• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    přiznávám se, že sice najdu Velkej vůz, ale tím to končí a hlavně bude končit, navždycky. Nejen že je mi jedno, jak se co na noční obloze jmenuje, ale tyto informace považuji pro sebe za nadbytečné až škodlivé. Neberte mi moje zázračný tajemný nebe, neprohánějte ho raciem. (a současně přiznávám, že to takhle mám, ačkoliv můj chronologicky první diplom je z přírodovědecké fakulty UK. Sorry, jinak nelze.)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    KURE: Tak správnej bramborovej salát je samozřejmě jen jeden, ten podle Československé státní normy z roku 1976.
    ACKO
    ACKO --- ---
    VYHULENY_UFO: hlavně správněj boomer ví, že nejlepší nádobí na smažení vajíček jsou ty litinový nádoby s modrým vnitřkem nakoupený v osmdesátkách
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    KURE: Tak je dělám já, když nejsem línej. Metličkou nad vodní lázní, s máslem a se smetanou. Zdobím parmazánovým chipsem, koukal jsem na Masterchefa.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    VYHULENY_UFO: sem myslel, ze prave búmři na naky trendy a to, co je in, moc nejsou..ale nvm
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Od doby, co jsem uspal Facebook, smazal instagram a daší věci si buď platim nebo blokuju reklamu žiju ve velkém klidu... ach!
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    OPERAHYPNO: to je neco jako jeden muj kolega. on je boomer jak z ucebnice, vzdycky kupuje takovy ty picoviny co jsou zrovna aktualne trendy, domaci pekarny na chleba, trouby s pripojenim k internetu a umelou inteligenci.... jednou takhle domu nakoupil litinovy nadobi, vyhodil za nej hromadu penez a pak zjistil, ze jeho manzelka s nim neumi pracovat , on sam nevari, takze dali nadobi babicke a koupili klasickou tescomu.
    OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    VYHULENY_UFO: jasně, myslel sem to tak, že jako kupovat investiční pánev proto, abych si v ní udělal vejce domrtva a byl na to pyšnej, je klasická představa někoho s úsměvem idiota.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    OPERAHYPNO: litinovej hrnec je skvelej a litinova panev jeste lepsi. nicmene radeji nema smysl nyxim duchodcum vysvetlovat principy prace s litinovou panvi. to je uplne jina prace s tepelnou energii nez u bezny panve. jo, litinovy nadobi mam doma, nicmene nevytahuju litinovou panev kvuli michanejm vajckum nebo omeletam.
    OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    HAR4NT: tak tu si klidně bůmík může připravit v litinovým hrncu ne
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    Zlata shakshuka..
    OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    HAR4NT: musíš je převalovat tahama, ne to míchat jak vodník dušičky v hrnečku s matečákem
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    OPERAHYPNO: a jak to jako mam dosahnout, nahodne to smrdlat a zaroven mit na konci ty vejce presne michany?
    OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    VYHULENY_UFO: jako člověka kterej si neumí udělat jídlo na pánvej bych se na férovku zeptal jeslti mu máma chodí utírat prdel a kontrolovat předkožku.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    OPERAHYPNO: je hrozny, ze dnesni mladez a zacinajici boomeri hledaji slozitost naprosto ve vsem, od michanych vajicek, pres palacinky az po omeletu. fakt nechci vedet, jak si dokazou budouci boomeri poradit treba s bramboraky...
    OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    přesně míchaný vejce se hlavně maj míchat ne dokolečka ale v nepravidelných tazích. dejte pokoj s bůmrem a investiční pánvej
    KURE
    KURE --- ---
    77WHITE: tak existujou lidi co tvrdí, že správný míchaný vajíčka se maj dělat nad vodní lázní. že tam musí bejt smetana/mliko. další že tam nesmí bejt nic.
    řekl bych že receptů na "správný" vejce je asi tolik jako na správnej bramborovej salat.
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    MICHELLEDANIELS: na "spravny" michany vajicka pro dva lidi klidne padne ctvrtka masla, na tom neni nic spatnyho ;)

KOUDY: Jo tak dikybohu, ja si rikal ze ses moc velkej gurman na ty suseny zluty zmolky :) S omeletou je to voser, hodne hodne masla jako base, ale to taky neumim. Protoze vsichni rikaj jak mas rozpalit ocel doruda a pak ze se nic nelepi, ale to je presne to po cem clovek s vejcema netouzi :D
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    kdo neumi na panvi, je chudak a ne boomer... boomer nepotrebuje zadny slozitosti.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    77WHITE: pravdu mas. Ja si pletu michacky s omeletou. Sorry :)
    MICHELLEDANIELS: maslo je zaklad. Pak jsou pekne kremovy :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam