• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    AIST
    AIST --- ---
    GRANTORINO: tak pro neolevičáky, voliče 4 koalice, libtardy a EU progresivisty to byl projev, nad kterým určitě slintali blahem. Rudá guma četla projev, kterej mu někdy napsal v pozadí rozmazaný náměstí asi pražskýho hradu. bez český vlajky a ještě chtěl euro. je to hold dobrý soudruh. předtím sloužil rusku, teďka má jiný pány. jak řekl nějaký komentátor: je to dobrý marketingový produkt. víc se od něj jako od bezduchém automatu na podpisy čekat nedá :D
    projev nuteláka je vtipnej :D doporučuju se na něj podívat :D
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Přiznávám, že jsem neviděla projev prezidenta ani premiéra, ale když vidím ty emoce, si to snad pustím.
    AIST: speciálně ty reakce na tohle by mne snad přimělo...
    Jak je to dlouhý ten projev?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PALEONTOLOG: ziloga jsem tu nevidel snad deset let tyjo. Konvickovo auditko vubec nevim co je. Ja se chodim bavit jen do auditek o Elonovi a Pomerancovi. Zkusim si vecer ve vane neco fajnovyho dezolatskyho procist teda :))
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KOUDY: taky jsem cumel, ale byla to jen otazka casu. treba zilog dobra zna nyx a s kym se ted bavi, zejo
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PALEONTOLOG: Fakt? Lol..tak to chapu jestli sem chodi i peterkova :D
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    KOUDY: tys to cet cely a jeste premejslel, co tim chce rict? Dyk se takovy zvasty nedaj ani cist.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KOUDY: no ja myslel treba peterkovou, co nasdilela ma svuj fb zaznam, jak prochazi konvickovo auditko. aist je specifickej, dost se vyzova, kdyz muze oponovat. on vi kde je a proc to pise ty hovna
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    jaci dezolati jsou na nyxu? Jestli narazite na aista niz, tak z jeho komentare chapu, ze asi voli nekoho jineho nez ja..coz u me v demokraticky zemi neni dezolat teda :)
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    PALEONTOLOG: Buďme rádi, že tu ty dezoláty co se vyjadřují veřejně máme. Jen podle laiků u jejich sraček můžeme rozpoznat ty skryté a interakci s nimi se vyhnout.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MLIKARNA: to uz davno, screeny z nyxu lotaj mezi dezolaty par let
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Tak se nám dezole dostali i na Nyx. A co sis myslel? To je jako rakovina, tohle svinstvo nezná hranice. A ti syčáci, co s tím kšeftují, taky ne. S tím musíš počítat....
    JESSENKA
    JESSENKA --- ---
    politice nerozumim a je to druhy projev co sem v zivote videla....prvni byl se zemanem a musim rict ze se mi projev fakt moc libil a daval smysl....nechapu ty blici smajliky co na fb davaly....
    AIST
    AIST --- ---
    Přiznávám se, že se jsem projev gumového prezidenta vydržel minutu a vypnul jsem ho se slovy, že takový žvásty se nadají poslouchat. Zato jsem viděl celé novoroční video blyštivého péti, zvaného nutelín, kde jsem se totálně bavil, jak hluboko klesnul a že je ještě víc mimo a zoufalej, než byl dřív :D :D :D Pořád si myslím, že ho Babiš platí aby tu ODS totálně zrujnoval, protože to jinak vysvětlit nejde :D
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    OCTOPUSS: Truhlářům během života končetiny často ubývají, to by byla dobrá reklama na sladidla ;)
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    KOUDY: Překvapuje mě, že se na tebe nesesypala nyxí mínkuskující guerilla bojující proti zlým sladidlům, po kterých dostaneš rakovinu, naroste ti třetí ruka, a ještě nám zavedou právo šaría :D
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    TANKIE_: tak máš vztah k hovnům jako madam nellas :) když jsem měla psa, sbírala jsem, ale rozhodně ne hrdě. bylo mi trapně a spílala jsem psovi, že je lump, že kdyby chvilenku vydržel, mohl to udělat v ústraní v parčíku, kde na nás nevidí lidi
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    Prave jsem se vratila z prvni mse ve svem zivote.
    Celou jsem ji probulela, ale je mi lehceji.
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    Já teda sbíram hrdě hovna svýho psa a neexistuje, abych ho ve městě nechala na zemi, to bych si ho dala asi i do kapsy. Ovšem nejhorší je, když šmátrám potmě. Občas nahmatám studený. A to je halt cizí. Ale vezmu ho a vyhodim. Lepší cizí než žádný 8). Už jsem rozhodně měla v ruce horší věci než zvířecí hovno v sáčku.
    SIR_PROMOE
    SIR_PROMOE --- ---
    FRK_R23:
    HAR4NT:

Jdu do ubrani taky 🤞
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Hromadnou dopravou jsem nejel (s jedinou výjimkou - tři zastávky tramvají do hospody - zpátky už jsem šel raději pěšky) dvacet let.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    že mam čím dal větší obavy jezdit vlakem. Posledně me po odchodu z toalety sjela pohledem nějaká slečna/paní. Zrovna jsem si u toho i otrela špičku nosu (což delam často a běžně) a raději doufala, že si mysli, že jsem tam fetovala, než fotila sprosťárny :D

...jo, jasne, asi to není lepší, ale aspoň ja vím, že to nebyla pravda :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam