• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    PROSTE_LO: Jen tezko dokazu spocitat kolikrat sem letel letadlem. A nesnasim letani.
    PROSTE_LO
    PROSTE_LO --- ---
    Nedokážu spočítat kolikrát jsem v životě letěla letadlem. A miluju létání.
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Miluji panský clinique happy. Nejraději bych se s ním voněla i já.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    GIRAFFKA: ti maj narozdil od my hlavy ignore
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    KOUDY: to by asi chtelo vic lidi.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    To bych chtel taky nekdy zazit..Bejt tak unavenej abych nechtel nekomu neco vysvetlit.
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Sem tak unavenej, že se mi ani nechce reagovat a vysvětlovat ten humor o baraku v Bohnicích
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    PIKKMA: tak to by me vubec nenapadlo, až jsem si ted sla zkusit otevřít dve nové krabičky :D Ale posledně jsem mela z celofanu takove nervy, ze jsem chtela tu krabičku zmuchlat a zahodit, jenže mi pak doslo, ze zmuchlana se otevira jeste vic na picu, tak jsem se zase uklidnila a soustředila se. Musim zas objednat nejaky mega box aspon 300 sáčku. Člověk tyhle problemy pak pul roku neřeší.
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    MICHELLEDANIELS: copak celofán... i když ten mi dá taky občas zabrat, ale ta papírová krabička nemá žádnou možnost jak se do ní kultivovaně dostat!! vážně!
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    PIKKMA: souzním sestro. Celkově mi zacinaji delat problem tyhle celofány, treba uz jen blbě vidíme :))
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    Mě poslední dobou vůbec nejdou otvírat krabičky s čajem, musím to vždycky nějak neesteticky rozervat :)) čas přejít konečně na sypané
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Už je to tak 20 let co se mi naposledy podařilo otevřít balíček papírových kapesníků, tak jak je ten patent zamýšlen.
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    V 2013 jsem počtvrté letěl letadlem,
    ale teprve podruhé v životě v letadle i přistál
    (poprvé to bylo v dětství v malém vyhlídkovém letadle na letišti nad Kolínem).
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Právě volala další (stálá) zákaznice a chtěla něco rychle. A ptala se, co stihnu do tří týdnů. Tak jsem odpověděla, že dostat infarkt z přepracování.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    Za chvíli poprvé poletím letadlem..😬
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    SCARF_23: žena mu ho prej zakázala :D
    SCARF_23
    SCARF_23 --- ---
    MLIKARNA: o smysl pro humor jsi prisel kdy presne? :D
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    SCARF_23: přesně, protože v Bohnicích je je jeden barák 300 metrů od léčebny 😁
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    HAR4NT: Já trpím a ty se bavíš!
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    Rasputine, přines neoprénový oblek v rozkroku vystřižený a vypusť ty zuřivé, divoké bestie.
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    HAR4NT: aaa vy musíte být velký uchyl!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam