• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    AIST
    AIST --- ---
    GRANTORINO: tak pro neolevičáky, voliče 4 koalice, libtardy a EU progresivisty to byl projev, nad kterým určitě slintali blahem. Rudá guma četla projev, kterej mu někdy napsal v pozadí rozmazaný náměstí asi pražskýho hradu. bez český vlajky a ještě chtěl euro. je to hold dobrý soudruh. předtím sloužil rusku, teďka má jiný pány. jak řekl nějaký komentátor: je to dobrý marketingový produkt. víc se od něj jako od bezduchém automatu na podpisy čekat nedá :D
    projev nuteláka je vtipnej :D doporučuju se na něj podívat :D
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    Přiznám se, že jsem od toho vůbec nic nečekal a pustil si to s tím, že to když tak po chvíli pošlu někam. Nestalo se a já se chvílemi culil jak idiot. Nemluvě o tom, že na Julii se fakt moc příjemně dívá. Takže jestli chcete pohladit na duši nějakým tím dokumentem o legendárním filmu z devadesátek, pusťte si to též...

PS: Narazil jsem na to úplnou náhodou, když jsem v iVysílání ČT hledal film Chaplin, který doporučoval [ROBOTON @ Jaké filmy stojí za to? ]. Snažím se vyležet podělanou virózu, tak mi nějaká ta čumenda čas od času přijde vhod. ;)

Pretty Woman, hollywoodská pohádka - iVysílání | Česká televize
    https://www.ceskatelevize.cz/porady/16099823053-pretty-woman-hollywoodska-pohadka/
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Přiznávám, že jsem neviděla projev prezidenta ani premiéra, ale když vidím ty emoce, si to snad pustím.
    AIST: speciálně ty reakce na tohle by mne snad přimělo...
    Jak je to dlouhý ten projev?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PALEONTOLOG: ziloga jsem tu nevidel snad deset let tyjo. Konvickovo auditko vubec nevim co je. Ja se chodim bavit jen do auditek o Elonovi a Pomerancovi. Zkusim si vecer ve vane neco fajnovyho dezolatskyho procist teda :))
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KOUDY: taky jsem cumel, ale byla to jen otazka casu. treba zilog dobra zna nyx a s kym se ted bavi, zejo
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PALEONTOLOG: Fakt? Lol..tak to chapu jestli sem chodi i peterkova :D
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    KOUDY: tys to cet cely a jeste premejslel, co tim chce rict? Dyk se takovy zvasty nedaj ani cist.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KOUDY: no ja myslel treba peterkovou, co nasdilela ma svuj fb zaznam, jak prochazi konvickovo auditko. aist je specifickej, dost se vyzova, kdyz muze oponovat. on vi kde je a proc to pise ty hovna
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    jaci dezolati jsou na nyxu? Jestli narazite na aista niz, tak z jeho komentare chapu, ze asi voli nekoho jineho nez ja..coz u me v demokraticky zemi neni dezolat teda :)
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    PALEONTOLOG: Buďme rádi, že tu ty dezoláty co se vyjadřují veřejně máme. Jen podle laiků u jejich sraček můžeme rozpoznat ty skryté a interakci s nimi se vyhnout.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MLIKARNA: to uz davno, screeny z nyxu lotaj mezi dezolaty par let
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Tak se nám dezole dostali i na Nyx. A co sis myslel? To je jako rakovina, tohle svinstvo nezná hranice. A ti syčáci, co s tím kšeftují, taky ne. S tím musíš počítat....
    JESSENKA
    JESSENKA --- ---
    politice nerozumim a je to druhy projev co sem v zivote videla....prvni byl se zemanem a musim rict ze se mi projev fakt moc libil a daval smysl....nechapu ty blici smajliky co na fb davaly....
    AIST
    AIST --- ---
    Přiznávám se, že se jsem projev gumového prezidenta vydržel minutu a vypnul jsem ho se slovy, že takový žvásty se nadají poslouchat. Zato jsem viděl celé novoroční video blyštivého péti, zvaného nutelín, kde jsem se totálně bavil, jak hluboko klesnul a že je ještě víc mimo a zoufalej, než byl dřív :D :D :D Pořád si myslím, že ho Babiš platí aby tu ODS totálně zrujnoval, protože to jinak vysvětlit nejde :D
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    OCTOPUSS: Truhlářům během života končetiny často ubývají, to by byla dobrá reklama na sladidla ;)
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    KOUDY: Překvapuje mě, že se na tebe nesesypala nyxí mínkuskující guerilla bojující proti zlým sladidlům, po kterých dostaneš rakovinu, naroste ti třetí ruka, a ještě nám zavedou právo šaría :D
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    TANKIE_: tak máš vztah k hovnům jako madam nellas :) když jsem měla psa, sbírala jsem, ale rozhodně ne hrdě. bylo mi trapně a spílala jsem psovi, že je lump, že kdyby chvilenku vydržel, mohl to udělat v ústraní v parčíku, kde na nás nevidí lidi
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    Prave jsem se vratila z prvni mse ve svem zivote.
    Celou jsem ji probulela, ale je mi lehceji.
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    Já teda sbíram hrdě hovna svýho psa a neexistuje, abych ho ve městě nechala na zemi, to bych si ho dala asi i do kapsy. Ovšem nejhorší je, když šmátrám potmě. Občas nahmatám studený. A to je halt cizí. Ale vezmu ho a vyhodim. Lepší cizí než žádný 8). Už jsem rozhodně měla v ruce horší věci než zvířecí hovno v sáčku.
    SIR_PROMOE
    SIR_PROMOE --- ---
    FRK_R23:
    HAR4NT:

Jdu do ubrani taky 🤞
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam