Ja se teda priznam, ze mam do nory taky ban a to jen stacilo rict pred patnacti lety Dylerovi v nejake diskuzi, ze je kreten..
Zaroven mi nekolik nyxaku z nory vyhrozovalo smrti, stejne jako kdyz jsem chodil s petrush, tak nam dva vyhrozovali, ze nam otravi psa a kocoura. Dalsi mi psal do posty, ze predemnou znasilni moji pritelkyni. S Boo jsem tenkrat resil, ze ji nejaci nyxaci z nory chteli jit zapalit byt a zjistovali kde bydli atp. Chtela snad jit i na polici s tim.
Jeden nyxak, kterej se chlubil na srazu tim, ze je z nory a mel na me nejaky kecy mi po odchodu ze srazu poskrabal auto a moje prispevky mimo nyx se do nory pravidelne pastujou a ti sami lide, kteri je tam udajne pastujou (coz mi obcas nekdo posle..ted uz teda nastesti dlouho ne)..me pak zadaji v poste, jestli bych jim nepujcil penize, neposlal kousek bitcoinu apod. Takze na tenhle server a lidi tady mam uz leta svuj specifickej nazor a dost lidi si tu ocividne bere ruzny diskuze hodne osobne coz bych chapal, kdyby nam tu bylo 20, ale vetsine uz je 40+, maj rodiny, deti atp..takze je to takovy zvlastni. Srazy jsou poslednich deset let supr..tam se k sobe lidi chovaj normalne, ale tady je to obcas fakt stoka a nekdy si fakt rikam, ze bych rad ta IDcka, ktera podobne vyhruzky pisou potkal osobne a nejspis bych je okamzite zmlatil a to hodne, aby si uvedomili, ze ne vsechno co reknou je prdel. Nebejt tak psychicky odolnej a nemit spoustu z vas u prdele, tak jsem se z ty internetovy sikany zhroutil uz davno. Vim ze Petra z toho byla tenkrat spatna dost.
I s tim spitou nejaky nolifersky hovna z nory hned podezirali me, prestoze jsem vubec netusil ze nejakej spita existuje nebo ze je na nej nejaka sbirka. Mozna by bylo fakt lepsi aby si nekteri lidi uvedomili ze je lepsi zit vlastni zivot a neresit jen kazdej prd nekoho jinyho a ze kdyz upadnou na kole, tak za to nemuze Koudy..Vsem by pak bylo o chlup lip.
to jen tak k zamysleni.