• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    GANDHI: Trading places:)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    GANDHI: zapomněls na Predatora
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    SALVATOR: presne - nejlepsi vanocni komedie jsou Die Hard, Gremlins a Lethal Weapon:)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ERRTU: Já bych tu čáru teda udělal už před Sám doma. Loni sme si to schválně se ženou pustili a měli sme co dělat, abychom to dokoukali. Jé, hahahá, von uklouznul po autíčkách! A teď šlápnul do ozdob! A ten druhej dostal do čela plechovkou s barvou! Muhehé, bžunda.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    DRAGON: verim, že při troše patrani bych na IG narazila na nejakeho šílence, který cestuje se svou rybičkou :))
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    nesnáším vánoční komedie. zejména ty české. sám doma a dost.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MICHELLEDANIELS: zrovna zraloci jsou v tomhle specificti, vychovat se moc nedaji, bude to ciste instinkt. Ale třeba rejnoci, neboli jine paryby se mazlit chodí :) ten grouper si se mnou chodil prostě jen hrát, jidlo sem mu nedával.

Jo, je to hrozný, celý tyhle velkochovy/prodeje/jatka, bohužel je nás hodně a drtivá většina lidi je tak trochu omezená a nechce se ani zamýšlet nad tím, že má volbu stravování, takže maso je nr. one. Což není ani zdravé.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    DRAGON: Naučíš si i zraloka, aby te nesezral, když mu budes nosit pravidelně žrádlo :)
    Ale když ouchyláci krestani tvrdí, že ryba je postní jídlo a může se jist, tak není o čem :))
    Co si budem, ja ryby moc nejim a mořské plody ani nemůžu a raději si dam kousek toho býčka. Ale stejně jak v rybarne u ryby, tak v řeznictví u kravy preferuji volný chov. Vic me serou slevy v plnych regalech v obchodacich, než jednou za rok kapr na vánoce. Za me je maso stále moc levné a snadno dostupné.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MICHELLEDANIELS: to rozhodně nebudu, protože delfín není ryba :) jinak takovej grouper je imho úplně to samý, co kapr, jen je větší a žije v teplejších vodách.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    DRAGON: ryba a ryba... nebudes kapra nebo lína srovnavat s delfinem.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MICHELLEDANIELS: kdyz sem bydlel v Indo, chodil sem se prakticky kazdy den na jeden utes potápět. Byl tam jeden velkej grouper, kterej mi vzdycky sel naproti a vrtel brisnimi ploutvemi jako vrtulkama. Jako je mozny, ze sem si to vsugeroval ale prijde mi to jako dost dobrej ukazatel toho, ze ryby emoce maji. Na netu je spousta videi, jak si ryby hrajou s potapeci nebo i dokonce s lidmi na brehu. Kravy jsou urcite chytrejsi, ale ryby, kytovci a paryby budou na tom podobne co se tyka emoci ;)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    VESTIGIA: přiznám se, ze bych chtěla videt, kdo se v te zimě u kádě směje :))
    Ja to nemyslela jako kritiku, naopak. Mam zvířata ráda a melo by se k nim přistupovat s úctou. Ale zároveň priznam, že jezdim chytat ryby a ryba je pro me prostě jen ryba. Oproti krávě, která má tak krásné, až lidské oči a dokáže milovat. U ryby moc emoce nepoznam.
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    Přiznám se, že se mi ulevilo, že jsem prošla kritérii místní morální policie - řízky, stejky a jiné pochutiny nežeru, zvíře umím zabít, oškubat, stáhnout, vyvrhnout, uvařit, (díky, prababičko), výlov rybníka jsem taky viděla a i v Rusku jsem byla :-) Takže si jdu v klidu udělat oblouk kolem Alberta, abych neviděla dva vysmáté chlapce, co mlátí kapry do hlavy a zasírají celý chodník jejich krví.
    LOGO
    LOGO --- ---
    STEPNI_VLK: já se ptal Koudyho, ne tebe. Já vím, jak se na vsi zabíjí domácí zvířectvo.
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    VERSONNENHEIT: To mi připomnělo nábory nových zaměstnanců, když jsem ještě pracoval coby sokolník, resp. chovatel a ošetřovatel dravých ptáků. Byli i tací (hlavně tedy ženy), co přišli s romantickou představou starání se o dravé ptáky, ovšem v momentě, kdy po nich člověk chtěl zabít křepelku, králíka či jakékoli jiné zvíře, aby byli ti dravci čím nakrmit, tak bylo rázem po romantice... a zároveň i po pracovní příležitost. ;)

LOGO: No jak asi... Vezmeš králíka, jednou rukou ho chytneš za zadní nohy, necháš ho chvíli vyškubat a pak ho vší silou rubneš druhou rukou za uši. Buď začne rovnou krvácet z nosu, když se hodně dobře trefíš, nebo ho pak ještě podřízneš...
    LOGO
    LOGO --- ---
    KOUDY: jak?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NELLAS: Komary nejim, ale koukam, ze si nekteri nyxaci stale mysli, ze maso roste v supermarket regalech.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KOUDY: Komáři se nepočítají.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    LOGO: Desitky.
    LOGO
    LOGO --- ---
    KOUDY: a kolik zvířátek jsi vlastnoručně zabil?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam