• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    GRANTORINO: Co tramvaj, ale open office a nase mlada ruska kolegyne a jeji nekonecny rozhovory s kamaradkama v rodnym jazyce, to je teprv neco. Minulej tejden ji jina kolegyne opravdu slusne pozadala, jestli by nemohla chodit telefonovat jinam a od ty doby s nama Katja nechodi na obedy. Tak ja nevim, to tem lidem fakt nedochazi, ze rusi okoli a ze je to neohleduplny? Mne kdyz nekdo vola soukromne, tak automaticky odchazim bokem, je kam.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    LUSINDA: to není, protože nyx můžeš vypnout, neruší. V tramvaji nemáš na výběr.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    GRANTORINO: to je jak na nyxu......jen v psané formě ☺️
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Nesnáším lidi, kteří si vybrali tramvaj jako čas a místo na pokec mobilem se známým, ideálně aspoň celou cestu a vykládají si kdejakou kravinu a probírají názory etc.
    No hrozně mne to zajímá, co si měla dneska za den a jaká je tvoje životní filozofie!
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    SALVATOR: Nemohu se rozhodnout, která varianta je lákavější.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    SALAMAN: Mám pro tebe dvě varianty řešení:

1. Antarktida. Plus: nežijou tam pavouci. Vůbec. Minus: Zima, sníh a led. Hodně zimy, sněhu a ledu.
    2. Laos. Plus: Teplo. A je tam tolik pavouků a tak velkejch (huntsman spider má kolem 30 cm i s nožičkama), že se ta KB terapie dělá vlastně sama. Minus: období dešťů.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    LIQUID_SOUND: nemáš spánkovou apnoe? Tenhle pocit znám....
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    LIQUID_SOUND: potřebuješ další dávku Haribo ;)
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    No jo no, buďte rádi, že taky nemáte nějakou takovou hardcore fobii. Jo, mohl bych se s tim jít léčit. Ale víte, jak se to léčí? Ukazujou vám fotky pavouků!

LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Dneska v noci jsem se probudil tak strašně vyděšenej a paralyzovanej strachy, že jsem myslel, že je to přesně ten okamžik, kdy umřu. Strašný. Nikdy se mi nic ani trochu podobnýho nestalo. Nezdálo se mi - v rámci snu -, že umřu nebo umírám. Prostě jsem se probudil s tim, že teď je ten moment kdy nastane konec. Při vědomí, totálně zpocenej, na smrt vystrašenej. Fuj. Nechápu co se děje/stalo. Celej předchozí den jsem pracoval na zahradě, bylo sluníčko a večer jsem šel na trénink. Pak jsem si cestou pěšky domu koupil za odměnu jeden pomelo-grep. Bylo to prima, nic neobvyklýho. Pivo jsem neměl aspoň tejden, jinej alkohol nepiju vůbec. Nekouřim, nehulim, ani nic jinýho. Jsem totálně k uzoufání nudnej. Celej den jsem z toho přepadlej. Nedokážu dát dohromady ani střípek z toho o čem se mi zdálo. Trochu si pamatuju, že jsem si myslel, že tu v bytě někdo/něco je. To je všechno. Bydlim sám, nejsem pověrčivej, nemám dluhy, žádnej vědomej průser se kterym bych dokázal něco udělat, nevěřim moc na nějaký duchy a jiný bla bla, ale trochu se bojim jít dneska spát. Tak jsem aspoň tak nějak dětinsky převlíknul povlečení. Snad se ten zážitek vyplaví do kanalizace. Nebo tak něco. Jsem samostatnej. A zvyklej, že si se všim poradim. Krom nalezení klíštěte na vlastních zádech a namazání vlastních zad opalovákem. Teď jsem ale docela bezradnej. Držim si palce.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    ADELHAIDA: Tak děkuju za připomínku!

“TatI koukej jak se kejve!” a je po mně :)
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Copak pavouci, ale zuby! Dcera s nima na mě schválně kývá!
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Ze pavoukům nedávám jména a nechávám je žít... Což se ale neda říci o mých kočkách. Pavouci a hlavně mouchy jsou jejích veliká zábava.. a mne baví je pro tom pozorovat!
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    FRK_R23: taky se přiznám, že pavouky nechávám být a v létě jim říkám, ať chytají komáry
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    PALEONTOLOG: na ty domácí pidi pavoucky to delat ani nemusíš a pravděpodobně to nepřežijí. Ukažte mi člověka, kterému vylezl pavouk z vysavače...
    (a to jsem člověk, co vyhodil koště i pavoukem)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    BERUSKA_CA: když vysaješ breberu,tak párkrát ucpi hubici, tím vznikne podtlak, který mu roztrhá průdušnice a udusí se.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    FRK_R23: jojojo, na internetu je kazdej hrdina!:))
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    HAR4NT: Dobrej pokus, ale mimo :) Něco bych z něj uvařil! :D
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    FRK_R23: njn, ale s fobii proste nic nenadelas, to je zcela iracionalni a paralyzujici des a skoro kazdej neco takovyho ma.
    Predstav si treba (opatrne a jen na chvilku) sam sebe zavrenyho v malinky kabince lanovky bez oken s krasnym velkym stavnatym vonavym rajcetem.
    ACKO
    ACKO --- ---
    já se přiznám, ze jsem si v Arizoně pohladila venkovní tarantuli, co se tam známým procházela po zahradě, byla roztomilá
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam