• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    OCTOPUSS: Technickej inzenyr se nezapre, je v tom nahranej stejnej software :)
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    BERUSKA_CA: Experimentálně jsem zjistil, že ani variace na Odulu se z toho množství prachu a chlupů nevymotá.
    Ale žena měla roky stejnej problém, když jsem tohle řešení aplikoval :D
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    OCTOPUSS: Takhle jsme kdysi s kamaradkou vysaly pavouka, protoze na to hovado chlupaty jsme si netroufly ani se sklenici. Pak jsme dostaly strach, ze zase vyleze a zvazovaly odnest vysavac do kontejneru. Nastesti prisel soused a za nasho vriskotu na pokraji mdlob nam vymenil sacek, cimz se kvalifikoval mezi Avengers.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    VERSONNENHEIT: Na to mohu odpovedet jen citatem Rocca Sifrediho: "bitch, please" :D - [KOUDY @ ISM || I Shot Myself aneb selfie, selfac, mojka, selfcvak, jacvak apod.]
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    KOUDY: BTW, zajeď si na karnevaly na kanáry, nebo na karnevaly obecně, to můžeš chodit v upnutém obleku Spidermana, nebo jiného superhrdiny po ulicích a nikomu to nepřipadá divný :)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KOUDY: Tohle mám s Moby Dickem :))

KOUDY
    KOUDY --- ---
    Priznam se, ze vzdycky kdyz slysim urcity slovo nebo frazi, tak se mi hned vybavi vtip nebo meme. Kdyz neco upecu a nekam to prinesu a nekdo se me zepta jestli jsem to delal sam, tak odpovim "dcera pekla" (protoze meme martyho frky, to samy stiraci los nebo "to jsi celej ty")..a ted tu od Verson ctu "krizaci" a hned se mi vybavil

OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    VERSONNENHEIT: What's wrong with you? :D
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    KOPRETKA: no, interviews jí jdou v poslední době dobře, tak už aby se zas v něčem objevila, ne?
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Přiznám se, že všechny pavouky doma pečlivě chráním a maximálně přenáším na bezpečnější místo. Pavouk je tvůj kámoš!
    ENDER
    ENDER --- ---
    Priznavam se, na zachode u nas bydli v kazdem rohu jeden pavouk. Ano uz mi to prijde moc a na jare poletej..
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    SALAMAN: nechci ti zbytecne jeste vic komplikovat zivot, ale jak jsem pochopil... ty rad spavas pod piskovcovejma previsama? Ja jen ze.... no, nechme to byt...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SALAMAN: Langer? Co by u tebe dělal?
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    OCTOPUSS: Já se na ně nemůžu podívat ani na fotce. Okamžitě mi vystřelí tep a mám pocit, že mě trefí íčko.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    LUSINDA: To se zase pěkně vrátí zpátky.
    Já je beru vysavačem. Jen teda u těch větších se mi navaluje, když cestou trubicí ťukají o stěny.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Pavouky chytám do ruky a vyhazuju ven z domu. Jen na pokoutnika co byl velkej jak moje dlaň jsem si teda netroufla.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Jestli měl něco Hitler plynovat, tak pavouky.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Právě jsem musel poprosit našeho výčepáka, aby šel zabít asi tak třímetrovýho pokoutníka, kterej byl pod schodama z varny, kterejma potřebuju chodit do sklepa. Bych tady v noci chcíp, nemůžu to vidět ani na fotce. Jak se otepluje, tak se tu z toho stává pivovar hrůzy. Fuj, dopíči.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    KOUDY: ja od tý doby co jsem viděla o ní ten dokument, tak jí zbožňuji. Nikdy jsem vůči ní neměla předsudky, ale po tom filmu jsem si udělala konečně názor.
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    KOUDY: to je přiznání ke gerontofilii? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam