• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    MAR_TINA: nestudovala jsem jak se to projevuje, tak nechci tady mávat termitama :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    FISHIE: syndrom vyhoření?
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    AIST: tak to trošku upravím :)
    v ruce nedokážu udělat ani čáru, zato CAD je něco jiného :)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    priznavam se ze z takovych tech rodinnych vanoc jak se tu psalo, typu "na tyden vsichni na barak k mame" by me trefilo. nedej buh, nedej buh aby to melo odehravat u me doma. zabil bych se.
    jeden den moje rodina, druhy den manzelky rodina, hotovo, kde jsou chlebicky, co si pustime? :)
    AIST
    AIST --- ---
    FISHIE: kreslit jsem vždycky chtěl umět, ale jsem spíš technickej typ, takže jsem schopnej udělat výrobní výkres, ale něco namalovat je pro mě nemožný :D :(
    KULA
    KULA --- ---
    Těším se na vánočně tradiční Wham!.
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    AIST: :D rozumím, teď to mám taky tak
    dělám to co mě bavilo a mohla jsem se v tom vrtat pořád. kreslím
    LEJIMADA
    LEJIMADA --- ---
    baví a naplňuje mě moje práce
    AIST
    AIST --- ---
    FISHIE: a co děláš? Myslim, že v práci to nebaví víc lidí :D
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    VYHULENY_UFO: U nás zase potřebovali naši nutně bydlet a Chomutov respektive elektrárna Tušimice, dávali byty k zaměstnání do pár měsíců.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    INSEQUI: Já mám část rodiny kolem těch Hoštic a naprosto vážně můžu říct, že Slunce, Seno jsou v podstatě dokumentární filmy - jen je tam míň chlastu a je to o trošku veselejší než skutečnost.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    NOFNAK: jo, chomutov... tam dostali moji rodice nekdy v 74/75 jednu z umistenek, protoze fotr mel prahu kvuli ne uplne dobrymu kadrovymu posudku zakazanou. druha umistenka byly vychodni cechy, tak sli tam...
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    VYHULENY_UFO: V Chomutově jsem vyrůstal. Odstěhovali jsme se v devadesátkách, když mi bylo 15. V té době to bylo město zmaru, špíny, žlutého smogu, kouře a hnusu, ze kterého jsme rádi utekli.
    Když se tam teď vracím na třídní sraz, každý rok koukám, o kolik je čistší, hezčí, voňavější. Za ty tři dekády se vskutku povznesl.
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    ERVIN: to nic moc.
    přestalo mě bavit i to čím se živím
    UNUX
    UNUX --- ---
    Když jsme se mu s maminkou smáli, že je saďourek, mlátil nás o to agresivněji.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    V pátek jsem se opařila při vaření knedlíků. Připadá mi to vtipný, protože bylo zrovna sv. Cecílie (https://cs.wikipedia.org/wiki/Svat%C3%A1_Cecilie). Ale jsem v tom sama. Lidem, co sv. Cecílii neznaj, když jim to vysvětlím, myslí si, že jsem divná. A lidem, který sv. Cecílii znaj, to zas nepřipadá vtipný. Chjo.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Sem strašnej retard.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Se mi vždycky tak rozbuší srdce, když mi Nyx napíše: „Ahoj…“
    FINSON
    FINSON --- ---
    MAR_TINA: Taky mě to teď přinutilo se zamyslet, proč se vlastně Homolkovi tak strašně líbí mým rodičům...
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    MAR_TINA: No, nevim. V lete jsme tam tyden pobyvali. I v tom Jachymove jsme byli. Prijde mi to tam stejny jako pred 20 lety. Az na par zmen typu park nad vejskovkou nebo u nemocnice. Pravda, jezdim malo, cca 1x za rok, ale stejne… i lidi furt stejny.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Mrdky pojebaný!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam