• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Já se vám za dědu hrozně omlouvám. Ježiš, to je tak trapný. Snažíme se mu ty řetězový maily mazat... bohužel je moje chyba, že objevil Nyx :(
    AIST
    AIST --- ---
    ACKO: oki... beru zpět... omlouvám se...
    ACKO
    ACKO --- ---
    AIST: To sis mě naprosto chybně zaškatulkoval, já miluju rozmanitost názorů, už mě tu kolikrát fest vymínusovali za nějaký moje poznámky, neunáhluj se ve svých soudech.
    MIGHTYLEMON
    MIGHTYLEMON --- ---
    podle mně není reálnej, řek bych, že půjde o nějaký sociální výzkum
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Kuwa, kdo tu zase roznáší pozvánky na nyx do diskuzí na novinky.cz, dyk to se nedá ani číst, prolítnu pět postů tohodle lumena a začnu krvácet z očí i konečníku!
    BIRMA
    BIRMA --- ---
    KOUDY: Tak ty možnosti jsou často tristní, to je fakt.
    Pro mě třeba ANO je takový strana/nestrana - přijde mi, že nemají nějaký jasný zacílení a že je to povětšinou taková líheň oportunistů - ideál pro lidi, kteří se nemusí zatěžovat tím, jestli jsou spíš liberální, konzervativní, nedejbože mít nějakou vizi či názor - že jedou podle toho, co zrovna vychází v průzkumech veřejného mínění a co řekne jejich velitel :)
    Ale tak asi něco podobnýho by se dalo říct o ODS a TOP09, jen to má trochu pozměněný kulisy.
    AIST
    AIST --- ---
    ACKO: tam by se libilo urcite takovejm jako ses ty, kdybys tam byla u koryta :D zavírat opozici za jiný názor je tam dost běžný...
    ACKO
    ACKO --- ---
    AIST: že bys byl agent kubánské režimu, to jsem vážně ani nenaznačovala, to slyšíš trávu růst, jen se mi jeví, že by se ti tam líbilo víc než v Evropě, to je všechno
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    BIRMA: Jenze tihle lidi si zase rikaj, jak nekdo muze volit STAN, kteri jsou prolezli korupci, nebo nemastnyho nezralyho doktora Fialu bez testosteronu, kterej jasa, ze schodek je jen 270 miliard..a jak mohli tihle lide volit Necase, kterej se nechal bicovat od Nagyovy, zatimco ji Rittig kupoval v parizsky kabelky. Je to furt stejny proste. Kolem sebe mam tak 6 lidi, kteri volili SPOLU a po tom co predvadej v poslednich letech uz jim to znova hodit nehodlaj, stejne jako piratum, ktere podle nich vede Hribek do zapomneni, takze prirozene zvazujou ANO a to, ze ji vede Babis jim je vlastne uz vicemene u prdele..a to jsou skoro vsechno byvali volici Topky treba..Takze mozna tim jak clovek vic starne a uz si prosel tema volbama 5-6x..tak vi, ze to proste skoro nikdy nevyjde tak aby byl spokonejej a uz ho nezajimaj veci jako zadluzeni statu, nebo socialni politika apod..Buhvi. Ja jsem zase smyslenim pravicak se socialnim citenim (aka podporu pro matky samozivitelky a socialne slabsi ano, stejne jako vyssi zdaneni vetsiho mnozstvi bytu jednim vlastnikem apod)..ale Hrib mi naopak prijde pro piraty jako dobra volba a pro me to prestava bejt strana dredatejch zhulenejch noumu, kteri se hadaj mezi sebou, ale stredova strana, ktery mozna hodim hlas.
    AIST
    AIST --- ---
    ACKO: manželku straším tím, že se přestěhujem na kubu :D nicméně jsme oba proti rezimu, který tam panuje, takže to nehrozí. Manželka, pokud by tam neměla rodinu, tak už tam nikdy nejede... a manzelčina rodina není napojená na vládu a z nic z toho nemá, takže nevím, jaké výhody bysme z rezimu měli... to jsou zase dobrý keci :D
    ACKO
    ACKO --- ---
    FIONOR: bych se s ním vůbec nerozrušovala, evidentně se brzo přestěhuje na Kubu, k rodině své manželky, tam se mu bude líbit víc
    BIRMA
    BIRMA --- ---
    KOUDY: Tak ono to vlastně nějaký limity má - s lidma, co vyznávají nějakou násilnou ideologii, si u kafíčka asi nepodebatuju (myslím nácky, rasisty nebo milovníky stalinismu a jim podobné), co se týká zastánců různých populistů, tam je to takový složitější, kolikrát si říkám, co ty lidi vede k tomu, že obdivujou "osobnosti" typu Zeman, Klaus nebo Turek nebo jsou schopni poslouchat s nadšením třeba Okamuru. Jako, občas mě to nasírá, ale neznamená to, že se s nima nehodlám bavit - pokud to teda jde v rámci normální diskuze a nepřejde to hned k nadávkám.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    BIRMA: Ja uz jsem se pred lety uplne odnaucil odsuzovat lidi podle toho, ze volej nekoho jinyho nez ja..Stejne jako lidi, kteri nemaj auto, ale jen kolo, nebo lidi, kteri nejedi maso. At si kazdej jezdi cim chce, ji co chce a voli koho chce. Budme radi, ze mame ty moznosti volby.
    BIRMA
    BIRMA --- ---
    KOUDY: Tak ono je to za klávesnicí vždycky hustější.
    Stačí se podívat na jakýkoliv odkaz na Facebooku, i když se jedná o ztracené štěně. Nebo pod odkazy typu DVTV, kde 90 procent lidí reaguje jen na titulek.
    Většinou pak naživo ty diskuze tak horké nejsou, já teda jediný, co nedávám, je obhajoba Putina a relativizace napadení Ukrajiny a celkově velebení podobných sadistických čuráků. Co se týká české politiky, kdybych se bavila jen s lidmi mého ražení, tak bych musela odstřihnout velkou část rodiny. Holt demokracie je diskuze :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    SALVATOR: je to otravný, ale je dobrý si ho povodit dokola, ať si každej udělá svůj názor :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    A nejhorsi je, kdyz si uvedomite, ze v tomhle state jsme my tady v te mensine a lidi volící spd, motoristy, ano jsou vetsi volicska zakladna. Takze se priznam ze mi prijde fascinujici, jak je na na nyxu ta volicska zakladna slozena uplne jinak nez tam venku..v realite :)..Kazdopadne i to je proste jeden z dukazu demokracie. Tri tydny zpet jsem byl v hospode s kamosema z nichz jeden voli ANO, druhej Piraty a ja jsem Top/ODS/Stan a uplne v pohode jsme si pokecali. Jen o jinejch tematech nez o politice :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: Můžou, ale tenhle až příliš používá různé "catchphrases", o kterých ví, že tu budou nejvíce rezonovat. Je to jako by povstal Golgoťan z Vegety.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    NELLAS: přiznávám se, že bych fakt chtěla mít tvoji důvěru v to, že takhle blbý lidi bejt nemůžou. Bohužel, můžou :-(
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Nevěřím tomu, že je to reálný člověk. Přemýšlím, čí je to alter ID, které sem přišlo trollit.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Přiznám se, že mě fakt serete, že to furt krmíte.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam