• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    KOUDY: a jen pro pořádek věcí, co jsem ti odpověděla tuším bylo, že podezření na tebe tam není :)
    IMN00921
    IMN00921 --- ---
    PALEONTOLOG: rad bych reagoval, ale ocividne pises v afektu vzhledem k poctu preklepu, vetny stavbe a absenci logiky ve vztahu k tomu co jsem napsal.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NICOLLETTE: No jasne. To uz jsme probirali. Me obecne potreba resit kazdej prd nekoho jinyho prijde jako trochu zvracena zabava, ale zaroven respektuju, ze plno lidi kouka na ruzny ostrovy lasky a svatby ve vile a buhvi jak se ty hovnosouteze jmenujou a je to pro ne guilty pleasure, ktera me osobne proste miji. Jen obcas ta davova sikana preroste v neco, co si plno nyxaku ani neuvedomuje, ze neni uz uplne ok a nekomu to treba muze ublizit. Viz treba to, ze i nejakyho toho Spitu jsme my dva v poste resili a na poslednim srazu jsem zase resil osobne s Tuile a Quixde proc nemaj rady Trestikovou a je to proste o tom, ze ja znam Radku osobne a tim padem na ni mam nazor z osobniho setkavani, ale vubec mi nevyskakuje na instaci, takze nevim co dava za storicka, zatimco holky ji zas berou hlavne podle storicek a tim padem na ni nahlizej jako na sebestrednou picu..coz mi z toho srazovyho rozhovoru doslo a naprosto jejich nazor respektuju :)
    PALEONTOLOG: Klid. To je zas nejaky fakeidcko bez pratel. Zbytecny reagovat.

PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    IMN00921: co je divnyho na tom, ze nenavistny prispevky pritahujou nenavistny lidi a feednack v echohamber se posiluje? nechces tu enormni mozkovou kapacitu naprimit uzitecnejsim smerem? treba se dovzdelat v zakladech slusnyho chovani, guth jarkovsky pro zacatek, netiketu si nech na konec, at nejsi v soku
    LOGO
    LOGO --- ---
    NICOLLETTE: je to tak, nějací psychopati (a celkově lidi se zvláštní psychikou) se tam jistě najdou. Stačí si přečíst pár příspěvků. mrkmrk..
    JESSENKA
    JESSENKA --- ---
    MIKHAIL: dekuji...🫶🏻
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    KOUDY: ale asi se shodneme, že to není Norou per say, jako spíše uživateli obecně. Prostě jsou na Nyxu i kreténi, a chodí i do Nory. Ten klub má sice max 50 aktivních uživatelů, ale vyšší stovky IDs, co do klubu chodí, což je fakt na pováženou. Nějací psychopati se tam jistě najdou.
    MIKHAIL
    MIKHAIL --- ---
    JESSENKA: tady je klub, kde holky posílaj svoje nahé fotky a je to takový pěkný doplněk k těmhle hádkám:) Jinak si tím nenech kazit svátky - jsou to jen takový neškodný řeči, který se vedou a voda teče. Pokud jsi to měla těžký, tak už to nejhorší máš aspoň za sebou a teď už to bude jen a jen lepší, držím palce a posílám duhu a jednorožce:)

JESSENKA
    JESSENKA --- ---
    MIKHAIL: ahoj....ja vubec nevim o co jde....jen sem reagovala na misel....neni mi to tu moc prijemny co tu ctu a nechci si tim kazit uz tak tezky svatky....
    IMN00921
    IMN00921 --- ---
    KOUDY: nekolik, nejaci, dalsi, dva, jeden nyxak, ti sami lide .... predpokladam, ze kdyz se te zeptam na (aspon nejaky) konkretni IDcka, abys tenhle svuj vylev necim podlozil, tak napises, ze ToHLe neMas ZaPotrEbi! Takze to zustane na urovni jedna pani povidala. Ja sem pro bitku na karlaku.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KOUDY: nastavene zrcadlo s humorem sobe vlastnim, povznes se, prece!
    LOGO
    LOGO --- ---
    SALAMAN: eufemismus
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Ja se teda priznam, ze mam do nory taky ban a to jen stacilo rict pred patnacti lety Dylerovi v nejake diskuzi, ze je kreten..
    Zaroven mi nekolik nyxaku z nory vyhrozovalo smrti, stejne jako kdyz jsem chodil s petrush, tak nam dva vyhrozovali, ze nam otravi psa a kocoura. Dalsi mi psal do posty, ze predemnou znasilni moji pritelkyni. S Boo jsem tenkrat resil, ze ji nejaci nyxaci z nory chteli jit zapalit byt a zjistovali kde bydli atp. Chtela snad jit i na polici s tim.
    Jeden nyxak, kterej se chlubil na srazu tim, ze je z nory a mel na me nejaky kecy mi po odchodu ze srazu poskrabal auto a moje prispevky mimo nyx se do nory pravidelne pastujou a ti sami lide, kteri je tam udajne pastujou (coz mi obcas nekdo posle..ted uz teda nastesti dlouho ne)..me pak zadaji v poste, jestli bych jim nepujcil penize, neposlal kousek bitcoinu apod. Takze na tenhle server a lidi tady mam uz leta svuj specifickej nazor a dost lidi si tu ocividne bere ruzny diskuze hodne osobne coz bych chapal, kdyby nam tu bylo 20, ale vetsine uz je 40+, maj rodiny, deti atp..takze je to takovy zvlastni. Srazy jsou poslednich deset let supr..tam se k sobe lidi chovaj normalne, ale tady je to obcas fakt stoka a nekdy si fakt rikam, ze bych rad ta IDcka, ktera podobne vyhruzky pisou potkal osobne a nejspis bych je okamzite zmlatil a to hodne, aby si uvedomili, ze ne vsechno co reknou je prdel. Nebejt tak psychicky odolnej a nemit spoustu z vas u prdele, tak jsem se z ty internetovy sikany zhroutil uz davno. Vim ze Petra z toho byla tenkrat spatna dost.

I s tim spitou nejaky nolifersky hovna z nory hned podezirali me, prestoze jsem vubec netusil ze nejakej spita existuje nebo ze je na nej nejaka sbirka. Mozna by bylo fakt lepsi aby si nekteri lidi uvedomili ze je lepsi zit vlastni zivot a neresit jen kazdej prd nekoho jinyho a ze kdyz upadnou na kole, tak za to nemuze Koudy..Vsem by pak bylo o chlup lip.

to jen tak k zamysleni.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    LOGO: Nastavujeme zrcadla s humorem sobě vlastním.
    IMN00921
    IMN00921 --- ---
    Toto je kvalitni klubiki! Priznavam se, ze jsem tu identifikoval minimalne jednu pokryteckou postarsi zenu, co ma ve svem zivote dost dramat, ze je nepotřebuje hledat jinde a hleda je rovnou primo (nejen) tady. Co moralizuje, ze hejteni je spatny a pritom tady plive hejty na konkretni ID o sto sest. Shazuje nekoho kvuli vytazenejm prednostem, a sama je vytahuje hned vedle. Co si mysli, ze jakakoliv kritika a vysmech lidsky debilite dobrovolne exhibovany dotycnejma na sitich je automaticky hejt.

Chtel bych timto podporit jeji ID k sebe..reflexi
    XCIDER
    XCIDER --- ---
    NICOLLETTE: to je ten co donasel Spýťovi? :)
    IMN00921
    IMN00921 --- ---
    LOGO: disent
    LOGO
    LOGO --- ---
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    MIKHAIL: nemusím mít všechno. Pohledy pánů a dam na ulici bohatě stačí.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam