• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    GREAT_R: Tak kdybys zavítal, no ;). A Brno má tuhle vymoženost určitě taky :).
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    KOPRETKA: pssst 🙂 pár lidí to tu ještě neví 🐊
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    KAIAFOX: von je Brňák, jsem se dnes dozvěděla..))
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    GREAT_R: Nyxí rada, ale zkus menší knihkupectví.. tam to nebývá taková masovka a normálně větrají, aby se tam sami neudusili ;). Namátkou Kafka v Široký, Přístav v Karlíně, Knižní díra na Žižkově, atd..
    Kupujte u malejch ;).
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    S knihami to nemá nic společného, ale dělá se mi fyzicky špatně v knihkupectvích, když mě tam někdo zatáhne v zimě... Vždycky je tam plno lidí, co tam zkouší koupit něco k Vánocům. Je tam vydýchaný vzduch, který je sušší, než kdekoliv jindy, málokdy se tam dá sundat batoh a zimní oblečení a mě se z toho prostě dělá často šoufl. Posledně jsem tam odmítl vkročit.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    LIMETA: správná gafa spraví vše a když ne ta, tak víc gafy :))
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    Zakopla jsem na o včera přidělané vánoční osvětlení a... přetrhla jsem ho. To asi páska nespraví, že? :(
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    KOUDY: ja jsem si koupil dve flanelovy kosile, aniz jsem tusil ze nejakej black friday je.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Ani letos jsem si v black friday akcich nic neoupil. Pockam si radsi na normalni ceny.
    LEJIMADA
    LEJIMADA --- ---
    Dívám se na Stardance a nestydím se za to!
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    Makám v Boschi a poslední dva týdny svý volný večery trávím sledováním seriálu Bosch. Přítel začal pochybovat o mý příčetnosti.
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Jakkoli mám Ricka a Mortyho rád, od toho momentu, co ušili tu boudu na Roilanda (benefit of the doubt, anyone?), neviděl jsem jedinej novej díl, čili pro mě to skončilo šestou sérií.
    UNUX
    UNUX --- ---
    Koukni, oproti názoru nepostižitelných podnikatelských kryplů... na každýho jednou dojde... každý dluh má splatnost. Každý.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    muj nejkamo je kocour a i ten uz mi pomaloucku odchazi :(
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    Nakonec to bylo fajn setkani
    UNUX
    UNUX --- ---
    Děkuji tímto za péči a vytrvalost naším samaritánům a samaritánkám.
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    Velky pismena a carky ve vetach jsou pro me peklo. Peklo.
    UNUX
    UNUX --- ---
    to je furt to samý, postavěj tě k 25 letému hřebci a máš ukázat, že si levnější, chytřejší a míň zpruzenej
    UNUX
    UNUX --- ---
    Tady drhne náš krásný stát, který člověka, kterej vydělává já nevím 20 let ... asi 70 tisíc hrubýho, tak mu jako milostivě dá solidární strop a odmění ho 7 tisíci...
    hele, to snad už ani není vtipný.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    KOPRETKA: Bůh to tak chtěl ¯\_(ツ)_/¯
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam