• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Lituji, že jsem se na základce učila francouzštinu a ne němčinu. Nakonec jsem tu francouzštinu použila jenom v Maroku a jo některá perská slova jsou z francouzštiny... Ale jezdím teď spíš do Německa, Rakouska, mám část rodiny ve Švýcarsku a mluví spíš německy... Mno kolem a kolem je to jasný.
    VANEK
    VANEK --- ---
    SALVATOR: Což mi připomnělo, že ostatní vždycky nakonec nějak rozliším, ale Vladimíra a Ivana Binara fakt ne; vždycky se musím koukat, který je ten s tou Polynésií a který s Rakouskem.
    HELLENKA
    HELLENKA --- ---
    ADALIM: ale kafe podle fotek flakaj :D jako Illy v dnesni dobe se hodi max. do naky cukrarny pro duchodce

jn, Sarka chtela uz jit zas jinou cestou, co jsem slysela...)
    ADALIM
    ADALIM --- ---
    HELLENKA: Je tam bistro Esko. Mají pobočku i v Lanškrouně. Mně ty jejich věci chutnají. Ale chlebíčky Šárky Mikulecke zatím nemají konkurenci:-)
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    HELLENKA: ještě nevím.
    HELLENKA
    HELLENKA --- ---
    GREAT_R: jo Depo bylo super, hlavne ty jejich chlebicky :D a kvalitni kafe
    ale pry je tam ted nova kavarna / bistro na misto nej...netusis jak je na tom s kvalitou ? :)
    VANEK
    VANEK --- ---
    RANDOM_NIGHT: Odjakživa si pletu Sinclaira Lewise a Uptona Sinclaira.
    (Že Nabokov trochu nefér žertovával o "všelijakych těchhle Uptonech Lewisích", nepomohlo.)

TRISSIE: Napřed jsem si říkal, co to je za skin s pěkným barevným gradientem podle souvisejících položek menu :)
    TRISMEGISTOS
    TRISMEGISTOS --- ---
    Přiznám se, že mě u dospělejch lidí fakt sere, jak rychle se přidaj k zesměšňování a ponižování lidí, který z různejch důvodů nezapadaj do normálu, čimž holt můžou bejt trochu otravný. Představa, že jsou to neškodný kecy a postoj, že jsme přece na internetu, tak se k sobě můžeme chovat jako piče, že je to sranda a nejlepší je, že to děláme hromadně, patří v nejlepším puberťákům, v nejhorším k dětem předškolního věku. Fakt žasnu, jak se obecně chytrý lidi snadno začnou chovat jako totální blbci.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    BLOWUP: Newton vynalezl gravitaci až v 17.století, do té doby to měli všechno mnohem lehčí
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    LENCADLO: pulnoc? :D ta je ted v trendu pry
    LENCADLO
    LENCADLO --- ---
    TRISSIE: Dekuju 🙌🏻
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    BLOWUP: Měli masivní biče..:)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    KOPRETKA: na pohnuti lednickou existujou udelatka, ktery i fungujou, maj to treba v bauhausu.
    Ale jinak.. kdyz stojim na osmimetrovym zebriku a mam posunout tristakilovej dubovej tram, tak me taky obcas ta marnost prepadne. To si potom vzpomenu na pyramidy a polozim si otazku, co by udelali stari egyptane. Zatim jsem pokazde nasel reseni.
    KURE
    KURE --- ---
    KOPRETKA: jojo, taky bych chtěl bejt velkej a silnej chlap...
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    občas mě sere že nejsem vysokej a silnej chlap, třeba jako dnes... Nejsem schopná pohnout ledničkou, abych to za ní mohla vymalovat.. a tak si zoufám, že když už být na vše sám, tak aspon jako velkej a silnej chlap..
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    NE7RA: do "přiznejme se" by patřilo spíš, kdybys viděl byť jen jeden
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    Nevidel jsem jediny dil StarDance
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    A já na Ivana Klímu, protože sem si ho splet s Ladislavem. Bylo ode mě teda dost optimistický předpokládat, že bychom se na průmce učili o Ladislavu Klímovi.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    RANDOM_NIGHT: tiez! som na C. S. Lewise robila referat na strednej, pretoze pani ucitelka vo mna verila, ze dokazem precitat The Space Trilogy :D
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Odjakživa si pletu C. S. Lewise a Lewise Carrolla.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam