• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    BLOWUP: ty si fakt master of mansplaining :D
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    MART1NKA: jj, brnkacka, akorat teda kdyz pak clovek opravdu ty dva baraky financuje tak je to trochu jiny nez o tom jenom psat na netu :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MART1NKA: Koudy wants to know your address.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    BLOWUP: kludne :) mam dost na muza v domacnosti :D
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    KOUDY: Vím, o čem mluvíš, trekovky byl první další nákup věcí na běhání... po masivním držkopádu před náhodou půvabnou ranní běžkyní...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ERVIN: To sice jo, ale po dnesnim prvnim behu jsem zjistil. ze potrebuju jeste zimni bundu na behani, celenku na usi, rukavice, teply ponozky a trekovy boty na kterejch si na sneholedu nerozbiju drzku. Zlatej pas ve fitku.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    MART1NKA: vitej v muzskem svete, tam se od tebe jeste ceka ze se postaras o rodinu a pozdeji o vyzivny pro deti a manzelku ;-)
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    KOUDY: Zas bys tam mohl prodat ty legíny...
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    ja som na seba tak pysna, ze som to nejak sama zvladla, ze sa mi podarilo sa uzivit, kupit si byt a stat na vlastnych nohach. asi moj biggest achievement v zivote.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NELLAS: Nabadal bych at vyjdeme do ulic!..ale je tam zima a snih..takze nic.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KOUDY: FIALOVÁ drahota v MODŘAnech. Ó tempora!
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    LUSINDA: uz ani modrany nebo jiznak nejsou co bejvaly :(..fialova drahota je vsude!
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    NELLAS: no nevím....co tak koukám po nájmech tak i kousek za Prahou ( v totální díře) chtějí 20k za 40 metrů.
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    NELLAS: nevím jak by mi tyhle velkopanské rady pomohly... v rámci Prahy bydlím za nájem, který je cenově srovnatelný s garsonkou na periferii a nepotřebuji auto. Ušetřil bych (možná), kdybych se odstěhoval do Kladna, ale to bych nemohl dělat svoji práci a šel bych finančně do prdele ještě víc (plus extra náklady v podobě auta).
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    FIONOR: A neměl by ses spíš přestěhovat do Modřan, jak říkal Koudy? :))
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    Spolkl jsem vlastní hrdost a tváří v tvář zvýšení paušální daně, navýšení záloh na elektřinu a inflaci jsem si zažádal o příspěvek na bydlení.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MAR_TINA: dosud jsem behal v zime ve fitku na pase. Tam nejsou leginy uplne potreba.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KOUDY: dosud jsi běhal v dámských?
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    KURE: Jj, to tam právě odkazuju a přes to jsem se dostal k těm dalším odkazům, když jsem hledal tu původní studii.
    KURE
    KURE --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam