• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Dneska v noci jsem se probudil tak strašně vyděšenej a paralyzovanej strachy, že jsem myslel, že je to přesně ten okamžik, kdy umřu. Strašný. Nikdy se mi nic ani trochu podobnýho nestalo. Nezdálo se mi - v rámci snu -, že umřu nebo umírám. Prostě jsem se probudil s tim, že teď je ten moment kdy nastane konec. Při vědomí, totálně zpocenej, na smrt vystrašenej. Fuj. Nechápu co se děje/stalo. Celej předchozí den jsem pracoval na zahradě, bylo sluníčko a večer jsem šel na trénink. Pak jsem si cestou pěšky domu koupil za odměnu jeden pomelo-grep. Bylo to prima, nic neobvyklýho. Pivo jsem neměl aspoň tejden, jinej alkohol nepiju vůbec. Nekouřim, nehulim, ani nic jinýho. Jsem totálně k uzoufání nudnej. Celej den jsem z toho přepadlej. Nedokážu dát dohromady ani střípek z toho o čem se mi zdálo. Trochu si pamatuju, že jsem si myslel, že tu v bytě někdo/něco je. To je všechno. Bydlim sám, nejsem pověrčivej, nemám dluhy, žádnej vědomej průser se kterym bych dokázal něco udělat, nevěřim moc na nějaký duchy a jiný bla bla, ale trochu se bojim jít dneska spát. Tak jsem aspoň tak nějak dětinsky převlíknul povlečení. Snad se ten zážitek vyplaví do kanalizace. Nebo tak něco. Jsem samostatnej. A zvyklej, že si se všim poradim. Krom nalezení klíštěte na vlastních zádech a namazání vlastních zad opalovákem. Teď jsem ale docela bezradnej. Držim si palce.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    ADELHAIDA: Tak děkuju za připomínku!

“TatI koukej jak se kejve!” a je po mně :)
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Copak pavouci, ale zuby! Dcera s nima na mě schválně kývá!
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Ze pavoukům nedávám jména a nechávám je žít... Což se ale neda říci o mých kočkách. Pavouci a hlavně mouchy jsou jejích veliká zábava.. a mne baví je pro tom pozorovat!
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    FRK_R23: taky se přiznám, že pavouky nechávám být a v létě jim říkám, ať chytají komáry
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    PALEONTOLOG: na ty domácí pidi pavoucky to delat ani nemusíš a pravděpodobně to nepřežijí. Ukažte mi člověka, kterému vylezl pavouk z vysavače...
    (a to jsem člověk, co vyhodil koště i pavoukem)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    BERUSKA_CA: když vysaješ breberu,tak párkrát ucpi hubici, tím vznikne podtlak, který mu roztrhá průdušnice a udusí se.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    FRK_R23: jojojo, na internetu je kazdej hrdina!:))
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    HAR4NT: Dobrej pokus, ale mimo :) Něco bych z něj uvařil! :D
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    FRK_R23: njn, ale s fobii proste nic nenadelas, to je zcela iracionalni a paralyzujici des a skoro kazdej neco takovyho ma.
    Predstav si treba (opatrne a jen na chvilku) sam sebe zavrenyho v malinky kabince lanovky bez oken s krasnym velkym stavnatym vonavym rajcetem.
    ACKO
    ACKO --- ---
    já se přiznám, ze jsem si v Arizoně pohladila venkovní tarantuli, co se tam známým procházela po zahradě, byla roztomilá
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Pavouků, sdílejících s některejma místníma ID trvalou adresu, je mi teda vážně líto.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    BERUSKA_CA: Před příchodem muže, kerý příliš věří v účinnost vysavače, ale zase to statečně bere do svých rukou, jsem za pavoukem poslala do trubek ještě řádnou dávku biolitu. Teda první dostal už před vysáváním. Jistoty prostě.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    OCTOPUSS: Technickej inzenyr se nezapre, je v tom nahranej stejnej software :)
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    BERUSKA_CA: Experimentálně jsem zjistil, že ani variace na Odulu se z toho množství prachu a chlupů nevymotá.
    Ale žena měla roky stejnej problém, když jsem tohle řešení aplikoval :D
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    OCTOPUSS: Takhle jsme kdysi s kamaradkou vysaly pavouka, protoze na to hovado chlupaty jsme si netroufly ani se sklenici. Pak jsme dostaly strach, ze zase vyleze a zvazovaly odnest vysavac do kontejneru. Nastesti prisel soused a za nasho vriskotu na pokraji mdlob nam vymenil sacek, cimz se kvalifikoval mezi Avengers.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    VERSONNENHEIT: Na to mohu odpovedet jen citatem Rocca Sifrediho: "bitch, please" :D - [KOUDY @ ISM || I Shot Myself aneb selfie, selfac, mojka, selfcvak, jacvak apod.]
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    KOUDY: BTW, zajeď si na karnevaly na kanáry, nebo na karnevaly obecně, to můžeš chodit v upnutém obleku Spidermana, nebo jiného superhrdiny po ulicích a nikomu to nepřipadá divný :)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KOUDY: Tohle mám s Moby Dickem :))

KOUDY
    KOUDY --- ---
    Priznam se, ze vzdycky kdyz slysim urcity slovo nebo frazi, tak se mi hned vybavi vtip nebo meme. Kdyz neco upecu a nekam to prinesu a nekdo se me zepta jestli jsem to delal sam, tak odpovim "dcera pekla" (protoze meme martyho frky, to samy stiraci los nebo "to jsi celej ty")..a ted tu od Verson ctu "krizaci" a hned se mi vybavil

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam