• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    KOUDY: jooo, perníček mam taky rada.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    KOUDY: oříšek je nej
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Vubec nerozumim kafi, ale hrozne mi chutna vanilkovy nebo oriskovy kafe do 300ml hrnku..s mlikem a cukrikem.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Nesnasim vareni na plynu! Uz zas mam spalenou ruku, protoze jsem si nevsimla, ze je hrnec trochu vyoseny a jedno ucho bylo studeny a druhy rozpaleny od plamene!
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Už je to 4 dny s já ho stále nenašla...
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Smithsonian Magazine recykluje starý článek o teplotě lidského těla, což mě inspirovalo k následujícímu přiznání: vím, že je na to jednoduchý přepočítávací vzoreček, ale kdykoliv některý z mých amerických kolegů mluví o teplotě (horečka nemocného dítěte, červencové tropické rekordy apod.), musím si v duchu zanotovat "ninety-nine point nine Fahrenheit degrees" a nějak to odhadnout odtamtud.

Suzanne Vega - 99.9 F
    https://www.youtube.com/watch?v=uEvjFThqmq0
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    A taky se priznavam, ze kdyz mam hlad, tak to se mnou taky neni jednoduchy a divim se, ze me taky jeste nekdo neumlatil lopatou.
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    Svyho pritele fakt miluju, se vsim vsudy, je to skvelej, chytrej, hodnej a zabavnej chlap, ale obcas (zvlast na dovoleny v citine) bych ho s chuti vymenila za nejakyho nevegana. Nebo proste jen umlatila lopatou.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    KOPRETKA: tak jsem včera poslala zprávu, kvůli chybám v ni jsem to smazala, ze napíšu znovu.. no uz nenapsala bo jsem usla... ale ráno na mě vyskočila fotka o kterou jsem si v té smazané zprávě psala.... Náhoda??? Fakt nemůžu mít takový schopnosti..
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Když jsem četla titulek "ČSA koupilo SmartWings" tak jsem si myslela, že společnost SmartWings byla zakoupena ČSA. Eh.
    AIST
    AIST --- ---
    PIKACZU007: Dík :) jednou za čas to je bez manželky fakt dobrý :)
    IRINASH
    IRINASH --- ---
    R_U_SIRIOUS: To raději zjišťovat nebudu, máme oba svoje rodiny. Počkám, až to přejde. Každopádně díky. :)
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    IRINASH: Možná to má stejně, co se týče toho, ehm, libida ..

To ostatní, hm, TO je opravdu k zbláznění. Tak kéž je líp. Zasloužíš si to.
    PIKACZU007
    PIKACZU007 --- ---
    AIST: přeju krásný a nikým nerušený potištěníčko ;)
    AIST
    AIST --- ---
    Manželka mi dneska odjela na weekend do Bruselu... Konečně si budu moct hrát s CNC a tisknout na 3D tiskárně aniž by mi někdo říkal, že to dělá moc hluk :D
    ACKO
    ACKO --- ---
    Ty ranní mlhy mě baví, dávají mi takovou nějakou naději, že až se rozplynou, čeká mě krásný den.
    IRINASH
    IRINASH --- ---
    R_U_SIRIOUS: To je jednoduchý - dlouhodobě spíše nefunkční vztah, citová a dotyková deprivace, platonická láska k někomu, kdo mě vždycky rozesměje a chová se ke mně hezky, možná i sexuální frustrace. Samozřejmě se mu vyhýbám co to jde, tuhle jsme se neviděli asi dva měsíce, tak jsem si říkala: uf, už dobrý. Jenže teď se vyhnout nešlo a bum, je to tady zas. K zbláznění. :)
    JESSENKA
    JESSENKA --- ---
    Za cely zivot jsem precetla asi jen 10 knih...cteni me proste nebavi...
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    IRINASH: To je dobrý přiznání. Jsou věci mezi nebem a zemí, který se jen tak člověk nedozví. :-)

A čím si takový efekt konverzace vlastně vysvetluješ? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam