• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    AIST: no začni tím dunning-krugerem, resp. si doplň politickej rozhled. liberalismus má v čr dlouhou tradici.
    AIST
    AIST --- ---
    PALEONTOLOG: Liberální pravice není žádná pravice... to vidíme u naší vlády co je to za verbež a klidně se paktuje s pirátama...
    MIGHTYLEMON
    MIGHTYLEMON --- ---
    To na těch Novinkách fasujou seznam přídavných jmen, který maj masivně bez rozmyslu používat, nebo co?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    SALVATOR: chlapec to má prostě pokrytý ze všech stran, až dojde na barikády, liberální pravice bude nepřítelem taky ;)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    SALAMAN: Co levičáci, ale i liberálové!
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Ty vole, další kašpar, co spí s rozsvícenou lampičkou, protože se bojí, že se mu pod postelí schovávaj levičáci.
    MIGHTYLEMON
    MIGHTYLEMON --- ---
    SALVATOR: jo, nechal jsem se unést. Ale nějak mně tyhle typy, co používaj slova, kterým nerozuměj, prostě serou
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    MIGHTYLEMON: Čekal si snad od konspirací, jejichž stávání se realitou odmítají liberálové/levičáci uznat, něco převratně objevnýho?
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    Případ říká případu, že je pěkný případ. A kdo tady není, ty vole?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    AIST: ty jsi podobný případ jako jamillos, co se týká onoho dunningkrugerova efektu jsi na tom stejně jako on, jak tě tak čtu
    MIGHTYLEMON
    MIGHTYLEMON --- ---
    AIST: aha, tak nic, dik
    AIST
    AIST --- ---
    PALEONTOLOG: já ho nezmám, ale co jsem viděl příspěvky od tebe, tak bych se určitě přikláněl spíš na jeho stranu...
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    AIST: jo tak ty budeš nejspíš taky případ, ale ohledně jamillose, ten jede přesně v duchu dunning-krugerova efektu, tedy čím míň mám informací, tím víc si v tématu věřím. jako názor mu asi nikdo nebere, ale je to jeho vizitka a pro spoustu lidí se akorát označil za idiota. pro mě ne, pro mě byl konspirační idiot už dávno.
    AIST
    AIST --- ---
    MIGHTYLEMON: že náš premiér nutelín je magor a demagog větší než babiš a nebo že očkování proti covid nebylo tak účinný jak se tvrdilo...
    a ted co se pořád nedaří vyvrátit, je konspirační teorie, která tvrdí, že za oteplování planety může člověk a pokud nezakážeme všechny auta se spalovacím motorem, tak všichni shoříme :D bohužel na tohle slyší hodně bláznů co nám tím ničej ekonomiku... ale za 10 měsíců už budou volby a tyhle šílenci co jsou tedka u kormidla pujdou někam do zapomnění :)
    MIGHTYLEMON
    MIGHTYLEMON --- ---
    AIST: můžeš poskytnout nějaký příklad?
    AIST
    AIST --- ---
    PALEONTOLOG: Ono se dost konspiraci občas stane realitou :D jen ta liberalni/levicova část politickýho spektra to není ochotná uznat :D
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Na nyx může psát kdo chce, co chce. Pokud je to ale shledáno blbým, je to dáno najevo. Protože "Hurr durr, rap špatný"? To neni názor, to je tak možná snaha o trolling a eště ubohá. Sám rap poslouchám minimálně, mám v playlistu řádově jednotky tracků, a přesto bych se takhle definitivně a rezolutně o celým hudebním žánru nevyjádřil. To je totiž dobrá kokotina.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    AIST: vyjádřit názor je legit, každej má nějakej, ale je potřeba počítat s reakcí :) navíc jamillose mám zafixovanýho z období před pár lety jako konspiratika, takže bych řekl, že s ním nemá smysl nějak hloubkově diskutovat
    MIGHTYLEMON
    MIGHTYLEMON --- ---
    AIST: prosímtě jsem tu asi 25 let, a "vyjádřit tady vlastní názor není vhodný" je lež. Díky.
    AIST
    AIST --- ---
    JAMILLOS: vyjádřit tady vlastní názor není vhodný :D všichni ty pseudo ochránci toho správnýho se na tebe sesypou už jen proto, že jsi mino ten správej liberální pohled na svět...
    Já mám rád melodickej nekro metal od Nekrogoblikon a dneska jdu na německý Axxis, co poslouchám už 20let :)
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Vždycky sem pysnej, když ten den dokážu vyždímat od rána az do večera...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam