• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    MGMBILL
    MGMBILL --- ---
    KOUDY: Žil jsem s děučicou z Moravy +- 13 let. Štrudl dělá famozní. Jeden šulan mi nikdy nestačí, ale že by to mělo efekt na to kolik vážim...: D
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    HAR4NT: maminka mi to taky vzdycky rikavala, i vsichni moji ucitele :D
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    ERRTU: hm;/ tak to ses fakt asi to no, 'spešl'...:))
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Priznam se, ze mam 190cm a v petadvaceti letech jsem mel 65 kilo, takze se me furt kazdej ptal "cau jak se masneco?" a me to uz nepripadalo vtipny. Proces tloustnuti byl dost dost narocnej. Kazdej den jsem chodil do hospody na svickovou se sesti nebo gulas se sesti abych donutil telo pomaleji spalovat a vic ukladat a pak taky stacilo najit si holku z moravy, ktera byla schopna pect tri saly strudlu k snidani. Za par let jsem mel 90 kilo. Doporucuju.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    HAR4NT: budes se divit ale jo. nepribral jsem a jeste me srala ta permanentni polo-kocovina.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    ALESH:
    ERRTU: zkusili ste chlast, treba 6 cernych piv kazdovecerne?
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    JAMILLOS: po prvni vecerni seanci u prvniho dilu jsem pred spanim automaticky zvedl hlavu k neby a utrousil "skoda ze jsi tohle uz nestihl tati, tohle by te fakt bavilo"...
    ALESH
    ALESH --- ---
    ERRTU: od 17 co jsem prestal rust, mam 60. Po 14 dnech v nemocnici s tezky zapalem plic 58. Kdyz jsem se hodne snazil, dosahl jsem 62, ale to jsem se mesic programove neustale preziral. Treba normlani jidla +3x denne vanicku tucnyho tvarohu s joguretm a piskotama. Dosahl jsem akora toho, ze jsem se v noci budil uplne mokrej, jak jsem to vsechno vypotil. Je mi 42 a uz jsem rezignoval.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    SALAMAN: NEMÁŠ NA TOM ŽÁDNOU ZÁSLUHU, TAK NA TOM NEPARAZITUJ!!!!
    MGMBILL
    MGMBILL --- ---
    KURE: To jsem pochopil. Každé tělo asi funguje trochu jinak. Zkusil jsem asi 2 měsíce jíst podle kalorických tabulek. Všechno si to počítat a tak... Výsledek? Akorát pozornost na jídle a v hlavě bordel. Přibral jsem +- stejně jako když jsem na tom neměl pozornost.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    KURE
    KURE --- ---
    MGMBILL: myslím že pointa byla to, že téměř u každýho je obrovský rozdíl mezi dojmem a realitou o tom kolik jí.
    Ty tabulky zlepší povědomí o tom jak to opravdu je.
    Aneb jak praví oblíbené úsloví managementu, nemůžeš řídit to co netrackuješ.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Tyvole už to nějak přestávám dávat...
    MGMBILL
    MGMBILL --- ---
    MAR_TINA: Na mě kalorické tabulky moc nefungují. Bavil jsem se o tom i s fyzioterapeutem. Musel bych jíst každou hodinu a přestat se úplně hýbat, aby šla váha rychle nahoru: D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    S tím "hodně jím a nemohu přibrat" bych doporučila, pokud to někdo chce řešit, na dva týdny kalorické tabulky. Oni často ty lidi, co mají pocit, že pořád a hodně jedí, jedí stejně nebo méně, než ti, co mají pocit, že se snaží jist málo. Jsou to neskutečný rozdíly, jaký kdo má potřeby jídla
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    JAMILLOS: Já teda hry nehraju, ale strávil jsem hodiny u game play videí. Z Kutný Hory pochází část mojí rodiny, dokonce jsem tam asi rok a půl bydlel. Neskutečný, co tvůrci tý hry dokázali. Poznávám tam všechny ulice, domy... nádhera.
    MGMBILL
    MGMBILL --- ---
    Váha je/bylo taky moje velký téma*. Vždycky jsem byl štíhlej. Před dvěma lety jsem byl hodně nemocnej a několikrát jsem zhubnul na podváhu. Skoro půlku života lezu po skalách a tohle moje ego těžce neslo. Poprvé v životě jsem měl depky z toho, jak vypadám a že nemám vůbec žádnou sílu. Naštěstí má tělo svalovou pamět. Jsem zvyklý cvičit skoro každý den, tak se to postupně zlepšovalo. Říkal jsem tomu forma z Dachau...: D V prosinci jsem měl angínu, následně absces a pak ještě jeden. Zase šla váha dolu... Trošku k nasrání. Jím fakt hodně. Někdy jako celá rodina, ale přibírám pomalu. Teď už jsem se sebou vlastně docela spokojenej. Nemám ještě váhu a sílu, jakou jsem měl dřív, ale je to jenom otázka času a úsilí. Nikdy jsem nechápal lidi, co mají problém s tím, jak vypadá jejich tělo. Pak jsem to zažil. Je to shit..
    FINSON
    FINSON --- ---
    ERRTU: Mně to takhle fungovalo do 22 let. Ještě ve 20 jsem vážil 60 kilo, pak 65, ať jsem dělal, co jsem dělal. Akorát jsem k tomu teda vždycky jezdil na kole. Pak mě začaly zlobit kolena, tak jsem na kole výrazně ubral a začal chodit do posilky. Normálně kulturistická klasika, velká činka a mrtvé tahy, dřepy, benchpress, legpress - lil jsem do sebe proteiňáky a gainery, se správným načasováním takt dělaly něco jiného, než když jsem se jenom nacpal "svíčkovou se šesti". Za dva roky jsem měl skoro 90 kilo a svaly, i když ne vyrýsované, byly docela vidět, kolena se spravila.
    ...
    Pak změna práce, bydlení, režimu, nějaké ty životní kotrmelce, narození dítěte, uvadla motivace a za půl roku jsem měl 85 kilo ve špeku - to mi plus mínus vydrželo do covidu. V roce 2021 jsem se vrátil na kolo, o rok později se rozhodl, že na to kolo zhubnu, loni jsem se opřel do běhání - aktuálně jsem na 70 kg a žena mi říká, že víc už hubnout nemám (přitom vždycky hlásila, že je na hubený chlapy :-) ). Nicméně teď v 45 letech si už musím hlídat, co jím, na jednu i na druhou stranu - aby to nebylo moc ani málo a abych nejedl sračky, protože co mi od mládí zůstalo, je fakt, že moje tělo si neřekne, co je pro něj dobré, ale spase prostě všechno.
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Když vidím ten úspěch kolem Kingdom Come: Deliverance II a zejména to prostředí (speciálně Kutná Hora), vždycky si vzpomenu na kamaráda, kterej tu už není. Byl to historik a hrozně hodnej kluk, znali jsme se už od základky. Už jedničku miloval, ale z tohohle by byl úplně vyřízenej. Mimochodem, jako mladší jsem si představoval, že bych takovou hru právě z našeho města taky vytvořil a byly by tam známý místa, ba i lidi, kutnohorský hospody... No, nakonec to někdo udělal za mě (ha ha, ne že bych na to měl). Každopádně škoda, že se drahej kamarád zlikvidoval a v jednačtyřiceti to tady zabalil. A ty debaty u piva nad postupem hrou si dovedu živě vybavit, však jsme to kdysi už dělávali.
    Tak Hans, až to koupím a načnu, vzpomenu si na tebe. Tohle je ti ušitý na míru.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam