• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MAR_TINA: mám úlovek, taková blbost, ale potěší

MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    HAUSNUMERO: tovížejo, já ti to řeknu, ty tam pudeš a řekneš jim, ať to pouštěj pořád, a já nebudu mít kam chodit. :D

Jinak aby bylo jasno, kdyby ti elektrickčtí chlapci dokázali normálně frázovat slovo kokain, neřeknu proti nim ani popel. :D
    PROSTE_LO
    PROSTE_LO --- ---
    Cca 4 roky cvičím podle videí “yoga with Adriene”, doslova mi to mění život k lepšímu. A nejlepší na tom je, ze jsem Adriene našla dle doporučení z nyxu. (Vestigio, byla jsi ten rádce? Už fakt nevím, ale děkuji).
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    Přiznám se, že Elektrick Mann jsem zařadil i na playlist pro Velikonoční jarmark, co pořádá naše školní družina. Přece nebudu prznit naše děti nějakým hudebním balastem.
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    MADIETTA:A kde že to bylo? Podle popisu to vypadá na docela sympatický podnik, kde by nemusel z Blaníku kňourat Landa, jak má rád čistý bílý hajzly a podobný srance!
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    ELIZHANNAH: přepnul to na německej hiphop. Z německých textů vnímám tak každý čtvrtý slovo, takže i kdyby zpívali ekvivalent "nebereme kóóóóóóóókain", zas tak mě to netrápilo.
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    MADIETTA: vypnul to?
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    MADIETTA: To je asi dobrý nápad:)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    FRK_R23: asi se nepodívám, pardon. :D
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    MADIETTA: To je Elektrick Mann. Když nejsi fetka, tak to tak zábavný asi není :) Alkorap si trefila docela přesně :D

Tady máš s níma nevysílaný rozhovor z Óčka :)

Elekttrïck Mann na Óčku
    https://www.youtube.com/watch?v=esE8jTN4SKw
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    TANKIE_: Přesně.
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    SALVATOR: nojo, ještě se mohla dozvědět, co dělá chlapcům dobře na čuráka
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    MADIETTA: Na jednu stranu chápu. Na druhou musím říct, že jak znám Electrïck Mann, tak si dopadla vlastně eště hodně dobře.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    ELIZHANNAH:
    UNSEEN:
    taky nedokážu filtrovat, ani v ČJ, ani v AJ. Včera jsme zrovna byli na večeři a na plnej ceres tam hrál nějakej hiphop nebo alkorap nebo či co, fakt strašný běsy, a vyvrcholilo to skladbou, která měla neustále se opakující refrén "KÓÓÓKAIN, MY NEBEREME KÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓKAIN!"

Přisámbůh, šla jsem za číšníkem a řekla mu, že jestli okamžitě nepustí něco jinýho, tak odejdu bez placení.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Bavi ma koukat na Insta na nasvalenu blondynu, co seka drevo. A na Ilonu Maher ako tancuje.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Nenávidím koledy. Už od dětství mě to sere. Ale moje děti to milujou a já trpím.
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    TERRYNKA: tyjo, můj mozek má nějaký gramatický adblock filtr, doteď jsem tam slyšela "s kufrem plným něhy" a už to nefunguje :(
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    VERSONNENHEIT: Bože, to je ale hnus. :))
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    VERSONNENHEIT: Přesně, s postupujícím věkem… :)
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    STEPNI_VLK: on ten zvířecí vzor je oblíbený hodně mezi důchodkyněmi, kde to nabírá ještě obludnější podoby ve spojení s jinými patterny, jako jsou třeba květiny, tak možná se ti to spojilo :) Viz přiložené příklady.
    Mně se teda dřív zvířecí vzory nelíbily, nicméně s postupujícím věkem se mi v kvalitní podobě líbit začínají, a už druhou sezonu pokukuju po imitacich leopardích kožichů :D

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam