• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    RANDOM_NIGHT: Hlavně od šesti večer DVA DNY PŘEDEM!
    Já myslím, že tady všichni tak nějak berou jako nutný zlo, že se tím teda o půlnoci oslaví ten Novej rok, dobrý to teda není, je z toho tuna bordelu, divoký zvířata z toho musej bejt úplně v piči, ale budiž, no. Ale fakt k nasrání je, že nedočkavci s tím začínají už klidně 29. prosince a pak sou eště jiný, který si to pro změnu syslej eště do 2., 3. ledna, jako by to jednu noc nestačilo. Bum, hehehé, zejtra dáme znova, eště mám pertadiček půl krabice. Dmnti.
    UNUX
    UNUX --- ---
    Pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí, i když na čas poražena bývá.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Mně jde teda sobecky i o mě. Půlhodinu po půlnoci zvládnu, ale dokud nám to v Praze pod okny bouchalo od šesti večer do čtyř do rána, byla jsem velmi nešťastná. Takových lidí je spousta. Na rozdíl od těch, kdo chtějí rámus, což se dá poznat podle toho, že dělají rámus, je není moc slyšet*, protože když není rámus, ještě se dávají dohromady potom, co rámus byl. V tomhle příspěvku mi slovo rámus vyšlo čtyřikrát, ne pětkrát! po sobě na rámus šestkrát! začátek řádku, ale až to odešlu, nebude to vidět, tak to přikládám, abyste měli radost.

* Mě slyšet je, já si stěžuju pořád a na všechno, abych to kompenzovala.

UNUX
    UNUX --- ---
    Ty Bláho, Stříbrncice, Timuro, hustý.
    HOMOLOVKA
    HOMOLOVKA --- ---
    INSEQUI: Ono jde primárně o zvířata, co žijou volně venku. Domácí zvířata by si měl zabezpečit jejich majitel... Ale labutě, srny a spol, ty nemají tu možnost se schovat...
    Co se psích hoven týče, to mě taky sere, já je sbírám i na blým poli a louce, protože do toho sama nechci šlapat a nechci, aby to můj pes nedejbože žral nebo se v tom vyválel...
    UNUX
    UNUX --- ---
    Vono to krade jako komunista,
    na bohy to nevěří, kromě Goťáka
    a jeho zvládnu sám,
    čímž nemá zábrany krást, podvádět,
    lhát.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    INSEQUI: o psy nejde, ty muzes sjet. Jde o divocichy. Aspon mne, odpurkyni retard.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    STEPNI_VLK: taky mě ty debilní ohňostroje serou. a ve městě je to ještě pohoda, protože to si musí pyromaniaci vybrat nějaký volný prostranství, kdežto na vesnici ti to soused odpálí ze zahrady kousek od okna do ložnice a kousky petard pak nacházíš v keřích až do léta.
    ani ta chalupa v lesích nepomůže, protože i tam je nějaký debil, který si musí něco dokazovat.

Děsí to zvířata i děti (rodiče miminek a batolat by mohli vyprávět), ničí to životní prostředí, způsobuje to zranění (chirurgové a lidi z popálenin taky milujou sloužit na Nový rok) a jestli chce někdo svoje peníze nechat za mnohých efektů shořet, může financovat munici pro Ukrajinu, tam to aspoň bude mít smysl.
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    INSEQUI: Já s tebou naprosto souhlasím, pokud jde o psy. Dovedeno ad absurdum, vůbec by nebylo od věci zavést nějaké testy, které by byly schopné prokázat, zda-li dotyčná osoba má na to, aby psa zvládala především vychovat a zvládnout, včetně všech tebou uvedených dalších činností s tím neoddělitelně spojených. Také vídám až příliš často volně pobíhající psy bez náhubku a také občas potkávám lejna, ačkoli se jejich četnost od revoluce výrazně snížila. A to nemluvě o fenoménu množíren, který je s tímhle "manickým" pejskařením neoddělitelně spojený.

Na druhou stranu, jsou i zvířata, kterým to prostě jedno není, a nikdy nebude. Coby bývalý chovatel a ošetřovatel dravých ptáků ti můžu s klidem říct, že dravého ptáka - zvláště pak pokud jich máš u baráku na starosti desítky - jen tak jednoduše do bytu/domu neschováš... a jeho reakce na podobné rány může klidně skončit infarktem. To samozřejmě platí i pro všechna divoká zvířata včetně těch v záchranných stanicích.

Mimochodem, přiznám se, že zábavní pyrotechnika mi vždy vadila a nikdy jsem na ní nenašel nic, co by její existenci dokázalo ospravedlnit. Šoky z ran, které člověka (či jiná zvířata) přirozeně lekají; smrad, který otráví vzduch; bordel, který po nich zůstává, a který musí (většinou) někdo jiný uklidit. Dlužnost navíc podotknout, že se do zdaleka netýká pouze Silvestra, ale začíná to už tak plus mínus od Štědrého dne a končí až několik dnů po Silvestru.
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    Prvně jsem zaspal Silvestr v roce 1996, jel jsem ho zaspat do New Yorku. Od té doby to jde úplně samo.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    INSEQUI: protože ja mam, ja chci a tak to bude a vy se poserte. Myšlenka, že se člověk podle svého může zařídit, je vzdálená.
    Je to podobny jako dohady se sousedy. Ti hlucni budou rvat "když nechceš hluk od sousedů, kup si barák", druzí budou řvát "když nechceš brat ohled na sousedy, kup si barák"... no jenže nikdo z nich si barak nekoupí.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Přiznám se že mi nikdy nevadila zábavní pyrotechnika, k tomu silvestru to tak nějak odjakživa patří.
    A také se přiznám že mi čím dál víc mi leze na nervy ta banda křiklounů argumentující většinou vlastnictvím psů a jiných zvířat. Tak třeba moje kočka se na silvestra cca v 0:15 vzbudila, obešla byt a šla zase spát a to bydlím v Praze. Nepopírám že to pro nějaké zvířata problém být může, ale co jim to místo skuhrání po internetu ulehčit, netahat je ven, nechat je v klidu v bytě/domě, nevyšilovat a nepřenášet na ně stres, a nebo je třeba vzít na chatu mimo město, když je ta možnost.
    A poslední bod je je vlastnictví psů, ze kterého se stalo něco neskutečného, hlavně ve velkých městech, čím dál tím víc si říkám že by regulace nebyla vůbec na škodu. Protože na silvestra je sice venku bordel, ale pak je opět rok klid, jenže nasráno a nachcáno je všude celý rok, výtahy, chodby v domech smrdí po zapařených čoklech také celoročně.
    Takže když se tu tedy nadává hromadně na pyrotechniku, tak to trochu vyvážím a tímto bych chtěl ukázat prostředníček všem těm našlápnutým hovnům, uslintaným bestiím které si přece "chtějí jen hrát, protože jsou to staří dobráci", smradlavým a zapařeným výtahům v domech, štěkotu po ulicích (páníčkove si chtějí pokecat a čoklové se vedle mohou zjančit) a dalším všem těmto neduhům pramenícím z toho že vlastnictví psa je čím dál častěji spíše diagnoza a debilita vlastníka.
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    OCTOPUSS: Přiznám se, že když tak pozoruju jeho nehasnoucí aktivitu kupř. v Samomluvě, kde jsou jakékoli reakce zakázané, tak si ani v nejmenším nemyslím, že v kadenci jeho divno-příspěvků hraje nějakou - byť sebemenší - roli pozornost ostatních. Jinými slovy, přijde mi poněkud zbytečné osočovat kvůli tomu někoho z blbosti...
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Asi poprvé jsem zaspal silvestra
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    MIKHAIL: Jsi úplně blbej?
    OCTOPUSS:

Proč mu dáváš pozornost, kterou chce?
    SADSOUL
    SADSOUL --- ---
    Víc děr – víc syslů. Víc hlav – víc smyslů.
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    Kolik třešní, tolik višní.
    UNUX
    UNUX --- ---
    MIKHAIL: Je mi radostním potěšením, jak žertovně hovoříš o tak vážných věcech. Mne přešla legranda 5. rok kodivu. Rok VI. se mi zdá za hranou survival hororů z osmdesátek.
    MIKHAIL
    MIKHAIL --- ---
    UNUX: ani nemusí, oni klidně můžou přijít rusové sem k nám. Ale plyn pak budeš mít levný:)
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    FINSON: Asi přede dvěma lety, po další ťafce, jsem si to všechno promyslel, a utvrdil jsem se v názoru který už delší dobu ve mně zrál. Že "moje rodina", jsou v podstatě cizí lidi. Že mně v porodnici asi omylem vyměnili, a "rodina" to nějak vycítila.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam