• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    přiznávám se, že jsem četla PALEONTOLOG jako "já poznal sex v roce 2009" a říkala jsem si, že to je teda drsný přiznání takhle mezi řečí, že byl tak dlouho panic! :-)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    já se poznal s ex v roce 2009, to je taky pěknej křivák :)
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    Já asi chci křivák…
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    Hergot tak já si ho teda z ty zkušebny zase přivezu, můj křivák tam dělá léta dekoraci na zdi, ale běda, běda vám jak se mi budou žena s dcerou smát!
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Včera jsem nezvládl parkování do řady a odřel cizí auto:/
    LEJIMADA
    LEJIMADA --- ---
    když věším vyprané rukavice na šňůru, tak je zásadně přichytávám kolíčkem za prostředníček
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    NICOLLETTE: Zřejmě ano.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    SALAMAN: kámo to máš z toho důkladného studia apres chic a denisky
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Přiznám se, že začínám některé Čechy považovat za kolaboranty jako v druhé světové válce. Že se nestyděj tvl.
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    SALAMAN: Based bro, no cap
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Včera jsem se přistihl, že používám slova jako yes nebo mega. Reálně jsem cringe páprda.
    LEJIMADA
    LEJIMADA --- ---
    PIKKMA: když si představím své bombarďáky, to bych je musela mít jako ten turban :)
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    PIKKMA: jedna ma kolegyne takhle jtaky byla v praci. Pripominame ji to na kazdym vanocnim vecirku uz 19 let a nikdy se to neomrzi. A kdyby od nas nekdy odesla, budeme to vypravet dal.
    MICROSHIT
    MICROSHIT --- ---
    JAMILLOS: Mám doma jednoho navic,jestli jsi z Prahy, piš sz
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Když mi bylo 14 dala mi máma křiváka, mám ho do teď.
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    PIKKMA: doporučuji příště použít namísto kalhotek turban z ručníku. To tě aspoň donutí si vlasy po sprše před odchodem do práce ještě učesat 😉
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    HAR4NT: ano Pane, omlouvám se 😄
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    PIKKMA: no no no, je za 2 minuty poledne, koukej at mas vcas na stole!:))
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    HAR4NT: šovinisto!
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    PIKKMA: Dle etikety nosi na meetingy vlastni kalhotky zapletene do vlasu pouze zeny, zapletani cizich kalhotek do vlasu je na meetingy vyhrazeno zasadne pouze muzum!🤷‍♂️
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    HAR4NT: když já bych radši ty cizí!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam