• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    AIST
    AIST --- ---
    Mě se tetování nikdy nelíbila, ale chápu, že se to někomu líbí...
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    Mne to trvalo 13 let, muselo to byt neco, co je nadcasovy a budu se na to chtit koukat i jako stara, zapskla baba. Povedlo se.
    A priznam se, ze jsem tam sla s tim, ze chci neco maleho na zapesti a odchazela jsem s barevnym predloktim :D ale nelituju toho a nikdy nebudu...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ADELHAIDA: Mám to stejně.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    RANDOM_NIGHT: tri roky jsem vodil rano dite do skolky. odevzdavka v osm nejpozdeji. tu samou dobu jsem mel ob tyden odpoledni od dvanacti.
    takze dany tyden jsem vodil dceru do skolky tak ze jsem pres pyzamo prehodil kalhoty, mikinu a bundu a nasledne jsem to doma ze sebe schazoval cestou zpatky do postele.
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    ADELHAIDA: Já se vždycky pro něco rozhodnu, nedotáhnu to a pak jsem vlastně ráda. Toto kolečko se opakuje aspoň jednou do roka :)
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Přiznám se, že bych chtěla kérku, ale za celej asi 12 let jsem nenašla obrázek nebo text, se kterým bych mohla žít.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Šla jsem na running sushi v pyžamu.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    CAMKA: <3
    CAMKA
    CAMKA --- ---
    MULTICAT: Já zase kousíček z knížky od Jacka Kerouaca, který mě zasáhl už asi ve 14, abych měla aspoň nějaký kontakt s nadějí a příslibem světla... na zápěstí (abych to furt viděla), fontem z psacího stroje - to dá rozum! before it was cool - tehdy ještě hipstři neexistovali :))
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    ERVIN: a ono to místo toho jen odplaví ten vajgl do nejbližší řeky...
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Přiznám se, že jsem si ve dvaceti nechala vytetovat kresby mojí oblíbený paní, abych měla na sobě aspoň něco ráda. :)
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    Stává se ze mě zimomřivá stařena. Uí!
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    STEPNI_VLK: chapu. Pro me je jakejkoliv dalsi hrnek peklo. Mam dva svy hrnky s Pixies a Jarouskem Pleslem, kde me obouva strevic, jiny nepotrebuju a nechci! :)
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    NICOLLETTE: ...na drubou stranu, neni to shit i na vyrobu hajzlpapiru?
    PIKACZU007
    PIKACZU007 --- ---
    dneska jsem si koupi Monster
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    LORD_DE_SEIS: tak tím je ale zase vyřešenej ten sběr ne?
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Vobčas si zakouřim a velmi výjimečně hodim hořící vjagl do kanálu. Snim u toho, že bude v tom kanálu unikat plyn a vajglem způsobim expolozi, co vymrští víko vysoko do vzduchu. Nebo že jen dírama ve víku vyšlehnou plameny...
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    Když mi Ježíšek letos donese pár kilo skla, nebudu se zlobit :D.
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    ACIDQA: Tak u těch hrnků ale záleží dost podstatně na tom kterém hrnku samotném. Když mi dá hrnek můj kamarád, který je kdysi vyráběl a občas ještě nějaký vyrobí, tak je to přeci jen krapet něco jiného než tuctový hrnek s pitomým nápisem či obrázkem. Plus tenhle hrnek, který jsem kdysi dostal od bráchy, miluju a považuju ho za vůbec nejlepší, který jsem kdy dostal. A v podstatě používám pouze tenhle na bylinné a zelené čaje a ten od kamaráda na černé a meltu, přestože těch hrnků jinak vlastním pochopitelně mnohem víc. Jinými slovy, tyhle hrnky mají pro mě duši.

CROSS
    CROSS --- ---
    Jablko… přiznám se, že nenakrájený jablka nejim. (Jak jinak zdůvodnit obsesivní potřebu pořád u sebe nosit kudlu.)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam