• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    INSEQUI: prozradim ti tajemstvi, tvoje a moje bublina, obecne bubliny lidi zde na nyxech nejsou reprezentativni vzorek cechu. stejne jako praha neni cesko, tak nyxaci nejsou cesi. vystrc nekdy hlavu z prdele svy bubliny a jed se podivat do sudet, na severni moravu, podivej se nekdy na vysledky voleb...
    HNL
    HNL --- ---
    ERRTU:
    INSEQUI: Všechny tři díly (i když s lehce klesající úrovní) jsou především skvělá satira a jako na satiru je třeba se na ně dívat. Jestli to někdo bere jako běžnou rodinnou komedii, tak docela chápu, že je to k nevydržení. Jde ovšem o nepochopení žánru.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    VYHULENY_UFO: Hele nevím jak u tebe, ale v mojí sociální bublině se takhle nežije a mě spíš sere že se z tohohle dementního filmovýho odpadu dělá nějaká norma. Půlka lidí se plácá do kolen smíchy a půlka to bere jako něco čemu se chce přiblížit. Úplně stejnej ulepenej kabaret jsou filmy Slunce seno.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    homolkovi? dukaz, ze cech se nikdy nemeni a ze cesi nikdy nebyli nijak vyjmecnej narod. filmova pravda, ktera proste boli.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Homolkovi jsou naprostý ZLO!
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    nesnasim homolkovy. vsechny dily. je mi z toho regulerne zle, z ty tuposti a omezenosti, z toho sobectvi, bezohlednosti. proste rodina dezolatu davno pred tim nez nekdo to slovo vymyslel.
    ale z ty zaverecny sceny kdy tam ty dva manzelsky pary spolu tanci v byte a breci si tam na ramenou, tak z toho me regulerne obchazi mdloby a musim z mistnosti ven nebo spalit celou televizi.
    nejsem schopny vnimat tu nadsazku. ona tam totiz podle me vubec zadna neni.
    LEJIMADA
    LEJIMADA --- ---
    MICHELLEDANIELS: hele, 28. máme volněji, tak klidně přijeď :)
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    proti gustu žádná diskuze, ale...

vždycky když slyším Queeny, tak cejtim, jak mi do těla leze ušima AIDS
    vždycky když slyším Jacksona, slyším ze sklepa dětskej pláč
    vždycky když slyším Michala Davida, z prdele mi cáká krev a z kapsy se sypou bony
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    TOOMIX: ja se na to chystam taky poprve, az deti jeste trochu povyrostou a vlastne se na to zacinam celkem tesit :)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Poprvé jsem viděl trilogii Star Wars: Episode IV - VI. Jako jo, na tu dobu absolutně neskutečný vizuál a triky, ale jinak takový nijaký a vcelku o ničem.
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    je mi strašně líto že jsem včera nenaskočila na ten vlak
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    UNUX: mě tohle funguje i bez léků
    UNUX
    UNUX --- ---
    Bude muset brát léky, který mu znechutěj alkohol. Když se zlije, bude mu hodně zle.
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    To co já jsem schopná projíst za měsíc z toho by přežila pětičlenná rodina, možná i na dva měsíce :D miluju kvalitní dobrý jídlo a restaurace...
    Ale tak co - děti nemám, zvířátka nemám, starám se jen sama o sebe, můžu si utrácet za libovolnou zhýralost co mě napadne!
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    šla bych na rande
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Tyve. Já bych tak strašně ráda poznala osobně takovou spoustu lidí z nyxu. Pokaždý si říkám, "na tenhle sraz už fakt půjdu." Jenže nikdy nejdu, protože se bojím, že si v reálu nebudeme vůbec sympatičtí a já přijdu o X prima virtuálních kamarádství. Už se mi to navíc kdysi s kýmsi stalo a pak mě to dost mrzelo. Ach jo.
    ZANNA
    ZANNA --- ---
    Přiznávám, že knížky, filmy, rozhlasová zpracování HP jsou i moje slabost. Dívám se na to vždycky skoro jako poprvé. Když neumím něco v životě uchopit, převedu do situace v HP.

Teď mi ale někdo ukázal, že to má stejně s Pánem Prstenu. Kolektivní spolupráce. Závislostní chování. Už ten film neuvidím nikdy stejně.
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    Převzala jsem tátův zvyk a když nemohu usnout, zapnu si Harryho Pottera a Kámen mudrců. Je to pro mne absolutně vypínací pohádka. Takže teď, když s dětmi partnera děláme filmové večery s HP, mám vážně co dělat, abych u toho neusnula.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Se přiznám že brečím snad u všech filmů pro děti, pokud u nich neusnu..
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TOOMIX: Mě svého času po mnoha letech rozbrečela právě Coco, v mém žebříčku je to jeden z nejdojemnějších filmů, co jsem kdy viděla. A to jsem jinak necitlivá ledová královna.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam