• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Přiznám se, že jsem ještě nikdy nic na Vinted nekoupila ani neprodala, úplně mne to odrazuje tyhle zkušenosti.

že vždycky když mne napadne, že bych ty věci po dětech nebo oblečení cokoliv prodala, tak si uvědomím, co je to za martyrium. Ty to seženeš za nějakou slušnou cenu, nehandluješ a pak se to neprodá ani za polovinu, ještě chce každej slevu a ideálně za pár šlupek.... Musíš to vyfotit, dát na net, s někým komunikovat a pak mu to neklam vezeš. Čas je ale drahej.
    Takže ze se na to vždycky nakonec vyseru a mám to tu v krabicích. To radši pak dám nějaký známý nebo potřebný matce, než se s tím otravovat na internetech...
    Prodávám na netu jen slušný dražší věci a jen za cenu bez slevy.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    ALESH: moje sleva je na dětský věci a je fakt jen symbolická 20 Kč.....mě to potěší a prodejce nezabije.
    ALESH
    ALESH --- ---
    LUSINDA: jezis to tak nesnasim. Skoro pokazdy kdyz neco prodavam, tak se nekdo snazi smlouvat. Me je to bylby se handrkovat o par stovek, tak vetsinou ten navrh prijmu. Kdyz ale neco kupuju, tak proste zaplatim cenu z inzeratu. Cca rok zpatky jsem se nastval a rozhodl se, ze to taky zkusim a rekl si o slevu na fotak, jen jsem to ale dorekl, zacal jsem se hrozne stydet, omluvil se a nechal mu 200 navic.
    ANDREJKA
    ANDREJKA --- ---
    Kdybych o víkendu byla neviděla video, jak kloužou auta dolů z kopce v Krkonoších, tak by do mě byl dneska naklouzal pozadu autobus. A kdybych pak byla neklikla na článek, kde psali, jaké chyby dělají řidiči na sněhu, tak bych i po scéně s busem byla bývala taky v prdeli. Někdy, úplně výjimečně, se plýtvání časem na internetu může vyplatit.
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Ať dělám co dělám, neumím vyslovit měkké L. Naštěstí Duolingo to nevadí.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Přiznávám se, že u každého sveho nákupu na vinted handluju s cenou. Já tu slevu vlastně ani nepotřebuju, ale nedá mi to.
    MIKHAIL
    MIKHAIL --- ---
    OCTOPUSS: Myslim, že můžu dávat pozornost komu chci a tobě je do toho šumák, hysterko.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    DA_NIELA: Sice to není pravda, ale klidně by mohla!
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    SALAMAN: To NPC je tvůj děda?
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Já se vám za dědu hrozně omlouvám. Ježiš, to je tak trapný. Snažíme se mu ty řetězový maily mazat... bohužel je moje chyba, že objevil Nyx :(
    AIST
    AIST --- ---
    ACKO: oki... beru zpět... omlouvám se...
    ACKO
    ACKO --- ---
    AIST: To sis mě naprosto chybně zaškatulkoval, já miluju rozmanitost názorů, už mě tu kolikrát fest vymínusovali za nějaký moje poznámky, neunáhluj se ve svých soudech.
    MIGHTYLEMON
    MIGHTYLEMON --- ---
    podle mně není reálnej, řek bych, že půjde o nějaký sociální výzkum
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Kuwa, kdo tu zase roznáší pozvánky na nyx do diskuzí na novinky.cz, dyk to se nedá ani číst, prolítnu pět postů tohodle lumena a začnu krvácet z očí i konečníku!
    BIRMA
    BIRMA --- ---
    KOUDY: Tak ty možnosti jsou často tristní, to je fakt.
    Pro mě třeba ANO je takový strana/nestrana - přijde mi, že nemají nějaký jasný zacílení a že je to povětšinou taková líheň oportunistů - ideál pro lidi, kteří se nemusí zatěžovat tím, jestli jsou spíš liberální, konzervativní, nedejbože mít nějakou vizi či názor - že jedou podle toho, co zrovna vychází v průzkumech veřejného mínění a co řekne jejich velitel :)
    Ale tak asi něco podobnýho by se dalo říct o ODS a TOP09, jen to má trochu pozměněný kulisy.
    AIST
    AIST --- ---
    ACKO: tam by se libilo urcite takovejm jako ses ty, kdybys tam byla u koryta :D zavírat opozici za jiný názor je tam dost běžný...
    ACKO
    ACKO --- ---
    AIST: že bys byl agent kubánské režimu, to jsem vážně ani nenaznačovala, to slyšíš trávu růst, jen se mi jeví, že by se ti tam líbilo víc než v Evropě, to je všechno
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    BIRMA: Jenze tihle lidi si zase rikaj, jak nekdo muze volit STAN, kteri jsou prolezli korupci, nebo nemastnyho nezralyho doktora Fialu bez testosteronu, kterej jasa, ze schodek je jen 270 miliard..a jak mohli tihle lide volit Necase, kterej se nechal bicovat od Nagyovy, zatimco ji Rittig kupoval v parizsky kabelky. Je to furt stejny proste. Kolem sebe mam tak 6 lidi, kteri volili SPOLU a po tom co predvadej v poslednich letech uz jim to znova hodit nehodlaj, stejne jako piratum, ktere podle nich vede Hribek do zapomneni, takze prirozene zvazujou ANO a to, ze ji vede Babis jim je vlastne uz vicemene u prdele..a to jsou skoro vsechno byvali volici Topky treba..Takze mozna tim jak clovek vic starne a uz si prosel tema volbama 5-6x..tak vi, ze to proste skoro nikdy nevyjde tak aby byl spokonejej a uz ho nezajimaj veci jako zadluzeni statu, nebo socialni politika apod..Buhvi. Ja jsem zase smyslenim pravicak se socialnim citenim (aka podporu pro matky samozivitelky a socialne slabsi ano, stejne jako vyssi zdaneni vetsiho mnozstvi bytu jednim vlastnikem apod)..ale Hrib mi naopak prijde pro piraty jako dobra volba a pro me to prestava bejt strana dredatejch zhulenejch noumu, kteri se hadaj mezi sebou, ale stredova strana, ktery mozna hodim hlas.
    AIST
    AIST --- ---
    ACKO: manželku straším tím, že se přestěhujem na kubu :D nicméně jsme oba proti rezimu, který tam panuje, takže to nehrozí. Manželka, pokud by tam neměla rodinu, tak už tam nikdy nejede... a manzelčina rodina není napojená na vládu a z nic z toho nemá, takže nevím, jaké výhody bysme z rezimu měli... to jsou zase dobrý keci :D
    ACKO
    ACKO --- ---
    FIONOR: bych se s ním vůbec nerozrušovala, evidentně se brzo přestěhuje na Kubu, k rodině své manželky, tam se mu bude líbit víc
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam