• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    INSEQUI: Hlavní je pohodlí, do obyčejných kalhot se ti nevejdou tak velká varlata. Značkový tepláky, aby každej viděl, že jedeš nonstop hustle a že jsi vždycky připravenej na MMA fight, more.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    RENFRI: Tak je každého věc jak se obléká, ale ta myšlenka se tam prostě vždy vynoří, když někoho takového potkám :) Určitě mě taky hodně lidí řadí do škatulek, tomu se asi nevyhneme.
    KURE
    KURE --- ---
    KOUDY:
    BERRUNA: nejsou žádný zdravý, jen špatně vyšetřený
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    INSEQUI: Já si o tom pomyslím své, ale netankuje mě to a fakt jsem se naučila neodhadovat lidi podle oblečení, vytrestalo mě to. I když proto ty stereotypy máme, statistika je mrcha.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Přiznám se že mi vadí lidi co nosí tepláky, když někoho takového vidím, ihned zapadne do kolonky "pakáž". Něco jako když Welsh popisoval v knize Trainspotting partičky teplákových souprav z předměstí Edinburghu. Dříve jsem je vídal málo, většinou jen okolo nonstopů a pochybných posiloven, poslední dobou se tu ale tento nešvar docela rozšířil.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Clovek se tu vyzna ze svych niternych pocitu a druhy den uz ho chteji cevkovat!
    EKG
    EKG --- ---
    Co si to na me zase vymyslite, jaky nataceni?!
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    BACCARA: Jj můžu ho i vycevkovat.
    Další zájemce? :D
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    BERRUNA: Ještě nezapomeň na ranní moč :)
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    A NB máš coby kamenem… :*
    Tak neser :D
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    KOUDY: dobře, ale to není kompletní řešení a komplet náběr. Dělej jak rozumíš. Kdo já jsem, abych rozdávala rady ;) ja ti můžu tu krev min odebrat a natočit ekg vlastně taky. Jen nejsem internista, abych ho pak zhodnotila.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    BERRUNA: Uff..jeste ze jen za usi :))..Ted jsem byl konecne poprvy v zivote na kontrole pih hele!..Na me musis pomalu s temahle doktrorskejma vecma :)...Na krev chodim kazdy tri mesice kvuli cviceni..
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    KOUDY: nech si nabrat alespoň krev a natočit ekg.
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    KOUDY: pokud tam jsi ještě vedený :D tvojí povinností je chodit na pravidelné roční kontroly :) i v moji ambulanci. Jsem tam také.
    A takových bylo, co si mysli, ze jsou zdravý jako řípa.
    Vytahám tě za uši!
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    BERRUNA: Jsem zdravej jak ripa diky svymu zivotnimu stylu...Az mi neco bude, tak to zas mojeambulance vyresi :)
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    KOUDY: "To neděláš dobře s těma sirkama Jaromíre."
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    FRK_R23: doufamze to byly Frybi songy, takze si nabral mocnou misionarskou karmu:D
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    KAIAFOX: přesně, taky nejím moc sladký, nepiju etc, my máme i ty sonický kartáčky a klidně čistím i 3x denně a stejně...
    Prej mám zuby netypicky úplně tak natěsno, že se tam někde nedostanu ani mezizubním kartáčkem ani nití a už mi musel zubař i vypáčit kousek zasekleho masa pod lokální anestezii :D nakonec mi tu sedmičku radši vytrhl, se mi to tam vždycky zaseklo tvl.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Právě jsem si v tramvaji chtěl pustit nějakou hudbu a nepřipojil jsem si sluchátka. Docela jsem se divil, proč to hraje tak potichu:)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    GRANTORINO: priznam se ze lakat koudyho k zubarce na argument ze to umi i s detma me fakt pobavilo :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam