• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    Občas si pozveme dvě návštěvy ve stejný den. Abychom jedno uklízení využili dvakrát... :/
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    KOUDY: Prilis vela psychedelik v prilis kratkom case asi, ale su omnoho mocnejsie latky nez ketak :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MART1NKA: Musk v nekolika rozhovorech rikal ze to bere v malejch davkach kvuli uzkostem a depresim a ma to predepsany od doktora. Tim jak zmagoril v poslednich par letech bych rekl ze bud zvysil davku bez konzultace, nebo se na tom stal zavislej, nebo to kombinuje s necim co mu ocividne uplne nesvedci. Ted se resi ze jede i na ozempicu kvuli hubnuti.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MART1NKA: hlavně je naivní si myslet, že zůstal u ketaminu
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    KOUDY: Koudy nevies o com hovoris :) ketamin sa pouziva vo velkych davkach ako anestetikum a je az na kontraindikaciu psychotikov safe. Ja neviem jak to berie Musk, to asi nevie nikto okrem neho.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    I Muskovi to na zacatku v malejch davkach pomahalo na deprese a uzkosti..az s vysokou davkou z toho zmagoril, coz jen dokazuje ze kazda droga je ve vyssim mnozstvi proste spatna..Stejne jako sklenka vina 2x tydne je fajn, ale flaska denne uz ne.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    MART1NKA: Já si z toho srandu nedělám. Ve skutečnosti nevím nic víc než že květák je droga, a Musk v tom údajně jede ve velkým.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    OCTOPUSS: Trochu ma sere, jak si z toho ludia kvoli Muskovi robia strandu. Kreten jeden.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    MART1NKA: ale nesmíš si ho ordinovat sama jako Musk :D
    SIUDELAOIPOOIK
    SIUDELAOIPOOIK --- ---
    Obcas abych mohla doma efektivne uklidit, musim se k tomu hezky obliknout, namaluju se, vezmu si hezky pradlo a tak. Mam pak pocit, ze to je nejaka hra na uklizeni a jde mi to lip, nez kdyz to je povinnost.))
    A hlavne kdyz si prijdu hezka, tak mam vetsi potrebu mit hezko i okolo sebe
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Este sa priznam, ze som sa parkrat v zivote ocitla v situacii, v ktorej si spatne hovorim, ze by mi nejaka hospitalizacia prospela, ale nesla som tam, pretoze v nej som sa sama presviecala, ze som v pohode a normalne chodila do prace a tak. Be smarter, nebudte ako Martina.
    To ze sa niekto chvali tym, ze nechodi k terapeutovi, pretoze je predsa normalny :) asi good for you, tiez som to pred 5 rokmi tvrdila a bola o tom skalopevne presvecena.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    VERSONNENHEIT: Ketamin ano a je to super ;)
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Dnes jsem byla poprvé na technu.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Já mám od psychiatra potvrzený, že jsem (zatím) normální. A Bohnice mám ráda, byla jsem tam párkrát v tom jejich zahradnictví jako dobrovolník. Prej to hositalizované inspiruje, když vidí někoho normálního, jak dobrovolně pracuje:-)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    BERUSKA_CA: Super, to jsem moc rád :) Me bylo letectvi zapovězeno uz v armádě kvůli očím a tomu že bylo pozdě to řešit, skončil jsem u mechaniků drakařů. Asi jsem na to měl jít pres svazarm jenže tam byly zase problémy jinde. Tak celá moje kariéra okolo letadel skončila u vyndávání sedaček, demontáže vnitřních panelů a zametání hangáru :)
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    INSEQUI: Ja k doktorovi pres tyto obtize musela, jako vsichni, pro posouzeni, ze nejsme dalsi magor, co to napali do Alp. Bylo uznano, ze v poradku, nemam podobne choutky.
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    VERSONNENHEIT: imho. ketamin a houbičky mají taky něco do sebe 😏 a s těma se teď docela pracuje
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    VERSONNENHEIT: Ok, je fakt, ze deprese je neco jinyho a mala davka asi neni nebezpecna. Jen teda jsem nekdy v 90's cetl, ze se od pokusu lecit pomoci LSD opustilo prave proto, ze pozdeji se u mnohych uzivatelu objevily bezduvodny ataky.
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    OVERWATCH: Tak dneska už to známe, jak ty látky fungují a co způsobují. Mně třeba občasná konzumace LSD v nízkých dávkách funguje na depresi dobře a vždycky mě to nějakou dobu udrží v lepší energii. Já jsem ale klasickej depresant bez psychotických projevů.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam