• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    TOOMIX: ja se na to chystam taky poprve, az deti jeste trochu povyrostou a vlastne se na to zacinam celkem tesit :)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Poprvé jsem viděl trilogii Star Wars: Episode IV - VI. Jako jo, na tu dobu absolutně neskutečný vizuál a triky, ale jinak takový nijaký a vcelku o ničem.
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    je mi strašně líto že jsem včera nenaskočila na ten vlak
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    UNUX: mě tohle funguje i bez léků
    UNUX
    UNUX --- ---
    Bude muset brát léky, který mu znechutěj alkohol. Když se zlije, bude mu hodně zle.
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    To co já jsem schopná projíst za měsíc z toho by přežila pětičlenná rodina, možná i na dva měsíce :D miluju kvalitní dobrý jídlo a restaurace...
    Ale tak co - děti nemám, zvířátka nemám, starám se jen sama o sebe, můžu si utrácet za libovolnou zhýralost co mě napadne!
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    šla bych na rande
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Tyve. Já bych tak strašně ráda poznala osobně takovou spoustu lidí z nyxu. Pokaždý si říkám, "na tenhle sraz už fakt půjdu." Jenže nikdy nejdu, protože se bojím, že si v reálu nebudeme vůbec sympatičtí a já přijdu o X prima virtuálních kamarádství. Už se mi to navíc kdysi s kýmsi stalo a pak mě to dost mrzelo. Ach jo.
    ZANNA
    ZANNA --- ---
    Přiznávám, že knížky, filmy, rozhlasová zpracování HP jsou i moje slabost. Dívám se na to vždycky skoro jako poprvé. Když neumím něco v životě uchopit, převedu do situace v HP.

Teď mi ale někdo ukázal, že to má stejně s Pánem Prstenu. Kolektivní spolupráce. Závislostní chování. Už ten film neuvidím nikdy stejně.
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    Převzala jsem tátův zvyk a když nemohu usnout, zapnu si Harryho Pottera a Kámen mudrců. Je to pro mne absolutně vypínací pohádka. Takže teď, když s dětmi partnera děláme filmové večery s HP, mám vážně co dělat, abych u toho neusnula.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Se přiznám že brečím snad u všech filmů pro děti, pokud u nich neusnu..
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TOOMIX: Mě svého času po mnoha letech rozbrečela právě Coco, v mém žebříčku je to jeden z nejdojemnějších filmů, co jsem kdy viděla. A to jsem jinak necitlivá ledová královna.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    TRISSIE: co mam děti, jsem strašnej plačka, takže mi stačí konec Doby ledové, kdy vrátí lidem to dítě nebo konec Coco, když zpívá prababičce, aby si vzpomněla na tátu
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    když si potřebuju poplakat, ale dobře poplakat, aby se ulevilo a ne přitížilo, pustím si poslední scénu ze Schindlerova seznamu. Naprosto spolehlivě, je jedno, po kolikáté už.

(jedenáctiletá dcera právě čte Deník Anne Frankové. vysvětlit holocaust nejde ani dospělýmu, natož dítěti)
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    Nejvíc mě bavilo na vánoce jezdit na statek ke kamarádům, ale neslavit je vůbec mám taky rád
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Se teda příznám, že Vánoce dělám pro děti a s nima mě to i baví.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Přiznávám, že máme doma veskrze tradičně komerční Vánoce a že se nám to tak líbí.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    LEJIMADA: máte krásné Vánoce. Můžu byt tvé dítě? :)
    Moc se mi líbí adventní hra, výroba dárků a rodinná pohoda.
    Mne po par letech bez rodiny chybí i tradiční vánoční hádka, že se nic nestíhá na ten správný čas :))
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Dohání mě můj hektickej rozesranej život. Strašně se to odráží poslední dobou na mym zdraví. Jsem z toho nasranej...
    LEJIMADA
    LEJIMADA --- ---
    JESSENKA: v pohodě, já se mám krásně :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam