víc než lidi, co postaví vozík do uličky napříč.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ALESH: přidej na batoh LGBT+ odznáček!

a nebo můžeš s tím kolem jezdit co nejblíž prostředku silnice (zn: YOU SHALL NOT PASS!), případně se motat v silnici hned vedle vyhrazeného cyklopruhu, abys nasral i tu část řidičů, kteří jinak vyznávají vzájemnou toleranci všech účastníků silničního provozu.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    STEPNI_VLK: čili chceš říct, že ti sluníčkoví lidé si jen pro pobyt na internetu nasadí zlou masku, jo? :)) a nemůže to být třeba naopak?
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    NELLAS: jedno lepší než druhé
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ALESH: gratuluji, uz umis vkladat obrazky. preji pekny zbytek dne.
    ALESH
    ALESH --- ---
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ALESH: ja si myslim, ze kdyz zacnes milovat putina, bude ti fakt lip a budes mit i vic pochopeni pro muslimsky teroristy. ja jsem liberal, me je jinak u prdele, ze nezeres maso.
    ACKO
    ACKO --- ---
    ALESH: nemusíš to hrotit, já jsem si našla hned 2 důvody, proč tě nesnášet, spektrum máš dostatečně pokryté
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam