• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    BARBARELLA:
    NICOLLETTE: a proč do ní furt sijete? Prostě dřív píše, než přemýšlí. Vy ji zavidite ten dekolt, co si tu lidi tisknou jak svatý obrázek.? To jí nemůžete nechat být?
    JESSENKA
    JESSENKA --- ---
    BARBARELLA: to koukam teda....:((((
    BARBARELLA
    BARBARELLA --- ---
    NICOLLETTE: zametáme, zametáme:))))

JESSENKA: to jen abys věděla, že tady pani sice káže vodu, ale... :)
    JESSENKA
    JESSENKA --- ---
    BARBARELLA: toto by v drbech blokly....tyjo...
    JESSENKA
    JESSENKA --- ---
    MICHELLEDANIELS: jako asi nekdy jo....ja to prejdu....
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    BARBARELLA: hahaha, docela gold archiv Nyxu :)
    BARBARELLA
    BARBARELLA --- ---
    Dneeees se podíváme zpátky do minulosti na toooo, jak MD měla doprdele čas hrabat se v životech druhých.

[MICHELLEDANIELS @ HRA NA VZKAZY aneb - chces neco rict a nemas nikoho kdo by ti naslouchal? Pak jsi na tom nejspravnejsim miste prave tady]
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    JESSENKA: však jasně. Ale vetsinou mi to prijde jako "příspěvek za každou cenu" a tahaji se tam úplný nesmysly. Člověk je vlastně rad, že je obyčejný a nemusí se bát i otěhotnět.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MICHELLEDANIELS: Mě by fakt zajímalo, proč sem chodíš, když to tu 90 % příspěvků jen hejtíš.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    JESSENKA: kecy v kleci. Nikdo tu k sebevraždě nikoho nenabádal. Vím, že tu nejsi dlouho, tak se nenech zmást tady paní Mišel a jejím morálním majákem.
    To poslední co je je mluvčí Nyxu. Je tu taky chvíli.
    JESSENKA
    JESSENKA --- ---
    MICHELLEDANIELS: ja misko treba hejtr nejsem a je to pro mne takovej bulvar zadarmo....nic nekomentuju nebo tak....nekdo si koupi blesk....ja mam ted zivot na hovno to vim...a te sikany id je mne lito....nezahlidla sem to tady....v influ drbech toto blokujou.....
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    JESSENKA: počítají s hejtry... Až na to, ze byt hejtrem je koníček ubohych lidi. Všichni umime na neco pindat, něčemu se smat nebo to shazovat... Ale podivat se na svuj zivot a uklidit si v nem umi málo kdo. Proto je lepsi sledovat zivoty úplně cizích lidi a resit je, než ten svuj. Prostě zbytečná zla věc a někdy to může ubližovat/škodit vic, než by se zdálo.
    Co za lidi potrebuje sondovat, že je nekdo cizi těhotnej a kdo se podvádí nebo bere? Asi mam ve svem zivote dost dramat, ze je nepotřebuji hledat jinde.

Tady necekam pochopení. Naopak, lidi tu svoji domnelou anonymitu casto vyuzivaji k hejtu... vlastně tu byl nejeden případ, kdy lidi podporovali nejake ID k sebevraždě. Duvod? Nelibi se mi jak se chová internetovém diskuzním foru.
    Lidi proste miluji cizí neštěstí a radi na tom parazituji pro pocit, že jejich život je lepší.
    JESSENKA
    JESSENKA --- ---
    MICHELLEDANIELS: ja tam chodim protoze zabijim cas....casto mne to bavi a mam rada drby.....influecenceri samy prezentuji zivot na sitich a vydelavaji na tom....podle mne musi pocitat s hejtry.....
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Hahaha stejně tě neoprcá.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Zname propírali dítě na jedne FB strance, tak me poprosila, abych ji sledovala, protože ona dle pravidel nemůže.
    Twl, Infu drby!? Největší sračka, kterou může internet vyblít. Kam se hrabe Bulvarni nora.
    Ja opravdu nikdy nepochopim, proč lidi sleduji uzivatele, ktere nesnáší nebo jen pro to, aby na ne mohli vytáhnout něco soukromého nebo je ponizit. Kdo ma do prdele cas se hrabat životem druhych? Za mě jedine fakt totální ubožák a jak rika Koudy, totalni nolajfer, ktery si beztak po vecerech brečí do periny nad svym vlastním ubohým životem.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    ELIZHANNAH: Přiznávám, že jsem zrovna včera tohle udělala. Bylo mi teda fakt zle - nejspíš z toho množství socializace a vyhlídky na další, s cizíma lidma - ale trochu jsem to přifoukla.
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    SAAYURI: Neboj, dočkáš se. Ale to pro změnu pak už nebudeš mladá ;-)
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    SAAYURI: nešlo by ohlásit, že na tebe něco leze, a zalézt si s hrnkem teplého čaje a knihou do postele a nabírat síly namísto dalšího socializování se? Taky jsem introvert a aktuálně mám taky vybité sociální baterie a jsem akorát podrážděná, smutná, unavená, ani mluvit se mi nechce.
    UNUX
    UNUX --- ---

Tři sestry: Šarlota, Emilka a Anička

[*] KNIHA [*]
    Delphi Complete Works of the Brontë Sisters: Charlotte, Emily, Anne Brontë
    https://amzn.to/4iYdWHF
    Illustrated
    by Charlotte Brontë (Author), Emily Brontë (Author), Anne Brontë (Author), & 2 more
    4.7 out of 5 stars 119
    4.6 on Goodreads 119 ratings
    UNUX
    UNUX --- ---
    SAAYURI: ? třeba...
    Charlotte Brontëová: Jana Eyrová
    Jana Eyrová (MP3-CD) – Marta Vančurová – Supraphonline.cz
    https://1url.cz/j1ggr
    by nepozvedla náladu?

Celková stopáž: 6:07:51, čte: Marta Vančurová

Autorka v tomto románu z roku 1847 čerpá z vlastních zkušeností, zachycuje v něm své neveselé dětství i postavení ženy v tehdejší Anglii. Vydala ho pod pseudonymem Currer Bell, aby se vyhnula předsudkům, které v té době ženské autorky vyvolávaly. Román se dočkal okamžitého úspěchu a později i mnoha divadelních, filmových a televizních adaptací.
    Natočeno: v roce 1997
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam