• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Taky nesbírám psí hovna, naštěstí nemám psa, po kterým bych to musel řešit, ale občas se me snaží zaúkolovat rodinka... neznám větší eklhaft, než babku s mikrotenovým sáčkem ohnutou pro ještě kouřící dáreček jejího podvraťáka, to se mi spolehlivě navalí i na druhý straně ulice.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    KOUDY: rekla bych, že za rok spotrebuji do vaření tak 1-2 kila cukru. Cukrem sladim snad jen to kakao. Ale medu, toho je spotreba obrovska.
    DRUMID23
    DRUMID23 --- ---
    KOPRETKA: =//= 🤦‍♂️
    UNUX
    UNUX --- ---
    a jak začal dělat do politiky, tak šel jeho obchodní plán úplně do prdele...
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Mám málo sexu a pěkně me to sere..
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Cau ahoj ja jsem Martin a jsem zavislej na medu.
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    NIAN85: Šrapnel
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    STEPNI_VLK: moje matka to dotáhla ještě o dost dál. Bydlí ve velké městě, má dva pudly a zcela vážně a neotřesitelně trvá na tom, že hovna od (jejích) malých psů nevaděj, tečka a podtrženo, pytlík ani náhodou. Přitom se ale rozčiluje, když na trávníku před jejich domem zanechá hovno cizí pes jakéhokoliv vzrůstu, i když od těch velkých psů je to samozřejmě výrazně větší zločin a eklhaftnost. Naprosto marná je jakákoliv argumentace včetně názorných situací "našlápneš si jakkoliv velké" nebo "batole spadne do malého", neprůstřelný. A ještě to považuje za vtipné. (ano, mé dětství nebylo úplně lehké, co do citlivosti se my dvě nacházíme na opačných koncích škály).
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    NIAN85: ja takhle sla se psem, s ditem a kafem. Pes se vysral, v tu chvíli vystartoval po kachne, vodítko stahlo dítě do hovna a ja jak se snazila zachytit dítě, tak se zlila kafem. Přítel se vrátil asi po třech minutách a absolutně nechapal, co se stihlo stát. Proc dite breci, ze je od hovna a ja cela od kafe rvu psa z keře. Nekdy nestačíš říct ani to hovno :))
    NIAN85
    NIAN85 --- ---
    MICHELLEDANIELS: Vzpominam na jeden vylet s prirodovednym krouzkem, kdy jsem nechtela rict "hovno" a nez jsem si vzpomnela na slusnejsi "vykal", proslo jim asi 5 deti v rade. 🤣
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    HOMOLOVKA: o tom by mohla asi vyprávět kazda mama, když se dite uci chodit a jeste par let po té. Kolik se namyjou boticek od hoven.
    Kor, když mas dite se zrakovou vadou a stejně, když řekneš "pozor hovno", zpanikari a hupsne do nej...
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    STEPNI_VLK: ja dneska cetla souboj mezi odpurkyni rachejtlí a druha oponovala tim, že vic zvirat zahyne dopravou a umělým pěstováním avokada, ktere ma ta druha na storíčku.
    Nejvic me na tom pobavil argument "doprava je pro nas životně potrebna - konkrétně letadlo", jinak to byla celkem zajímavá přestřelka. Svym způsobem mely pravdu obě, jen kazda mela vlastní zajmy v tom druhém
    HOMOLOVKA
    HOMOLOVKA --- ---
    STEPNI_VLK: Pak je taky boží argument, že je to přece čivava, ta má mikro bobečky, to neni ani vidět a sere přímo před panelákem... Super, jenže když tam těhle krys bude srát 20 denně, tak jsem jak na minovým poli...
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    RANDOM_NIGHT: Stěžuješ si ještě málo, já se přidám:))Tu půlhodinu bych taky zvládla, ale sledovat od dvou odpoledne, jak se kočka (kterou cpu uklidňovadlama už tři dny) vyděšeně plíží po bytě a marně hledá místo, který by jí přišlo bezpečný... I když jsem jí udělala různý bunkříky vystříkaný feliway a s šantovejma hračkama, sedim s ní na zemi, mluvim na ni, pohladim když se nechá, zabednila jsem okna co to šlo, plynule ji cpu mlskama i fetem, ale prostě kurva, od dvou odpoledne někdy do půl třetí ráno...
    Doháje, dyť jsou i hezký nehlučný ohňostroje, ale rámus, sakra proč je fajn, aby to udělalo co největší mrdu.

(A pak jsem chuděru kočku dodělala, když petardy skončily, ale já kejchla. Kejchanec je z nějakýho důvodu ultimátní strašák).
    Moc se těšim na dnešní večerní repete ://
    ANA
    ANA --- ---
    STEPNI_VLK: V ty trave je to fakt nejhorsi. Mam nejakeho psa od sesti let, krome jednoho roku kdy jsem byla v prvaku na skole. Celkem pres 30 let (au). Rukama mi prosly desitky kilo psich exkrementu a ve meste sbiram proste vsude. Obcas se dokonce stane, ze seberu i nejaky cizi, ktery je v takove blizkosti bohate nadilky od meho bobkostroje, ze by mohlo byt povazovano za jeho a ja byla nespravedlive osocena bdelym okem sousedske hlidky. A pravidelne u toho naslapnu na jiny hnedy vytvor a to pak nadavam uplne strasne. Takze tu frustraci chapu. Priznam se ale, ze mi porad nejde davat na stejnou roven hovna na bote s utrpenim jakychkoli zvirat kvuli lidske zabave. At jde o vodni ptactvo, domaci zver, hospodarskou nebo divou zver. Tuhle lidskou nadrazenost proste nechapu a myslim, ze lidsky druh by mohl svou mozkovou kapacitu pouzit k odpoutani se od takovych pochybnych “tradic”, ktere zvirata zneuzivaji nebo trapi.
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    SALVATOR: Ano, jsou i tací kreténi, kteří mi na auto házeli petardy dnes v 6 hod. ráno, když jsem jela do práce :-/
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    HOMOLOVKA: Kdysi jsem se o tom hovno braní bavil s jedním kámošem a nějak jsme zabrousili i k tomu, že spousta lidí to prostě neřeší, pokud jejich milášek sere do trávy. A on na to něco v tom smyslu, že bych měl slyšet všechny ty nadávky těch, kteří pak ty travní porosty musí sekat a na tyhle "nášlapné miny" přitom naráží (poněvadž jeden z jeho kámošů přesně tuhle práci dělá).

Mimochodem, ironií osudu jsem zrovna já chodil s ženskou, která ve většině případů pouští psa na volno a bez náhubku, a to i tam, kde je vyložený zákaz volného pobíhání čoklů a zásadně s sebou nenosí sáčky na hovna, protože ta její přece vždycky zaleze někam pod/za keř(e), kde to není vidět (a když zrovna nemá kam zalézt, tak to prostě neřeší a nechá hovno hovnem klidně i někomu v předzahrádce před barákem). A hlavně, když jsem se kdykoli pokoušel cokoli namítnout, tak jsem prakticky vždy ve finále nakonec debaty slyšel, že já psa nemám, tudíž tomu nerozumím a nemůžu k tomu nic říct. Peklo!
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    RANDOM_NIGHT: Hlavně od šesti večer DVA DNY PŘEDEM!
    Já myslím, že tady všichni tak nějak berou jako nutný zlo, že se tím teda o půlnoci oslaví ten Novej rok, dobrý to teda není, je z toho tuna bordelu, divoký zvířata z toho musej bejt úplně v piči, ale budiž, no. Ale fakt k nasrání je, že nedočkavci s tím začínají už klidně 29. prosince a pak sou eště jiný, který si to pro změnu syslej eště do 2., 3. ledna, jako by to jednu noc nestačilo. Bum, hehehé, zejtra dáme znova, eště mám pertadiček půl krabice. Dmnti.
    UNUX
    UNUX --- ---
    Pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí, i když na čas poražena bývá.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Mně jde teda sobecky i o mě. Půlhodinu po půlnoci zvládnu, ale dokud nám to v Praze pod okny bouchalo od šesti večer do čtyř do rána, byla jsem velmi nešťastná. Takových lidí je spousta. Na rozdíl od těch, kdo chtějí rámus, což se dá poznat podle toho, že dělají rámus, je není moc slyšet*, protože když není rámus, ještě se dávají dohromady potom, co rámus byl. V tomhle příspěvku mi slovo rámus vyšlo čtyřikrát, ne pětkrát! po sobě na rámus šestkrát! začátek řádku, ale až to odešlu, nebude to vidět, tak to přikládám, abyste měli radost.

* Mě slyšet je, já si stěžuju pořád a na všechno, abych to kompenzovala.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam