• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    I Muskovi to na zacatku v malejch davkach pomahalo na deprese a uzkosti..az s vysokou davkou z toho zmagoril, coz jen dokazuje ze kazda droga je ve vyssim mnozstvi proste spatna..Stejne jako sklenka vina 2x tydne je fajn, ale flaska denne uz ne.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    MART1NKA: Já si z toho srandu nedělám. Ve skutečnosti nevím nic víc než že květák je droga, a Musk v tom údajně jede ve velkým.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    OCTOPUSS: Trochu ma sere, jak si z toho ludia kvoli Muskovi robia strandu. Kreten jeden.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    MART1NKA: ale nesmíš si ho ordinovat sama jako Musk :D
    SIUDELAOIPOOIK
    SIUDELAOIPOOIK --- ---
    Obcas abych mohla doma efektivne uklidit, musim se k tomu hezky obliknout, namaluju se, vezmu si hezky pradlo a tak. Mam pak pocit, ze to je nejaka hra na uklizeni a jde mi to lip, nez kdyz to je povinnost.))
    A hlavne kdyz si prijdu hezka, tak mam vetsi potrebu mit hezko i okolo sebe
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Este sa priznam, ze som sa parkrat v zivote ocitla v situacii, v ktorej si spatne hovorim, ze by mi nejaka hospitalizacia prospela, ale nesla som tam, pretoze v nej som sa sama presviecala, ze som v pohode a normalne chodila do prace a tak. Be smarter, nebudte ako Martina.
    To ze sa niekto chvali tym, ze nechodi k terapeutovi, pretoze je predsa normalny :) asi good for you, tiez som to pred 5 rokmi tvrdila a bola o tom skalopevne presvecena.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    VERSONNENHEIT: Ketamin ano a je to super ;)
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Dnes jsem byla poprvé na technu.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Já mám od psychiatra potvrzený, že jsem (zatím) normální. A Bohnice mám ráda, byla jsem tam párkrát v tom jejich zahradnictví jako dobrovolník. Prej to hositalizované inspiruje, když vidí někoho normálního, jak dobrovolně pracuje:-)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    BERUSKA_CA: Super, to jsem moc rád :) Me bylo letectvi zapovězeno uz v armádě kvůli očím a tomu že bylo pozdě to řešit, skončil jsem u mechaniků drakařů. Asi jsem na to měl jít pres svazarm jenže tam byly zase problémy jinde. Tak celá moje kariéra okolo letadel skončila u vyndávání sedaček, demontáže vnitřních panelů a zametání hangáru :)
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    INSEQUI: Ja k doktorovi pres tyto obtize musela, jako vsichni, pro posouzeni, ze nejsme dalsi magor, co to napali do Alp. Bylo uznano, ze v poradku, nemam podobne choutky.
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    VERSONNENHEIT: imho. ketamin a houbičky mají taky něco do sebe 😏 a s těma se teď docela pracuje
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    VERSONNENHEIT: Ok, je fakt, ze deprese je neco jinyho a mala davka asi neni nebezpecna. Jen teda jsem nekdy v 90's cetl, ze se od pokusu lecit pomoci LSD opustilo prave proto, ze pozdeji se u mnohych uzivatelu objevily bezduvodny ataky.
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    OVERWATCH: Tak dneska už to známe, jak ty látky fungují a co způsobují. Mně třeba občasná konzumace LSD v nízkých dávkách funguje na depresi dobře a vždycky mě to nějakou dobu udrží v lepší energii. Já jsem ale klasickej depresant bez psychotických projevů.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    VERSONNENHEIT: Myslim, ze napr. lecit ataku skrz LSD, ktery ji zpusobuje, to by byl silenej ulet. V 70's, kdyz se to zkouselo, se asi jeste nevedelo, ze psychotickou ataku zpusobuje samovolna premira dopaminu a az moc otevrenych info-receptoru. Na ktery ma LSD vliv, protoze je otevira. Spis nez lecba by nemocnymu otevrely cestu do pekla. ;o) Psychoticka ataka je v podstate trip bez LSD.
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    A přijde mi škoda, že už se v psychiatrii nevyužívá LSD a kokain. Hlavně tehdy to musela být uplně jinačí kvalita
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    Bydlím asi 300 metrů od bohnické léčebny, zatím jsem služeb nevyužil. Ale říkám si často, že až nastane ta doba, kdy tam budu potřebovat, že bych možná mohl docházet ambulantně. Nebo třeba jen každý den dojde milá sestřička a píchne mi nějakou náladovku nebo tak něco. Ale tak to asi nefunguje, co?
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    Přiznám se, že se cítím trochu nepatřičně, že jsem ještě nikdy nebyla hospitalizovaná na psychárně. Možná místo cest do Španělska kam zdrhám před depresí, tak bych se mohla nechat dvakrát ročně zavřít na dva měsíce na psychárnu a bylo by po prdeli. A ještě by to bylo zadarmo.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    první tři ghibli obrázky mi přišly vtipný, ale od čtvrtýho nic moc, a momentálně - ať si je každej nacpe do prdele širší stranou napřed!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam