• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    MAJOR
    MAJOR --- ---
    PAKOBYLKA_: :) ja treba rikam, ze musim vratit nejake videokazety
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    Nekdy, kdyz se chci pobavit a nekdo se zepta, jaky mam plany na vikend, odpovim nejakou filmovou hlaskou. Treba, ze se budu divat na besedu o hovezim dobytku nebo ze se chystam docist knizku Tarzan a jeho druzk. To je moc krasna kniha.
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    Jó platonické Nyxí lásky...
    brzo budu na seznamu mít míň těch které nemiluju
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    PESTRYPAPOUSEK: Aww, se červenám...
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    propadla jsem fantasy sérii paní Briggs, kde hlavními hrdiny jsou vlkodlaci a kojotka Mercy (a upíři a další). Čtu to minimálně popátý - ano, to už je DIVNÝ, ale holt nemohu jinak. Taky mi přijde, že objevuju další a další chytrý myšlenky. A vlkodlaci jsou samozřejmě těžce sexy, aby bylo jasno!
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Miluji svoje tělo a moc ráda se ho dotýkám!
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Mám platonické lásky z nyxu...
    KURE
    KURE --- ---
    XBAHNO: jj ten popis je naprostej bullshit. A podle mě to prodejum může jen ublížit
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    KURE: No, teď nevím kam s tím. "Molekuly železa z pánve jsou zdraví prospěšné." by se hodilo do Až moc alternativní medicíny a "Ocel (železo) je velmi reaktivní vodič tepla a jeho indukční topný výkon je proto výjimečný. " zase do Vědeckých vtipů... Nic proti ocelovým pánvím, na steak neznám nic lepšího, ale tuta reklama, to je bizár.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    KOUDY: samozrejme ze neprilnava na vajicka funguje, ale o to nejde. Tu zeleznou ktera na ne taky funguje nemusis kupovat kazdy tri roky novou a krome toho ti do tech vajicek nesublimuje PFAS, no. Ale to je vec kazdyho, vesmiru je to jedno.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    BLOWUP: Me na vajicka nejlip funguje neprilnava, takze si na ne nepotrebuju kupovat jinou panev :)..jestli je ty delas na nejaky zelezny, tak good for you :) - https://www.fabini.cz/products/panev-z-vicevrstve-nerezove-oceli-s-neprilnavym-povrchem-bez-poklice-o-26-cm-1
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    KURE: jo, napriklad takova. Ono to Koudymu casem taky dojde ;)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KURE: ta je zbytecna jak nozejk na chleba, kdyz uz mas neprilnavou od fabini :)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    KURE: tuhle ocelovou mám a je to pěkně těžký, vejce bych v tom teda nedělala, ale proti gustu.... nejradši to dělám v keramický pánvi :)))
    KURE
    KURE --- ---
    KOUDY: řekl bych že myslel něco takového
    Pánev na smažení MINERAL B 20 cm, ocel, de Buyer ✔ 1 407 Kč ⭕ Kulina
    https://www.kulina.cz/ocelova-panev-mineral-b-element--20-cm/?gad_source=1
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    KOUDY: ne, myslim kujny zelezo. Delaj se i rucne kovany ale i ty prumyslove delany jsou ok, kdyz se dobre pripravej.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    STEPNI_VLK: here here, se hlásím, taky vypadám nenamalovaná mladší, lidi mi hádají i o 10 až 15 let míň... Ale když jdu večer na akci, tak se chci namalovat. Můj muž je v pohodě se vším, radši mne má nenamalovanou.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    GIRAFFKA: mam jich jen pet. Nozejku mam vic.
    BLOWUP: jako litinu myslis?
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    GIRAFFKA: tedy kazda neni na vsechno a nektery jsou na nic.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    BLOWUP: puvodne jsem se chtela ptat, co bude Koudy se vsema tema panvema delat,ale pak jsem si vzpomnela,ze je to jako s nozema.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam