• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    Případ říká případu, že je pěkný případ. A kdo tady není, ty vole?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    AIST: ty jsi podobný případ jako jamillos, co se týká onoho dunningkrugerova efektu jsi na tom stejně jako on, jak tě tak čtu
    MIGHTYLEMON
    MIGHTYLEMON --- ---
    AIST: aha, tak nic, dik
    AIST
    AIST --- ---
    PALEONTOLOG: já ho nezmám, ale co jsem viděl příspěvky od tebe, tak bych se určitě přikláněl spíš na jeho stranu...
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    AIST: jo tak ty budeš nejspíš taky případ, ale ohledně jamillose, ten jede přesně v duchu dunning-krugerova efektu, tedy čím míň mám informací, tím víc si v tématu věřím. jako názor mu asi nikdo nebere, ale je to jeho vizitka a pro spoustu lidí se akorát označil za idiota. pro mě ne, pro mě byl konspirační idiot už dávno.
    AIST
    AIST --- ---
    MIGHTYLEMON: že náš premiér nutelín je magor a demagog větší než babiš a nebo že očkování proti covid nebylo tak účinný jak se tvrdilo...
    a ted co se pořád nedaří vyvrátit, je konspirační teorie, která tvrdí, že za oteplování planety může člověk a pokud nezakážeme všechny auta se spalovacím motorem, tak všichni shoříme :D bohužel na tohle slyší hodně bláznů co nám tím ničej ekonomiku... ale za 10 měsíců už budou volby a tyhle šílenci co jsou tedka u kormidla pujdou někam do zapomnění :)
    MIGHTYLEMON
    MIGHTYLEMON --- ---
    AIST: můžeš poskytnout nějaký příklad?
    AIST
    AIST --- ---
    PALEONTOLOG: Ono se dost konspiraci občas stane realitou :D jen ta liberalni/levicova část politickýho spektra to není ochotná uznat :D
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Na nyx může psát kdo chce, co chce. Pokud je to ale shledáno blbým, je to dáno najevo. Protože "Hurr durr, rap špatný"? To neni názor, to je tak možná snaha o trolling a eště ubohá. Sám rap poslouchám minimálně, mám v playlistu řádově jednotky tracků, a přesto bych se takhle definitivně a rezolutně o celým hudebním žánru nevyjádřil. To je totiž dobrá kokotina.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    AIST: vyjádřit názor je legit, každej má nějakej, ale je potřeba počítat s reakcí :) navíc jamillose mám zafixovanýho z období před pár lety jako konspiratika, takže bych řekl, že s ním nemá smysl nějak hloubkově diskutovat
    MIGHTYLEMON
    MIGHTYLEMON --- ---
    AIST: prosímtě jsem tu asi 25 let, a "vyjádřit tady vlastní názor není vhodný" je lež. Díky.
    AIST
    AIST --- ---
    JAMILLOS: vyjádřit tady vlastní názor není vhodný :D všichni ty pseudo ochránci toho správnýho se na tebe sesypou už jen proto, že jsi mino ten správej liberální pohled na svět...
    Já mám rád melodickej nekro metal od Nekrogoblikon a dneska jdu na německý Axxis, co poslouchám už 20let :)
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Vždycky sem pysnej, když ten den dokážu vyždímat od rána az do večera...
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    FRENNET: To je v pohodě, ale tak jde o princip, že? A "kvalitní" je věc názoru, to je to. :)
    Tož tak.
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    JAMILLOS: No kamo, Smolík pacholik.
    Muj hudební zaber je široký. Co jsem nedokázala a nedokážu poslouchat je Rybicky48 a takove ty zabavove a revival kapely, kdy zpěvák vic řve nez zpívá.
    Takze tohle muzes psat někomu, kdo během zivota poslouchal pouze a jeden žánr.
    Proste a jednoduše, v kazdem žánru najdes kvalitní hudbu, jakkoliv tomu žánru nefandis.
    Poustim si hudbu dle nálady. Takze si dam za sebou klidne Napalm Death, Heydena, CoF, Morcheebu a vubec vse co se da najít a hledam dal.
    Ovšem preferuji elektro, ale ze své podstaty nemuzu zavrhnout nic co neni vysloveně spatne.
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    MORTTUUS: Muzem rict, ze je to v megasupliku RAP, kterak obsahuje i tento šuplíku.
    Tak jak je v megasupliku Rock.
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    FRENNET: Tak teda ještě tohle.
    Nevim, ty kapely neznám (některý jména jsem slyšel), ale ani to nechci zkoušet.
    Máš třeba ráda death metal? Já ho chvíli v patnácti šestnácti poslouchal. Budu předpokládat že ne, že se ti to jako celek zdá hrozný, neposlouchatelný (stejně jako většině lidí poslouchajících muziku, přičemž totéž platí pro rap/hiphop, zjevně k úžasu některých). No ale počkej, jak to můžeš takhle odsuzovat? Vždyť jsou tam subžánry! Máš třeba naposlouchaný Cannibal Corpse a uvědomuješ si, že existuje grind core, kde není jenom growling? Jako třeba v devadesátkách Brutal Truth – to je přece něco úplně jinýho a házet to do jednoho pytle je přece hrozně krátkozraký a omezený! Naposlouchala sis vůbec českej Krabathor nebo polský Vader? Aha!

Je to stejně sranda, jak to vymaštěný davový škatulkování u některejch lidí v týhle zemi došlo tak daleko, že pokud se ti nelíbí něco, co jakýmusi rádoby hlavnímu proudu ano (byť na malý ploše / v uzavřený skupince), pak buď se k tomu nemáš co vyjadřovat, protože tomu nerozumíš (nejsi odborník!), nebo jsi mimo, případně automaticky patříš do nějaký škatulky. Ale legitimně nemít rád/a nějakej žánr, toho bohdá nebude!
    Čili pokud nesnášíš death metal apod., tak ti spolu s nějakým SALVATORem a dalšími můžu říct, že dokud jsi minimálně nezískala zápočet z Úvodu do základů death metalu na Muzikologii, tak hodnotíš něco, o čem ve skutečnosti víš úplný prd, jsi omezená, používáš ohledně death metalu debilní stereotypy a možná jsi to akorát tak zaslechla někde v noci v rádiu. Jinak každej jazzman, fanoušek vážný hudby nebo třeba rapu nemůže na death metal (případně metal obecně) mít žádnej legitimní názor, a už vůbec ne negativní; v opačným případě je to minimálně boomer.

Dává ti to smysl, že? :)
    Myslím, že k tématu to stačilo, je s váma fakt sranda...
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Chybí mi mužské ruce...
    SAT_ANN
    SAT_ANN --- ---
    Dneska jsem poprve prodavala keramiku. Na nejlepsi akci v nejlepsim meste
    A lidi to skoupili skoro komplet

GANDHI
    GANDHI --- ---
    priznamse, ze jsem si hned musel pustit nejakej ten negativni agresivni odpad, co stoji hudebne uplne za hovno:p
    Keny Arkana - Fille Du Vent (Clip Officiel)
    https://www.youtube.com/watch?v=cZT_lCymUGg
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam