• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    bacha, paní nellas lačně skočí po každým výkalu
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    OMNIHASH: Co je na tom prosím pěkně za eklhaft?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    OMNIHASH: zato máchání rukama v ochcaný a osraný vodě rybičkama a šnekama je labůžo.. v létě za to dokonce lidi platěj
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    KOUDY: :) nemám psa
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: psi?
    MICHELLEDANIELS: ja jedu uz leta jen sukralozu a med :)
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    já taky hovna nesbírám. ale kdysi jsem sbírala známky
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Taky nesbírám psí hovna, naštěstí nemám psa, po kterým bych to musel řešit, ale občas se me snaží zaúkolovat rodinka... neznám větší eklhaft, než babku s mikrotenovým sáčkem ohnutou pro ještě kouřící dáreček jejího podvraťáka, to se mi spolehlivě navalí i na druhý straně ulice.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    KOUDY: rekla bych, že za rok spotrebuji do vaření tak 1-2 kila cukru. Cukrem sladim snad jen to kakao. Ale medu, toho je spotreba obrovska.
    DRUMID23
    DRUMID23 --- ---
    KOPRETKA: =//= 🤦‍♂️
    UNUX
    UNUX --- ---
    a jak začal dělat do politiky, tak šel jeho obchodní plán úplně do prdele...
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Mám málo sexu a pěkně me to sere..
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Cau ahoj ja jsem Martin a jsem zavislej na medu.
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    NIAN85: Šrapnel
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    STEPNI_VLK: moje matka to dotáhla ještě o dost dál. Bydlí ve velké městě, má dva pudly a zcela vážně a neotřesitelně trvá na tom, že hovna od (jejích) malých psů nevaděj, tečka a podtrženo, pytlík ani náhodou. Přitom se ale rozčiluje, když na trávníku před jejich domem zanechá hovno cizí pes jakéhokoliv vzrůstu, i když od těch velkých psů je to samozřejmě výrazně větší zločin a eklhaftnost. Naprosto marná je jakákoliv argumentace včetně názorných situací "našlápneš si jakkoliv velké" nebo "batole spadne do malého", neprůstřelný. A ještě to považuje za vtipné. (ano, mé dětství nebylo úplně lehké, co do citlivosti se my dvě nacházíme na opačných koncích škály).
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    NIAN85: ja takhle sla se psem, s ditem a kafem. Pes se vysral, v tu chvíli vystartoval po kachne, vodítko stahlo dítě do hovna a ja jak se snazila zachytit dítě, tak se zlila kafem. Přítel se vrátil asi po třech minutách a absolutně nechapal, co se stihlo stát. Proc dite breci, ze je od hovna a ja cela od kafe rvu psa z keře. Nekdy nestačíš říct ani to hovno :))
    NIAN85
    NIAN85 --- ---
    MICHELLEDANIELS: Vzpominam na jeden vylet s prirodovednym krouzkem, kdy jsem nechtela rict "hovno" a nez jsem si vzpomnela na slusnejsi "vykal", proslo jim asi 5 deti v rade. 🤣
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    HOMOLOVKA: o tom by mohla asi vyprávět kazda mama, když se dite uci chodit a jeste par let po té. Kolik se namyjou boticek od hoven.
    Kor, když mas dite se zrakovou vadou a stejně, když řekneš "pozor hovno", zpanikari a hupsne do nej...
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    STEPNI_VLK: ja dneska cetla souboj mezi odpurkyni rachejtlí a druha oponovala tim, že vic zvirat zahyne dopravou a umělým pěstováním avokada, ktere ma ta druha na storíčku.
    Nejvic me na tom pobavil argument "doprava je pro nas životně potrebna - konkrétně letadlo", jinak to byla celkem zajímavá přestřelka. Svym způsobem mely pravdu obě, jen kazda mela vlastní zajmy v tom druhém
    HOMOLOVKA
    HOMOLOVKA --- ---
    STEPNI_VLK: Pak je taky boží argument, že je to přece čivava, ta má mikro bobečky, to neni ani vidět a sere přímo před panelákem... Super, jenže když tam těhle krys bude srát 20 denně, tak jsem jak na minovým poli...
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    RANDOM_NIGHT: Stěžuješ si ještě málo, já se přidám:))Tu půlhodinu bych taky zvládla, ale sledovat od dvou odpoledne, jak se kočka (kterou cpu uklidňovadlama už tři dny) vyděšeně plíží po bytě a marně hledá místo, který by jí přišlo bezpečný... I když jsem jí udělala různý bunkříky vystříkaný feliway a s šantovejma hračkama, sedim s ní na zemi, mluvim na ni, pohladim když se nechá, zabednila jsem okna co to šlo, plynule ji cpu mlskama i fetem, ale prostě kurva, od dvou odpoledne někdy do půl třetí ráno...
    Doháje, dyť jsou i hezký nehlučný ohňostroje, ale rámus, sakra proč je fajn, aby to udělalo co největší mrdu.

(A pak jsem chuděru kočku dodělala, když petardy skončily, ale já kejchla. Kejchanec je z nějakýho důvodu ultimátní strašák).
    Moc se těšim na dnešní večerní repete ://
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam