• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    SALVATOR: Proto zmiňuju nevtipný vtipy.
    Ale takhle ostře jsem si to nepřeložila. Navíc když pokračuje těma ozbrojenejma složkama...
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    KOVOVAMINCE: Na nohu od stolu je podle mě hlavně otázka, jestli ti klienti byli nějaký pánové, co chodili do bordelu. Což by jaksi naznačovalo, co by v tom bordelu podle něj asi tak Multicar dělala, což je podle mě hnusný bez ohledu na to, jestli ji Aist zná, nebo ne.
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    SABRIEL13: To je reakce na AIST a JAMILLOS?
    Protože to by mi přišlo kapku vyhrocený, když jeden nemá páru o její práci, tak se ptá a druhej má blbý kecy na osazenstvo sněmovny a ne proti Multicat.
    Přítomnost nevtipnejch vtipů nerozporuju, ale to mi na nohu od stolu přijde málo. :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    AIST: a pro zmenu v gastru se jim rika pacienti
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Myslím Multicat, samozřejmě, autokorekt z pekla opět ničí můj život!
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    SABRIEL13: Čtu Multicar a pokyvuji souhlasně hlavou, co ty u nás ve fabrice udělají práce. Ivoš by mohl vyprávět :)))
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    Přiznám se, že jsem asi minutu uvažovala nad tím, že bych si založila fake ID MULTICAR ... ale ne, seru na to
    a jinak souhlasím, je to blb
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Přiznám se, že vždycky, když má někdo takhle debilní poznámky na lidi, co pracovali nebo pracují v pomáhajících pozicích, tak bych dotyčnýho upravila za pomoci nohy od stolu.

A taky se přiznám, že Multicar celou dobu strašně obdivuju, protože to musela být neuvěřitelně náročná práce a já osobně bych na to neměla pastelky.
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    MULTICAT: Kantýna Poslanecké sněmovny? ;)
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    AIST: pracovala jsem s lidmi na spektru. Většina z nich měla ještě přidružený mentální handicap a problemové chování.
    AIST
    AIST --- ---
    MULTICAT: a kdo byli ti "klienti"? takhle to zní jako nějaký pánové co chodili do bordelu. Na druhý straně kámoši co dělaj v ozbrojenejch složkách říkají muklům a zudrženejm lidem taky klienti :D
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Moc se mi stýská po klientech. Po jejich smíchu, upřímnosti, často bezslovní komunikaci, projevech náklonnosti.
    Mám je pořád a napořád ve svém srdci.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    PESTRYPAPOUSEK: ty čárky jsou nožní prdelky :))
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    nechápu, že se někomu líbí takový ty hodně špičatý lodičky s velkým rovným vykrojením, ze kterého koukají čárky mezi prsty. Přiznávám, že ty vykukující čárky mi připadají trochu trapné, něco jako když dáma neví, že jí vzadu na šatech kouká visačka, nebo když se Maruš z Dolního Chlumečku ověsí na pohřeb kolotočářskejma svítivejma orynglema.
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    Miluju leopardi vzory a nemela bych tolik sledovat a cist detektivky, muj mozek pak vyhodnocuje situace velmi kritickym pohledem.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MAR_TINA: mám úlovek, taková blbost, ale potěší

MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    HAUSNUMERO: tovížejo, já ti to řeknu, ty tam pudeš a řekneš jim, ať to pouštěj pořád, a já nebudu mít kam chodit. :D

Jinak aby bylo jasno, kdyby ti elektrickčtí chlapci dokázali normálně frázovat slovo kokain, neřeknu proti nim ani popel. :D
    PROSTE_LO
    PROSTE_LO --- ---
    Cca 4 roky cvičím podle videí “yoga with Adriene”, doslova mi to mění život k lepšímu. A nejlepší na tom je, ze jsem Adriene našla dle doporučení z nyxu. (Vestigio, byla jsi ten rádce? Už fakt nevím, ale děkuji).
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    Přiznám se, že Elektrick Mann jsem zařadil i na playlist pro Velikonoční jarmark, co pořádá naše školní družina. Přece nebudu prznit naše děti nějakým hudebním balastem.
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    MADIETTA:A kde že to bylo? Podle popisu to vypadá na docela sympatický podnik, kde by nemusel z Blaníku kňourat Landa, jak má rád čistý bílý hajzly a podobný srance!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam