• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    MICHELLEDANIELS: Proč se furt do někoho musíš srát? Co ti kdo udělal?
    ACKO
    ACKO --- ---
    Vidím, že v některých rodinách, nebo přesněji v jedné rodině, byly ty vánoční rodinné sešlosti naprosté peklo, a proto je třeba jejich atmosféru přenést i do internetové diskuse, ať si to užijí i ostatní.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    NICOLLETTE: to mas z toho hejteni vsech misto lasky k Hugovi. Ale jsem velkodusna a odpoustim ti.
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    Už jsem se bála, že bude neděle nudná.

BARBARELLA
    BARBARELLA --- ---
    NICOLLETTE: ne :( jen závidím, že lidi jí mají rádi pro její kozy, který ukazuje a mě ne, protože je neukazuju :(
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    GIRAFFKA: Le pardon, kolegyně. Čtu nepozorně, jsem příliš busy vysmíváním se sbírkám
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    NICOLLETTE: o to mi jde. Konecne bejt na nyxu vyznamna. Ctes nepozorne, pani stenice.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    GIRAFFKA: ty si koleduješ, že tě přiřadí k naší imaginární partě!
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    Ja mam zoofilni ikonku. Doufam, ze mi to bude pripocitano.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    BARBARELLA: ach ne, chceš nám říct, že to není tvůj největší životní úspěch? Ó běda!
    BARBARELLA
    BARBARELLA --- ---
    Ja teda nevim jo, ale urážet někoho za to, že má na profilovce holku, co ukazue prso, když sám postuje kozy na nyx, je tak trochu meh? A navíc to nejsem já, jaká smůla, že ti to do těch lži nesedí. Smolíček pacholíček.

JAJITA
    JAJITA --- ---
    MICHELLEDANIELS: Navíc jsou údajně profláklé... Tyjo, tys ještě blbější, než si celou dobu o tobě myslím.
    Jo, a zase mi můžeš udělat psychologický rozbor, jak tak ráda činíš :D
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    MICHELLEDANIELS: tyjo asi si me napis do toho svyho seznamu. Doted mi byly tvy afery ukradeny, ale jses fakt hloupa, vzahovacna a dost nekonzistentni.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Jeeee pojďme to rozklíčovat, nejlépe elektronikou tužkou!
    Koho Nikolka (škoda, že se tak nejmenuju, ale co už) dohnala na krajíček? Kde se vysmívá sbírkám?
    Kdo si nachází obětí na jiné sociální síti? (Já třeba nemám jedinou sociální síť mimo Nyx, ale co už)
    Která by mohla mít stářím rozum? A která si dala úspěch na profilovku?
    Tolik otázek!

JESSENKA: abys pochopila, tady kolegyně MD strašně ráda vaří z vody, plive naprosto neurčité a nekonkrétní náznaky, které nás mají jako sundat, nebo donutit ostatní aby si něco o nás mysleli. Přitom normálně lže jako když tiskne ale vydává to za ctnost. Ona je úplnej mučedník. Takže to ber všechno pokud možno s klidem :)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Ty vole, tak zrovna se zase ozvaly potrefene husy, jak tak koukam :)) Tak zrovna o tehlech mluvim no. Šijou, šijou a pak brečí, když se člověk začne branit :) Zrovna Nikolka ta umi dohnat lidi az na krajicek a pak si mysli, ze všechny sve hnusy spláchne jednou sbírkou, ackoliv se sbírkam zároveň vysmiva.
    Navic jsou udajne proflakle tim, že běžně sikanuji na nyxu kazdou, kdo jim neprijde k chuti, až je vyženou, ale tady se jim to zatim nedaří. No a když to nejde na nyxu, tak si oběť najdou na jine sociální siti, kde pokračuji.
    Jedna by mohla mit stářím rozum a druha si svuj největší úspěch v životě dala rovnou na profilovku, tak neni divu, ze je taková přidrž taška.

Jeste prijde Salaman, Mince a kdo ještě?
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    BARBARELLA: Mně se nejvíc líbilo, když se lidi v Sedm svěřili se zneužíváním atd v rámci nejsilnějších dětskejch zážitků a MD to obtězovalo, protože si chtěla přečíst, kdo jel nejdýl na kole bez držení...
    Citlivost a lidskost sama. Úplně mě tehdy dojala.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Tak už padl argument norou i kozama, máme to komplet.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    BARBARELLA:
    NICOLLETTE: a proč do ní furt sijete? Prostě dřív píše, než přemýšlí. Vy ji zavidite ten dekolt, co si tu lidi tisknou jak svatý obrázek.? To jí nemůžete nechat být?
    JESSENKA
    JESSENKA --- ---
    BARBARELLA: to koukam teda....:((((
    BARBARELLA
    BARBARELLA --- ---
    NICOLLETTE: zametáme, zametáme:))))

JESSENKA: to jen abys věděla, že tady pani sice káže vodu, ale... :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam