• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    VERSONNENHEIT: Já svého času randil s paní (myslím, že nám tehdy bylo tak kolem 35), která vypadala nenamalovaná tak o 10 let mladší než výrazně namalovaná. Nemluvě o tom, že jí to bez make upu slušelo výrazně víc - dle mého názoru, dlužno podotknout. Nicméně ačkoli jsem to, proč se tak výrazně líčí, subjektivně nechápal, ani ve snu by mě nenapadlo jí to líčení rozmlouvat. Proti gustu...
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    VERSONNENHEIT: to byl vtip:) ty ses zrovna taky z tech,co jsou pekny i nenamalovany. Nekdo je nevyraznej a pomuze mu to, na fotkach to taky vypada jinak nez v realu. Tlustej stuk je hnusnej,ale to neni asi uplne sminkama,ale tou mirou, no.

Ostatne ten vtip pravi ze, zensky se malujou a vonej, protoze jsou skaredy a smrdej. Driv me to urazelo, pak jsem zjistila ze smrdej a jsou hnusny vsichni lidi,akorat ja se muzu namalovat a navonet:)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    VERSONNENHEIT: to jsou takový věčně se opakující komentáře. Jedná věc je neumět se líčit a to je úplně jasně ke kritice, ok a souhlasím.

Druhá věc je, že pokud nemáš proč se líčit, tak to klidně nedělej, ale pro někoho to význam má a je to prostě estetické vylepšení, které popravdě u dobře nalíčené ženské vylepší to, co se považuje za nedostatky. A jako s věkem nebo dětma a zapřažením se to prostě objevuje, nikdo nejsme jako z katalogu.
    Znát to nemusíš, ale kruhy pod očima z nevyspání. Všelijaké fleky, co se objeví po těhotenství, někdo má akné, s tím bojuje nebo další změny, člověku to nemusí být příjemné, tak to prostě zakryje poměrně jednoduše, pokud to nevyřeší třeba nějaký krém.
    Jako já jsem kolikrát přiběhla do práce hotová bez líčení a ještě poslouchala, jestli jsem nemocná. No tak jsem si dovolila přijít bez líčení.

Nejvíc řvou proti líčení lidi, kteří to ani nepoznají, když je to udělané dobře a lehce a sami to nepotřebují.
    To, že to ty nepotřebuješ, good for you.
    Já taky chodím 90% času nenalíčená, pokud se nepočítá máznutí hnout rtěnkou nebo řasenka lehce a korektor.
    A co? Horlíš takhle i proti hezkému oblečení nebo dalším věcem?

A vůbec si tedy nemyslím, že to mám co dělat s mým sebevědomím. Tak jako se chci hezky obliknout, tak se prostě k tomu lehce nalíčím a navoním něčím, co mi hezky voní (což samozřejmě neznamená na sebe vylejt deci parfému.). Prostě se o sebe starám tak, jak uznám za vhodné.

Co vadí mně jsou teď populární parfémy do pračky na oblečení, kdy tomu člověku ultraintenzivně "voní" oblečení na dva metry a ty to musíš vydržet třeba dvě hodiny s ním na tréninku v místnosti.
    ACKO
    ACKO --- ---
    KURE: to je mor, no, já zas poslouchám furt něco na youtube nebo jiný audia a pak kouknu na knihovnu a řeknu si: zítra...možná
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    VERSONNENHEIT: V generaci našich matek to byla povinná součást oblečení. Prostě nenamalovaná ženská byla neupravená, bylo to jako bys vylezla ven ve spodním prádle. Aspoň mi to tak vždycky přišlo.
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    GIRAFFKA: soudě podle tvých fotek na nyxu myslím, že to, co jsem napsala, se tebe netýká.
    Jinak nevím, proč se ženský malujou a voněj. Já jsem se kdysi malovala, protože jsem měla dojem, že tak jak jsem, nemůžu vylézt na ulici, cože by si lidi pomysleli, že je to za šeredu. Tedy u někoho asi částečně kombinace nízkého sebevědomí a pocit, že není v pořádku tak jak je. Taky se tak dvakrát za rok namaluju, ale většinou se v tom cítím divně, tak to jde brzo dolu :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    GIRAFFKA: Tak záleží, mně do určitého věku pořád někdo zkoušel podsouvat, že by mi hrozně slušelo, kdybych se začala aspoň trošku malovat (pak to se mnou vzdali), ale mně se to na mně vždycky hrozně nelíbilo, tak mě nepřesvědčili :D
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    VERSONNENHEIT: to se libi nam, co jsme bez toho jeste hnusnejsi. Ostatne vis, proc se zensky malujou a vonej, vid?:))
    KURE
    KURE --- ---
    Tak jsem si zvykl na audioknihy, že jsem ted línej číst.
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    Vesměs mi přijde hnusný skoro veškerý výraznější líčení, makeupy, stíny, rtěnky, řasy naštukované a oblemcané řasenkou tak, že to vypadá jako pavoučí nožičky, prostě fuj. Nechápu, že se to někomu líbí a že si v tom někdo připadá "hezčí"
    OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    přiznám se, že když vidím napsaný slovo anonymizér, okamžitě se mi to v hlavě přeskupí na anonym Izer, přičemž přes celej imaginární screen mozgu vylítne plešatá hlava Zdeňka Izera s černou kuklou.
    JESSENKA
    JESSENKA --- ---
    dekuji vam vsem za krasne reakce.....🫶🏻 potesili a ulevili...
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Dneska jsme měla první zkušební hlídání Huga a většinu času jsem strávila tím, že jsem se koukala na fotky a videa svýho miminka, jak mi chybělo.

Ale já to dám! :)
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    JESSENKA: wow, silná a statečná holka seš! Hlavu vzhůru, to nejtěžší máš za sebou :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    JESSENKA: je ti jenom dvaatricet, podle všech statistik máš ještě větší pulku zivota před sebou, abys ho žila podle svých představ.
    Detem vadí to, že už nebudete rodina (to daleko vic, nez ze jsi na holky), ale časem to přijmou.
    Drzim palce, at ty lepší pristi prijdou co nejdřív! Ale nelhat sobe ani okolí je velká vec sama o sobě
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    JESSENKA: 🫂
    JESSENKA
    JESSENKA --- ---
    FIONOR: 🩵
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    JESSENKA:
    Every time someone steps up and says who they are, the world becomes a better, more interesting place. So thank you.
    cpt. Raymond Holt (B99)
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    KURE: jako desetizubej?
    JESSENKA
    JESSENKA --- ---
    cely zivot jsem koukala po holkach...pry to je normalni....v puberte mne zacalo vzrusovat zenske telo , ale babicka mi rekla ze to je spatne a ze je to ostuda....brzy jsem se vdala za fajn muze a dala mu dve deti ale citila jsem se nestastna....babicka i mama mi rekli ze mam vic pracovat a nemyslet na blbosti....sex s muzem se mi libil ale nenaplnoval....zacal mne podvadet a ja byla zticha protoze deti a stud za to , ze mne pritahuji zeny....trpela jsem ale vyhledala psychologa ktery mi pomohl prijmout mou orientaci ve 32letech....muz odesel a roznasi o mne ze jsem frygida a trpel se mnou....babicka mne odepsala protoze se stydi...mama taky...deti jsou tez spis proti me....ale citim ulevu...ano , jsem lesbicka...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam