• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    AIST
    AIST --- ---
    HEJSEK23: na tom se asi neshodneme :) každý má evidentně jiný hudební vkus :D a ty asi budeš taky pěkně retardovanej kousek :D :D :D
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    AIST: ona je distingovaná dáma, takže se nevyjádřila tak abys to pochopil.
    Tak teda:
    ty kreténe vypatlanej, zase meleš jenom sračky 😘
    AIST
    AIST --- ---
    MADIETTA: ... dělá dobře na čuráka... z písničky "penetrační touha"...
    AIST
    AIST --- ---
    MADIETTA: No já nevim... řezník má dost fanoušků... já poslouchám jinou metalovou hudbu, ale nějaký písničky má dost vtipný...
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    AIST: ty jsi fakt dobře mimo. :D
    AIST
    AIST --- ---
    MADIETTA: nebyl to řezník? ten má takový dost drsný texty a tohle by mohlo bejt z jedný jeho písničky, které není pro místní citlivé osazenstvo úplně zkousnutelná, ale existuje AI předělávka, kde je to ve verzi opera, což je docela pěkný :)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    V návaznosti na svůj předchozí příspěvek dodávám, že když jsem se o návštěvě té restaurace zmínila před potomkem č. 1, neváhal mě počastovat the best of této úžasné kapely, takže už přesně vím, co borcům dělá dobře na čuráka, a můžu než zopakovat, že až přestanou zpívat ÚÚÚÚÚÚÚÚKAŽTE CECANY a naučí se normálně frázovat, neřeknu proti nim ani popel, ale takhle ať se ode mě drží dál, zejména v mé oblíbené restaturaci. :D
    ACKO
    ACKO --- ---
    Pomalu zase končí rok a já se snažím marně vzpomenout, kdy jsem si naposledy říkala: tenhle rok, ten byl skvelej. To je teda smutny zjištění.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Tak to já mám bramborový rada, ale jím ho jenom o vánocích, .. zato sním celou tu mísu, protože to nikdo jiný nejí..
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    Na vánoce musí být ten s majonézou a levným měkkým salámem. I když se k humrovi vůbec nehodí. Po zbytek roku preferuji ten s octem a vývarem, který se nebojím jíst třeba i v červenci a ke grilování je super.
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    Ten nas je totiz be majonezy. Bez oleje. Bez vajec. Takovej kalvinistickej...
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    Nemám ráda český bramborový salát a obecně cokoli zapatlaný majonézou, bleh! Jedině Vídeň! (vytuněná rukolou)
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    INSEQUI: taky nemam rada bramborovy salat a letos ho ani nebudu delat. Nemam proc!
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    tesim se na kosmetiku pristi pondeli
    a
    nebojim se! nebojim!
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Nikdy som nejedla bramborovy salat :)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Nemám rád bramborový salát
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    NELLAS: Ma fascinace je celorocni. Ale musi to bytvten nas.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Nechápu tu vánoční fascinaci bramborovým salátem.
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    THAIGRR: Ale jistě, my umělci rádi kooperujeme: Belton speciál, Road and line marker
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    PESTRYPAPOUSEK: Podelis se o znacku/obchod toho spreje? Ptam se pro sebe, kamarada to nezajima...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam