• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    AKNAMOR
    AKNAMOR --- ---
    ERRTU: já se přiznám, že jsem na to nejdřív čuměla a říkala si, proč zas někam někdo dal Ventolinovu hlavu... ale už mi to naštěstí došlo
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    NELLAS: v tom pripade jsi pripravena na:

LENCADLO
    LENCADLO --- ---
    Mám strašně silnou touhu vzít si domu další kočku z útulku, ale slíbila jsem Falcovi, že mu to neudělám .. tak mi teda nad fotkama opuštěných krasavců neustále puká srdce…
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Správným nyxím triggerem jsem odhalila uz tri nyxáky v pracovních řadach.
    Pozitivní veci lidi k reakci nenutí, ale když dostanou tik do oka... :)) Jo, jsem tak trochu občas svine :))
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ERRTU: Představila jsem si Legolase v teplákovce s flaškou vodky v ruce.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    když jsem viděl poprvé seriál černobyl a v cca páté minutě chystá Legolasov kočce čtyři misky s jídlem, moje první myšlenka zněla přesně takto:
    "ty vole co blbne, kolik jí dává žrádla? vždyť jí překrmí, se pobleje nebo ztloustne! ...jo aha, on se jde oběsit, tak to je v pořadku.".
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    priznam se, ze si moc nedokazu poradit s tou uzkosti a divnym pocitem ve chvilich, kdy jsou deti nemocne, vsechno je na mne a ja vim, ze se nevyspim a budu zase uplne fyzicky i psychicky na dne...
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Její tělo mě rajcuje úplně stejně, jak to moje!!!
    JONY
    JONY --- ---
    Konečně jsem definitivně zrušil instáč. A zlikvidoval jsem hromadu archivovaných konverzací na WA, které nemělo žádný důvod si nechávat a byla to jen zbytečná nostalgicko-emociální zátěž.
    AIST
    AIST --- ---
    PIKKMA: s rodilim mluvčim to je jinej level. Já už po 3 letech s manželkou docela dost rozumim, ale stejně, když řešíme neco důležitějsího, tak to probíráme v angličtine. a když manželka nechce, abych rozumněl co si povídá s někym jinym, tak začne mluvit rychle a občas tam hodí nějaký slovíčko, který je spíš slangový, takže sem uplně bez šance :D no a pak jsou ve španělštině minulý časy a tam sem totálně ztracenej :(
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    AIST: jo, já mám ted ještě občas hodiny s rodilým mluvčím a to je teda dooost něco jinýho než si povídat se sovou :D už jsem si myslela jak válím, akorát že vůbec
    AIST
    AIST --- ---
    PIKKMA: manželka učí španělštinu na základce a soukromě, doma mluvíme španělsko-anglicky, ale proběhli jen 2 pokusy, kdy mě manželka učila španělsky a usoudil sem, že radši budu pokračovat v samo studiu :D
    TUXAMINA
    TUXAMINA --- ---
    Ráda vybarvuju omalovánky, dětské, nejlépe princezny. Budu muset dceři koupit nové. Nebo tam má ještě syn bagry… :))
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    PIKKMA: corazon, mi corazon

SKAPARAPID "Rebelde Corazón" feat. Picchio [Banda Bassotti] y Kino [Arpioni] (Videoclip)
    https://youtube.com/watch?v=VED9R7sIPkw&pp=ygUSc2thcGFyYXBpZCBjb3Jhc29u
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    Přes měsíc jsem nebyla na duolingu ani otevřela učebnici, má španělština je v troskách! A sovu malém kleplo
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    PANDA_JE_MRTVA: lidi by meli mit soudnost, na druhou stranu na zpivajici sesikovane siky nadsenych vojinu se vzdycky rad podivam, uklidnuje me to, ze je zajisten Mír.
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    je mi nepopsatelně trapně, když lidi kolem hromadně zpívají. táboráky, oslavy nebo jen tak proti trudnomyslnosti. nikdy neni kam se schovat.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Prave jsem mel dva rizky a bramborovy salat a ne…muj primarni prohlizec neni internet explorer :)
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    Priznam se, ze jsem si pustila film o Johnu Williamsovi a pak hned dvouhodinovej koncert z Tokia a uz tu od desiti prerusovane brecim jak zelva, protoze za co neprestanu bejt v zivote vdecna je tahle obrovska laska k filmovy hudbe...
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Já mám takovou chuť, zase něco provokativního nafotit.....
    Jen nemám prostě kdy!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam