• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    VERSONNENHEIT: What's wrong with you? :D
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    KOPRETKA: no, interviews jí jdou v poslední době dobře, tak už aby se zas v něčem objevila, ne?
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Přiznám se, že všechny pavouky doma pečlivě chráním a maximálně přenáším na bezpečnější místo. Pavouk je tvůj kámoš!
    ENDER
    ENDER --- ---
    Priznavam se, na zachode u nas bydli v kazdem rohu jeden pavouk. Ano uz mi to prijde moc a na jare poletej..
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    SALAMAN: nechci ti zbytecne jeste vic komplikovat zivot, ale jak jsem pochopil... ty rad spavas pod piskovcovejma previsama? Ja jen ze.... no, nechme to byt...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SALAMAN: Langer? Co by u tebe dělal?
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    OCTOPUSS: Já se na ně nemůžu podívat ani na fotce. Okamžitě mi vystřelí tep a mám pocit, že mě trefí íčko.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    LUSINDA: To se zase pěkně vrátí zpátky.
    Já je beru vysavačem. Jen teda u těch větších se mi navaluje, když cestou trubicí ťukají o stěny.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Pavouky chytám do ruky a vyhazuju ven z domu. Jen na pokoutnika co byl velkej jak moje dlaň jsem si teda netroufla.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Jestli měl něco Hitler plynovat, tak pavouky.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Právě jsem musel poprosit našeho výčepáka, aby šel zabít asi tak třímetrovýho pokoutníka, kterej byl pod schodama z varny, kterejma potřebuju chodit do sklepa. Bych tady v noci chcíp, nemůžu to vidět ani na fotce. Jak se otepluje, tak se tu z toho stává pivovar hrůzy. Fuj, dopíči.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    KOUDY: ja od tý doby co jsem viděla o ní ten dokument, tak jí zbožňuji. Nikdy jsem vůči ní neměla předsudky, ale po tom filmu jsem si udělala konečně názor.
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    KOUDY: to je přiznání ke gerontofilii? :)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    HAR4NT: Těsně vedle, RFP
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    FRK_R23: a kde budou hrat, na Votviraku?
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    KOUDY: přiznám se, že je nesmírně uklidňující vidět na těchto příkladech, že ani před šedesátkou nemusí ženská vypadat jak bába...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Priznam se, ze Pamela Anderson se mi libi mnohem vic ted, nez kdyz ji bylo 20.

Pamela Anderson | Cooking with Love… our little show that’s everything I could ask for—my garden, a little farm on Vancouver Island, and chefs from all over... | Instagram
    https://www.instagram.com/p/DG6ogUySTLj/?img_index=2
    VERA155
    VERA155 --- ---
    Přiznávám, že jsem neuvěřitelně dojatá osobní nabídkou pomoci od spousty i neznámých ID. Děkuji
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Chtěl bych si letos jít poslechnout Guns N’ Roses a nikdo nechce jít se mnou!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam