• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    první tři ghibli obrázky mi přišly vtipný, ale od čtvrtýho nic moc, a momentálně - ať si je každej nacpe do prdele širší stranou napřed!
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    PIKKMA: Mr. K. z K. nekouri, v zivote jsem ho nevidel s cigarem, brkem, virzinkem nebo doutnikem nebo fajfkou, nic podobnyho:)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Člověk je povercivy at chce nebo ne. Večer si to kracim uz příjezdovou cestou k baraku, premitam nad tim, jak by dlouho žádné sračky nemusely přijít a v tom si všimnu svítících oči cerne kočky v keři při kraji cesty a instinktivně ze mě s varovným prstem vypadlo "opovaž se!". Kočka se (naštěstí) ani nehnula, jen pozorovala, jak procházím :D
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Na psychiatrii me pred mnoho lety nechala poslat moje mati, ktera si myslela, ze jsem mimo a mam po uraze hlavy (upadl jsem ve fitku v saune) psychotickou ataku. Vyhlasila po mne celostatni patrani, policie me samozrejme hledala az nasla v zamestnani v kancelari. Byl do des, prijeli si pro me, se samopalama a odvadeli me do sanitky v poutech. Kdyz jsem se pak vratil po par tydnech pozorovani v PLB do prace kde me uznali ze jsem v poradku, tak jsem byl v podstate za hrdinu. ;o)
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    KOPRETKA: nevyhořely.. korekce zasr..
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    PIKKMA: momentálně mam ty práce tři... A všechny by se dali shrnout: starám se, aby se ženám žilo lépe a nevyhověly..)
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    VDFLAT: byla jsem 25 let, ale už jsem musela změnit obor... Páč jsem po tolika letech non-stop vyhořela..(
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    VDFLAT: probační úřednice
    VDFLAT
    VDFLAT --- ---
    KOPRETKA: Ty jsi účetní, nebo účetní s benefity?
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    KOPRETKA: Hlavně nespadni dolu!
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    KOPRETKA: eeeee, cože děláš? :D
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Sedím nahá u klienta na balóně, opakuji se a piju pivo... Taky jedna z lepších prací..)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    ja sa priznam, ze je dost osviezujuce si priznat, ze clovek nie je normalny a ze potrebuje odbornu pomoc. :D
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Tyvole kdo smazal můj terapeutický post o drogách? Víte hovno jak se pečuje o psýché!

/on top nonstop!
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    Normální obvykle znamená nediagnostikovaný.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Já byla v Bohnicích opakovaně. Na procházce v parku a párkrát na návštěvě.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Přiznám se že jsem nikdy nebyl v Bohnicích a ani v jiném zařízení tohoto typu. A ani u žádného doktora přes tyto obtíže, takže jsem asi trapně normální.
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    Tvl, hroznej lazaret ten Nyx 8))
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    Já se nejdál v Bohnicích dostal jen k vrátnici 😥.

Už je to drahně let co jsem po sebevražedném pokusu byl přesvědčen že pobyt v léčebně mi prospěje.
    háček byl v tom že jsem neměl placené zdravotní pojištění a tak mě ve vší slušnosti poslali do prdele

no ale jak je vidět tak sem se na sebevražední zatím vyprdl i bez odborné pomoci
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    VESTIGIA: Presne takovou party jsem chtel usporadat po vecerce v PLB ale z pozice pacienta. Bohuzel jsem nebyl pochopen, ze si jen delam legraci na tema "Prelet pres kukacci hnizdo" a byl jsem transportovan na oddeleni neklidu, kde to teda byla sila. ;o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam