• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Prostě v zimě je moc zima, v létě je moc vedro, na podzim moc prší a na jaře jsou alergie

FFFFUUUUUU!!!!!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    FINSON: Mě to vedro v létě teda hrozně moří. Zvlášť v noci.
    FINSON
    FINSON --- ---
    Já měl rád ty staré dobré zimy svého dětství, kdy bylo ve dne -5°C, v noci -15°C a metr sněhu dva týdny v kuse, pak to na dva týdny povolilo a pak přituhlo, napadlo za dva dny dalších 120 čísel a zase to nejmíň týden drželo. Po setmění se dalo jít na výlet lesem, ve kterém bylo tolik sněhu, že svit Měsíce stačil na to, aby bylo normálně vidět na cestu.

Ty čtyřměsíční sezóny bláta a studeného mrholení, co bývají teď, mě teda silně nebaví a už druhý rok si říkám, že se mi vlastně líp sžívá s tím vedrem v létě. Pokud teda to vedro není moc vlhké, to zatím úplně nezvládám.
    FIDA
    FIDA --- ---
    Nepotěšilo
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    NEI: z druhé strany barikády hlásím že já si naopak v létě v těch pařácích vždy říkám "aspoň že nemrzne" :)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    Nesnáším Greed Day a jejich buditelské texty. Je to stabilní zášť která trvá už od momentu co jsem je poprvé slyšel na střední. Text "you wanna be an american idiot" měl pokračovat "zeptej se nás, my víme jak na to!"
    NEI
    NEI --- ---
    Pokaždý když vidím někoho nadávat na zimu, automaticky si vzpomínám na to že nadávám na vedro a jsem ve stresu z toho že se to blíží.

A pak jdu ven a užívám si zimu a přítomnost! :-)
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Jenda Citrón se vrátil!
    MAMET
    MAMET --- ---
    Přiznám se, že jsem podlehla Beverly Hills 90210. Jedu si to pěkně od prvního dílu první série. Na začátku jsem byla trochu zklamaná. Z těch pár dílů co jsem viděla v mládí jsem si to pamatovala tak nějak víc sexy. Teď ve 3 sérii se to začíná přibližovat vzpomínce a totálně mě to pohtilo. Taky je to skvělej lék proti zimě. Člověk čumí na ty sluncem zalitý pláže a je mu z toho teplo. Paráda. Ale abych byla zcela upřímná. Doufám, že až začne jaro a děti nebudou každý druhý týden nemocný, tahle závislost pomine.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ERRTU: kolega takhle v ústí provozoval půjčovnu metalu, akorát ho nenapadlo, že opsaná občanka je vlastně úplně na hovno a rychle to ukončil
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    KOUDY: koukam ze se kruhem vracime zpatky do devadesatek kdy proste nebylo realne dat desetinu mesicniho prijmu za originalni cdcko a ten mala pujcovna vedle kotvy praskala ve svech :)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    BIRMA: souhlas :D nejvíc mne tam baví ten stylista..
    BIRMA
    BIRMA --- ---
    Postava Mirandy v Ďábel nosí Pradu. Když jsem ten film viděla poprvé, tak mě v lecčem bavila, teď po letech tam vidím akorát narcistickou píču (samozřejmě nemyslím bezvadnou Meryl Streep)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    LOGO: Ale tady někde o celej server, ale o to, když by se někdo rozhod konkrétní titul přestat podporovat/poskytovat, bez ohledu na nenulovou hráčskou základnu, která za něj zaplatila.
    LOGO
    LOGO --- ---
    HOWKING: kdyby jednoho dne zmizel server s hrama, tak by toho nejspíš zmizelo víc a hry by v tu chvíli asi byly to poslední, co by člověku vadilo.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    INSEQUI:na svete existuji zeme, a jedna z nich taky nema more a je obklopena majestatnimi pohorimi, kde bys neco takovyho vubec nesehnal, nebot jsou tam veci k dostani vyhradne v te nejvyssi kvalite!
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    SW mam legální na všech zařízeních.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Jsem na tom stejně, platím jen to co si mohu vzít/uložit a dělat si s tím co chci, přehrávat kde a kdy chci a kolikrát chci. Desky, CD, mp3, filmy na Blu-ray, nebo stažený ve vyšší kvalitě. Mam proste tak nějak problém platit za něco nad čím nemam moc.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    SALVATORI to je prospěšnější, než Banksyho čůrák namalovanej na policejním autě
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Ok, přiznávám, občas něco upirátim, aniž bych si to koupil.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam