• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    SCARF_23
    SCARF_23 --- ---
    MLIKARNA: o smysl pro humor jsi prisel kdy presne? :D
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    SCARF_23: přesně, protože v Bohnicích je je jeden barák 300 metrů od léčebny 😁
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    HAR4NT: Já trpím a ty se bavíš!
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    Rasputine, přines neoprénový oblek v rozkroku vystřižený a vypusť ty zuřivé, divoké bestie.
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    HAR4NT: aaa vy musíte být velký uchyl!
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    FRK_R23: there there, posilam pisnicku jako utechu!
    WORDS DON'T COME EASY - ( F. R. DAVID / Lyrics )
    https://youtu.be/2h7XPx1XJQo?si=5GIhOHByWi8kPJ_c
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Asi si ukradnu indesign, ve wordu nejsem schopnej nic kloudnýho udělat.
    SCARF_23
    SCARF_23 --- ---
    GUMBA: tak to mozna bydlime ve stejnym baraku :D
    LEJIMADA
    LEJIMADA --- ---
    NELLAS: právě snídám těstoviny se sýrovou omáčkou z pytlíku... nic doma nebylo a tahle byla v prošlém regále už asi před rokem... tak jsem je bouchla a jak je mi dobře
    FIDA
    FIDA --- ---
    V noci mi prolítlo hlavou, že jsem možná přeci jen tu ranní nabídku měla přijmout. Tak třeba příště.
    NTR23
    NTR23 --- ---
    Jsem se zamiloval 🙈
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Už ani nevím, kdy jsem naposledy měla těstoviny. Ale teď jak se to řeší v jednom klubu, tak jsem dostala chuť na nudle s mákem nebo s tvarohem.
    ENDER
    ENDER --- ---
    GUMBA: Neuklizime, kdyz maji prijit navstevy...
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    Muj prvni geek bar! Je bananovej a je mňam:-)

KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    jsem měla jít dnes do kina.. ale už hodinu si hraju s myšlenkou, že jestli ještě nejsou koupený lístky, tak to odpískám a raději budu doma v posteli s kočkou...
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    Občas si pozveme dvě návštěvy ve stejný den. Abychom jedno uklízení využili dvakrát... :/
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    KOUDY: Prilis vela psychedelik v prilis kratkom case asi, ale su omnoho mocnejsie latky nez ketak :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MART1NKA: Musk v nekolika rozhovorech rikal ze to bere v malejch davkach kvuli uzkostem a depresim a ma to predepsany od doktora. Tim jak zmagoril v poslednich par letech bych rekl ze bud zvysil davku bez konzultace, nebo se na tom stal zavislej, nebo to kombinuje s necim co mu ocividne uplne nesvedci. Ted se resi ze jede i na ozempicu kvuli hubnuti.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MART1NKA: hlavně je naivní si myslet, že zůstal u ketaminu
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    KOUDY: Koudy nevies o com hovoris :) ketamin sa pouziva vo velkych davkach ako anestetikum a je az na kontraindikaciu psychotikov safe. Ja neviem jak to berie Musk, to asi nevie nikto okrem neho.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    I Muskovi to na zacatku v malejch davkach pomahalo na deprese a uzkosti..az s vysokou davkou z toho zmagoril, coz jen dokazuje ze kazda droga je ve vyssim mnozstvi proste spatna..Stejne jako sklenka vina 2x tydne je fajn, ale flaska denne uz ne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam