• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    LOGO
    LOGO --- ---
    KOUDY: a kolik zvířátek jsi vlastnoručně zabil?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Priznam se ze zabijacky prasat jsou nejlepsi..jitrnicky apod. Miluju..a pamatuju si jak jsme s babickou skubali slepice, stahovali kraliky apod. Zivot na vesnici byl fajn.
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    DRAGON: nebylo to vůbec myšleno na tebe, psala jsem obecně a bylo to mířeno na velku masu lidí. Dost mě zarazilo, že na mě reaguješ. Btw já jsem si celou dobu myslela, že jsi vegetarián?

Taky jsem až teď pochopila, že tvůj předchozí příspěvek se asi týká vybíjení velryb / delfínů? Tak s tím taky nesouhlasím a radši bych sežrala psa, než velrybu či delfína.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    VERSONNENHEIT: pokud tohle bylo mířeno na mně, což si myslim, že bylo, tak si prosím uvědom, že lidi, kteří jedí maso a lidé, kteří zabíjejí inteligentní zvířata, která mají emoce, říkají si navzájem osobními jmény/signálními zvuky a žijí v párech, jsou dost rozdílné osobnosti a pro ty druhé pochopení dnešní člověk mít nemůže, protože je to sadismus. To samé vnímám u vánočního kapra, ten ti lidé ale aspoň žerou. Nicméně genocida je to podobná a zcela zbytečná, navíc, ne zas tak stará (od 19. století).

Jinak lov zvěře svépomocí by si měl určitě vyzkoušet každý masožrout, aspoň v tomhle se shodneme.
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    Přiznám se, že naprosto chápu, že vegetariáni či vegani nechtějí koukat na zabíjení ryb na každém kroku, ale nejvíc žasnu nad pokrytci, kteří hořekují nad kapřím masakrem, ale pak si s chutí dají kuřecí řízek, nebo jiné maso. Myslím že každý člověk, který chce jíst maso, tak by si aspoň jednou v životě měl zkusit nějakej "řízek" zabít. To by pak bylo vegetariánů...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    VESTIGIA: mně z toho na zvracení není (teda mně je z lidí na zvracení tak nějak celkově, ale to bych sem teď neplet), ale naučil sem se dělat úplně to samý, protože když vidím, jak jim tam sekaj hlavy, tak mám tendence po nich řvát nadávky, měl sem tohle i v Asii, kdykoliv sem viděl hromadnej slaughter, mám rudo před očima. Říkám to celej život: tradice, který ničej životy, jsou tu od toho, abychom je kompletně rušili. Mít atomovku, už sem ji dávno poslal na Faerský ostrovy.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    VESTIGIA: jestli to ma takovy efekt. Tak by se tak mela zabijet vsechna zvirata...prasata, kurata i kravy.
    Myslim, že masove zabíjení umele chovanych ryb jednou za rok je nic, oproti tomu, že jsme schopny jist maso k snidani, obedu i večeři.
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    Začala jsem zas chodit velkým obloukem na nákup, abych se vyhnula stánku s kapry. Vánoce mám ráda, ale to masové vraždění ryb mě nutí k pláči a způsobuje mi pocity na zvracení.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Ze všech válečných fotek mě vždycky nejvíc rozloží ty, na kterých lidi utikají se zvířaty. Ty výrazy koček a psů :(
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SIR_PROMOE: otázka je spíš, kdo Michell nakecal, že je ta váha na trávu:)
    ENDER
    ENDER --- ---
    FRK_R23: Doufam, ze sis taky poradne zabékal!
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    ENDER: To je vidět že si na vánočním večírku nemusel se šéfovou trsat na stánky...
    ENDER
    ENDER --- ---
    FRK_R23: https://youtu.be/aA1zb4NfEBU?si=2A5Cj6lFHVFoTcti

Mam tady pro tebe pisnicku! Dekovat mi nemusis. :)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Bytostně nenávidím bratry Nedvědy.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Jsem zamilovaná...
    a i když mozek stále protestuje, tak já si ten ??? pocit po těch letech fakt užívám!!!!
    SIR_PROMOE
    SIR_PROMOE --- ---
    MICHELLEDANIELS: po kolika gramech peces 🙃🫠
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Už druhy rok tahnu na vánoce titul "Matka roku" - vážím ingredience na cukroví na váze na trávu. Chvílemi je to k smíchu, chvíli je to takové zoufalství...
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Nemám ráda smradlavý jídlo. Kromě brukvovité zeleniny.
    AIST
    AIST --- ---
    Přestal jsem si domu kupovat pivo abych snížil riziko onemocnění dnou... Pivo jsem nahradil vínem :)
    NEI
    NEI --- ---
    Mám ráda WHAM!, ale bála jsem se to sem napsat.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    EGERIS: precetl jsem to jako "zaklekl jsem pred opatem kdyz jsem vychazel z kostela" a drobet se lekl k cemu se hodlas priznat...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam