• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    XAJA: jakože chceš utrácet? :D
    XAJA
    XAJA --- ---
    MADIETTA: na akej, daj tip. prave nieco hladam;)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Jsem asi závislá na jedné mobilové hře, a to až tak, že v ní utrácím peníze, čemuž se mi až dosud dařilo úspěšně odolávat.

Střídavě je mi stydno, že jsem naletěla korporacím, a střídavě si říkám, krucinál, tak snad můžu mít aspoň nějakou guilty pleasure.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    NEI: ja mam podobnou uchylku na moleskine a plnici pera
    NEI
    NEI --- ---
    Emočně mě uspokojuje si jednou za čas koupit takovouhle sadičku.
    Těch zápisničků mám už asi 10.

STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    Přiznám se, že jsem měl místy při sledování tohoto dokumentu slzy na krajíčku. Ano, pokud jde o přírodu, tak jsem v podstatě odmalička hrozný cíťa. Jinak teda skvělá práce Mariána Poláka a celého filmového štábu, dlužno podotknout!

Planeta Česko - iVysílání | Česká televize
    https://www.ceskatelevize.cz/porady/11355326735-planeta-cesko/
    SITH
    SITH --- ---
    ELSINOR: a střílet nebohé sběrače klacků na otop co se jen lehce přiblíží k lesu :(
    ELSINOR
    ELSINOR --- ---
    Občas si přeju stát se dryádou z Brokilonu. Napila bych se té jejich vody, zapomněla na celej svůj lidskej život a žila už jen pro ten les.
    ENDER
    ENDER --- ---
    Nemam rad hotely.. Jezdim kazdej mesic (uz 3 roky) na sluzebku a uz si radsi pronajimam byt.
    PROSTE_LO
    PROSTE_LO --- ---
    Taky mám ráda hotely (hlavně snídaně a wellness).
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Mám rád hotely.
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    ENDER:
    no jeste se ti muze stat ze pulka vlaku jede kam chces a druha nekam jinam. Cedule zadna ale pani pruvodci bude tvrdit ze to je snad jasny a ze kazdej vi.
    ENDER
    ENDER --- ---
    Nastoupil jsem do spatnyho vlaku. Kdyz tam pisou vpredu, znamena to ten vlak, kterej stoji prvni ve smeru jizdy...
    Prdele, clovek par let jezdi mhd jen do hospody a ztraci zakladni prehled.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NELLAS: je hapticky a dotykovy, ale k hovnu. Nebo proste nejsem zvyklej ho pouzivat - https://www.youtube.com/watch?v=2dI9ql8KSH4
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KOUDY: Tlačítko nebo foťák? A čím je to tlačítko speciální?
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    A přiznám se, že bych teď raději lila po sobě doma s dcerou ayran, než řešila tureckou zahraniční politiku... Ups.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    PALEONTOLOG: já se k tomu dostala dnes náhodu na přednášce o dekolonialismu k Haile Selasiemu a Jamajce. Nicméně tohle mne aspoň na chvíli probudilo :)

Tenkrát jsme akorát a střední poslouchali reggae, někteří nejedli maso a nosili dredy a barvy, ale o tom rastafariástvi jsme vlastně zas tak nic moc nevěděli no...
    Kromě huleni ganji teda... Je to zajímavé, že třeba nejedi průmyslové zpracované jídlo a nepiju alkohol, my se živili konstantně smazakem, hranolky, tatarkou a pivem...
    Haile Selassie I. – Wikipedie
    https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Haile_Selassie_I.
    Rastafariánství – Wikipedie
    https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Rastafari%C3%A1nstv%C3%AD
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    GRANTORINO: tak ja se po nich zvlast nepidim, ale dik za zajimavy info.

me slo hlavne o to nechat prepracovat nudnej text a slo mu to. je zajimavy pochytit tu jeho spravnackou retoriku, clovek zkisti koljk komentsru videi a clanku muze pochazet od AI. urcite bych to doporucil osahat
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    GRANTORINO: a tohle je taky super
    "Po zrušení otroctví byli jako náhrada za otroky na Jamajku dováženi pracovníci z Indie; v letech 1845 až 1917 jich sem přišlo kolem 36 000. Ti s sebou přinesli konopí, které bylo na Jamajku dováženo z oblasti Bengálska. Od nich rozšířilo po celé Jamajce a stalo se součástí místní kultury"
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    PALEONTOLOG: věděl si, že rás znamená princ nebo velmož a Tafari je rodové jméno Haile Selasieho, takže z toho vzniklo ras Tafari, - - -) rastafariáni.
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    KOUDY: je ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam