• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    KURE: jako desetizubej?
    KURE
    KURE --- ---
    každej by měl mít jednou za čas dekadentní ráno se vším co k tomu patří.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    TRISSIE: Já taky neřek, že to je ráno špatný, ale že to je dekadentní. Což často sám vlastně považuju za pozitivum.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    MULTICAT: Ke kávě patří cigaretka, ale vím, že na to tě neutáhnu.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    přiznávám se, že mi žádná část dne ani noci nepřijde jako "špatný čas na zmrzlinu" :-)
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    SALVATOR: :D
    Ke kávě, viď.

Tak zejtra, mám tam ještě jeden zbytek.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    MULTICAT: Cpát se zmrzlinou ráno mi osobně teda přijde víc dekadentní, ale budiž :⁠-⁠)
    OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    MULTICAT: j prase podle mě je člověk, kterej tu zmrzlinu začne jíst ještě předtím než dojde k pokladně, ale samozřejmě návyky ve percepci sebe samého máme každý jiné naštěstí.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    SALVATOR: no, mohla jsem počkat do rána. To už je tak elegantně dámičkovský. Tato poloha přeci jen lépe odpovídá mému naturelu.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    MULTICAT: Tak to nejsi dobytek, když tě k tomu dohnala nutnost odmrazit mrazák, ne?
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    KOUDY: byla to strašná oběť, já už takhle pozdě nejím.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MULTICAT: hezky sis tu zmrzku obhajila :D
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Jsem dobytek. Včera večer jsem přijela domů z práce v půl desátý a sežrala zbytek zmrzliny, kterou jsem měla od léta v mrazáku.

Musím to všechno už zlikvidovat, abych mohla mrazák konečně odmrazit.
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    OMNIHASH: uplne vidim, jak mas mastnou hubu a prsty
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Deset let sme doma nevařili maso, poprvý sem šel dělat výpečky z bůčku a jsou naprosto famózní. Sice sem to kuchtil asi do jedný ráno, ale ta žranice potom!
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Už léta si dělám prdel, že umím vlézt lidem do hlavy... občas vím i to co se stane, dřív než se stane....ale někdy, někdy vyděsím sama sebe...

Včera jím o půlnoci zelňačku, píší mu, že se teda omlouvám, ale že neni tak dobrá jako je u mě standart, páč ji taky vyfasoval.. Dnes ráno mi od něho přijde zpráva, že se mu v noci zdálo o tom jak si o té zelňačce povídáme...
    V jiný době by me už asi upálili jako čarodějnici...
    JESSENKA
    JESSENKA --- ---
    priznavam ze mam krizi stredniho veku...je mi 35 a mam jenom ucnak...po uraze mne vyhodili ze zkusebky z fabriky a ja nevim jak dal...myslim si ze natlak od rodiny v puberte jsem mela brat vazne...ted zavidim kamoskam co zakladaji svou znacku obleceni , a proste tvori neco co je bavi a naplnuje....
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    přiznávám se, že sice najdu Velkej vůz, ale tím to končí a hlavně bude končit, navždycky. Nejen že je mi jedno, jak se co na noční obloze jmenuje, ale tyto informace považuji pro sebe za nadbytečné až škodlivé. Neberte mi moje zázračný tajemný nebe, neprohánějte ho raciem. (a současně přiznávám, že to takhle mám, ačkoliv můj chronologicky první diplom je z přírodovědecké fakulty UK. Sorry, jinak nelze.)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    KURE: Tak správnej bramborovej salát je samozřejmě jen jeden, ten podle Československé státní normy z roku 1976.
    ACKO
    ACKO --- ---
    VYHULENY_UFO: hlavně správněj boomer ví, že nejlepší nádobí na smažení vajíček jsou ty litinový nádoby s modrým vnitřkem nakoupený v osmdesátkách
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    KURE: Tak je dělám já, když nejsem línej. Metličkou nad vodní lázní, s máslem a se smetanou. Zdobím parmazánovým chipsem, koukal jsem na Masterchefa.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam