• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    SALAMAN: odřený koleno říkáš... aha, vzpomněla jsem si, jak jsem jednou jela naivně na kole v klobouku a samozřejmě mi málem odletěl, chytla jsem ho rukou, přeletěla přes řidítka a sedřela se celá na asfaltu... dik, nechci asi tyjo znovu :D já ty jehly obecně prostě nedávám... ale jako beru, že to někoho baví i pro ten pocit, že něco vydrží, já už nic nevydržím :)
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    _ANT_: Ale ta návykovost není v tý bolesti :D Nebo teda aspoň myslím - doufám, že roky nežiju v omylu, a nedělám to blbě :D

Co mě ale sere jsou takový ty kecy, že tetování musí bolest, a musíš si ho zasloužit. Hovno. Platím naprosto šílený prachy, abych měl na kůži něco, co se mi líbí. Že to bolí jako píča beru jako nutný zlo, a jsem fakt rád, že na mě Nayana při kérování celýho hrudníku sama od sebe vytáhla umrtvující sprej cca se slovy "se na to můžu vysrat, aby se mi tu někdo čtyři hodiny kroutil, a já to kvůli tomu zkurvila" :D Bez toho bych to totiž nedal ani zfetovanej.
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    _ANT_: pro mě to je jak kdy, a to bolest spíš ráda nemam - leckdy jenom "dopíčekurva au, ale za ten vobrázek to bude stát, to dáš vole", spíš votravný a k přečkání, abych se dostala ke kýženému výsledku, ale párkrát jsem se nějak dostala do strašně zvláštního headspace, že jako o tý bolesti vim, ale přece si jí vůbec nemusim všímat a tak si jí všímat nebudu, a to teda byl zážitek jak hovado, a hrozně meditativní:) Ne nějak slastnej, spíš hustě zenovej a empowering:) Ani nešlo o místo kérky, spíš asi aktuální rozpoložení a typ kérky (bodání dýl na jednom místě a míň skákání po větší ploše, kdy jsem víc nastavená na ten šok, kde to teda sakra začne bolet teď). Ale když se mi nepovede se na tohle místo v hlavě zrovna dostat, tak o to otravnější a nepříjemnější mi s každou další kérkou ten tetovací proces přijde :D Ale přiznám se, že mi to za to furt stojí, i když jehly bytostně nenávidim.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    GRANTORINO: Je to jak odřený koleno, samozřejmě dost záleží na místě a aktuálním rozpoložení.
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    _ANT_: pro mě je to třeba jeden z nejpříjemnějších typů bolesti :D klidně bych se nechala celá natřít na černo!
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    _ANT_: díky, právě mne to utvrdilo v tom, že fakt žádnou kérku :D , jestli něco nemusím, tak už je to bolest jakákoli není-li nutná. Pár nápadů by bylo, ale když to čtu, tak na to kšlu :) /Ne nic proti kérkám nemám ani proti pokérovaným lidem/
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    Priznam se, ze nerozumim navykovosti tetovani.
    Boli to, ale ne tim prijemne znamym zpusobem. Proste to jen otravne boli a neprinasi to zadnou slast. Nebo aspon mne ne. A to mam jinak bolest rada (…), ale strojek zabodavajici se do kuze je jen utrpeni. Nicmene nemam vubec nic proti kerkam ani lidem, ktery se v tom nasli a uzivaj si to.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    PIKKMA: ja se pred chvílí dvakrát ujišťovala ze nastupují správný směr... Mno nastupovala jsem na Hájích...┐⁠(⁠ ⁠˘⁠_⁠˘⁠)⁠┌
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Dnes jsem uskutečnila svůj první telefonní hovor s někým kdo je hluchý. Tak zase jedno poprvé co mám za sebou.
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    Dneska jsem jela již 2x!!! metrem na druhou stranu a všimla si toho asi až po 4 zastávkách. Celkově mám pocit, že jsem dnes na planetě pouze fyzicky a zbytek lítá někde kdo ví kde. Pomoc, vraťte mi mozek :D
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    TUILE
    TUILE --- ---
    do dneska sem si myslela, ze hooters je stripclub. a oni prodavaj burgry.
    PROSTE_LO
    PROSTE_LO --- ---
    Asi mi praskne hlava z výběru školek / dětských skupinek. Tak která bude nejlepší pro M.?
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    LITROP: hahaha, ne.
    LITROP
    LITROP --- ---
    _ANT_: kapku nadsázka to nevidíš:))).. zkus prolozit čokoládou
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    _ANT_: já jsem kdysi chodila ráno plavat a potom vždycky snídala zavináče. A pivo někdy.

Alespoň zavináče po plavání si zopakuju, brzo ráno a pivo vynechám.
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    KOUDY: A to mi zas krivdis, ja se o dobry jidlo vzdycky rada podelim.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    _ANT_: Jestli ti neni padesat, tak nejses stara a vypadas na 17..ale rozumim odmitnuti a ze se nechces delit o utopence :D
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    KOUDY: Koudy, sorry, pro tebe jsem moc stara. Ale fandim ti ;)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    _ANT_: Ahoj. Miluju te.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam