• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Nebo jen vyrobený modrými caparty?
    Pandora | Avatar Wiki | Fandom
    https://james-camerons-avatar.fandom.com/wiki/Pandora
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    HAR4NT: Byl by i s Pandořinou skříňkou?
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    NELLAS: ale nahrdelnik z Pandory bys taky ocenila!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Fakt jsem ráda, že jsem nějaké dárky a podobné nesmysly zrušila. Stejně jsem dostávala pracholapky nebo vybavení bytu, které nechci a nepotřebuju (nikdo se neptal na názor), takhle je nám všem líp :D
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    ERRTU: takovy kridlo prej budou vyhledove pristavovat v Christie's
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    Nebo muzes 24.12. dopo postat 3h frontu pred Pandorou, to je taky jistota, ktera nezklame:))
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    HAR4NT: precetl jsem to jako "nebo do kridla, kde prodavaji dildo V. Klause" a nehnul brvou...
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    ERRTU: no dyk ale tak to prave ma bejt, akorat to neni manicky zachvat, ale zablesk inspirace!:)

takhle darky kupuju vetsinou ja, jdu obecne do hrackarstvi nebo knihkupectvi nebo jinyho -stvi a pak do barbie sektoru nebo do kridla, kde prodavaji dilo V. Klause atd atp a vocumuju a beru veci do rukou a pak u naky jedny konkretni veci zjistim, ze je to vono, a beru malirskej stojan a olejovy barvy nebo atlas antarktidy a JE to vono;))
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    AIST: V otevřených záložkách jsem mistr, většinou se rozhoupu až když hrozí že už to zboží nebude.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    ERRTU: Ideální stav
    AIST
    AIST --- ---
    ERRTU: já si po 3 letech objednal přebíječku na náboje a to jsem jí měl posledních 2,5 roku neustále otevřenou v záložkách :D
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    FRK_R23: moji blizci se nastesti smirili s tim ze v tomhle oboru trpim tretim stupnem invalidity takze si naprosto jasne, zretelne a durazne objednavaji konkretni vec, nejlepe primo s linkem na eshop. mam absolutni rozhodovaci paralyzu z toho ze koupim v nejakem manickem zachvatu totalni kravinu.
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    Já jsem se dostala do fáze, že když něco opravdu hoří, učitelka napíše na WhatsApp.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    MORIARTY: Nemohla by škola / třída vést třeba nějaký sdílený (Google) kalendář?
    Nebo že byste si to crowdsourcovali s dalšími rodiči?
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    MORIARTY: Příspěvek na obojky?

GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    MORIARTY: rovnou bych škrtla všechno, co neni nutný.. Knihy na vánoční trh, hračky na charitu, sběr papíru (totální píčovina v době, kdy se vše třídí a háže do kontejneru na papír, tím bych se vůbec nezabývala). Nekomplikuj si život. Ostatních si piš na papír na lednici a odškrtávej.

Jinak u nás hlídá můj muž věci do školy a bakaláře dvou dětí, já bakaláře u třetího a já platím obědy, družinu etc. Máme to rozdělený, takže se to neplete. Jinak by to rozhodně nefungovalo, byl by v tom chaos :)
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    MORIARTY: Ano.. a já mám.jeste tu lahůdku, že se moje děti střídají u mě a u ex. To je peklo.sveta. nevím nic.
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    MORIARTY: Miluju úkoly dětí do školy, hlavně ty, které jsou reálně úkolem pro rodiče. Na to nasrat!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam