• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    MORIARTY: přiznám se, ze tyto stavy mám často, několikrát týdne.
    KURE
    KURE --- ---
    JONY: Pak sem napiš, jestli se to povedlo ;)
    KURE
    KURE --- ---
    STEPNI_VLK: Kus jsem toho viděl, a až u zaverecnych titulku pochopil proc to někdo natočil a proč v tom byla kopyta nevhodná ani na to aby hrali v tělocvičně ve Spalenym poříčí.
    Hral tam mladej Trojan.
    LOGO
    LOGO --- ---
    JONY: v čem má používání Nyxu mínusy?
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    MORIARTY: Já jsem tomuhle stavu teď hodně blízko.
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    Často sním o tom, že bych si vzal batoh a spacák a odešel nějakým náhodným směrem pryč.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    NIAN85: 😅 pardon...
    skvělý, ted mi v hlavě běží nový dil Byl jednou jeden život, ve kterem nervy tancují mazurku :))
    NIAN85
    NIAN85 --- ---
    MICHELLEDANIELS: Jo, no. Akorat nase nervy tancily mazurku. 🤣
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    LUSINDA: mrhaní časem. Ja si nedávno zazila dva dny bez internetu a telefonu. To byl člověk produktivní a měl najednou energie, když nebylo, co by ho doma drželo.
    RURYRY
    RURYRY --- ---
    LUSINDA: čas(?)
    JONY
    JONY --- ---
    LUSINDA: žádný jeden velký konkrétní důvod není. Jsou to nějaké změny v mém životě plus jsem si dal dohromady plusy a minusy a přijde mi to jako dobrá a prospěšná věc. A navíc jsem i tak používání Nyxu za cca poslední rok utlumil.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    LUSINDA: Holt :)
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    JONY: povíš nám důvod? (Jsem hold strašně zvědavá 😀)
    JONY
    JONY --- ---
    Dal jsem si pro příští rok předsevzetí odejít z Nyxu. Chtěl jsem to udělat v prosinci, ale mám to tady v sobě tak zažrané, že se mi to nepovedlo. Jsem zvědavý jestli se mi to povede.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Občas když porcuji pěkné hovězí zadní, tenký kousek, dva, tři si ukrojím, posolím a sežeru.. Třeba teď roštěnou.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    STEPNI_VLK: já mám stejnej stesk od tý doby, co jsem se na základce dozvěděla o ozónový díře. Je to mučivý. Ta bezmoc. Ta láska k životu.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    Že moc ráda chodím do divadla Minor. Zatím se nám s klukama nestalo, že by nějaká hra byla blbá. Většinou jsme úplně nadšení, hlavně já, když tam navíc hraje/dělá hudbu Monika Načeva 😍.
    A před pár lety jsem byla na Kytici v Národním a vzpomínám dodnes.. někdy i české divadlo dokáže potěšit :).
    NIAN85
    NIAN85 --- ---
    MAR_TINA: Vzpomnela jsem si, libilo se mi Zkroceni zle zeny v Ostrave, kam nas vzala ucitelka cestiny na stredni. Bylo to tak uveritelne, a pritom nikdo neprehraval.
    NIAN85
    NIAN85 --- ---
    MAR_TINA: :-) Ono se to MUSI libit, i kdyby tomu nerozumeli. Je to asi fakt otazka vkusu. Jako se nekomu nelibi metal, tak mne tohle... pritom tistenou hru si prectu rada. Jsem asi taky barbar :-)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MAR_TINA: tak ne, byl to Na Zlatém jezeře, Ernest Thompson.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam