• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    MICHELLEDANIELS: Hlavně v klidu) Já se třeba zase nechci dívat na něčí otrávenej ksicht a tak musim.. Tough life :D
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    MICHELLEDANIELS: Tráva mi voní, sorry, to nebude fungovat :D
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Přiznám se, že od dob, co tu čtu různé stížnosti, tak mě vice stresuje byt mezi lidmi, protože evidentně vždycky budete něčím vadit. Tím, že moc vonite po avivazi, ze jite mandarinku, ze se oblikate moc, ze se oblekate malo, ze mate na sobě špatné barvy, že clovek kouří, mluví i dýchá...nosi značkovou kabelku do metra atp...
    Tak vcera byl asi den, kdy jsem to konečně vsechno zase dokazala hodit za hlavu a jela si dve zastávky s itwistem a odpolko dve zastavky s pizzou v ruce... ano, nestihala jsem a jedla za cesty. A přiznám se, že mi bylo úplně uprdele, jestli tím někomu vadím... A teď mam chut si vedle OCTOPUSSe zapalit, ackoliv jsem cigáro v ruce nemela ani nepamatuji, ale iqoska nebo brko by taky mohlo stačit. "Asi jsem taky rebel" :D
    SAT_ANN
    SAT_ANN --- ---
    Miluji chat gpt, pouzivam to skoro kazdej den
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    DA_NIELA: jo, třeba nůžky, na jejichž vysvobození z obalu potřebuješ... nůžky! :-)
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    Nezeru lizatka, nekupuju lizatka. Jsou i horsi veci.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    TRISSIE: To by teda ode mě nedostaly žádný! Mám chuť tím bazmekem někoho majznout, jak mě to rozčiluje :-D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ADELHAIDA: já myslela, že je to feature pro to, aby mohli rodiče regulovat, kolik lízátek a kdy děti dostanou :-)
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    No a co kulatý lízátka? Jako dítě jsem to většinou neuměla otevřít, skoro nikdy to nešlo "rozkroutit". Předpokládala jsem, že ChupaChups udělá nějakej pokrok za těch cca 30 let, co jsem naposled měla lízátko. Ale dětem to musím otevírat manikůrníma nůžtičkama, jako moje máti nám.
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    MICHELLEDANIELS: ten proužek, kterým máš elegantně roztrhnout celofán, je často zalepený zeshora tím samým celofánem, takže se k němu nedostaneš..
    PROSTE_LO
    PROSTE_LO --- ---
    Nedokážu spočítat kolikrát jsem v životě letěla letadlem. A miluju létání.
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Miluji panský clinique happy. Nejraději bych se s ním voněla i já.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    GIRAFFKA: ti maj narozdil od my hlavy ignore
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    KOUDY: to by asi chtelo vic lidi.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    To bych chtel taky nekdy zazit..Bejt tak unavenej abych nechtel nekomu neco vysvetlit.
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Sem tak unavenej, že se mi ani nechce reagovat a vysvětlovat ten humor o baraku v Bohnicích
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    PIKKMA: tak to by me vubec nenapadlo, až jsem si ted sla zkusit otevřít dve nové krabičky :D Ale posledně jsem mela z celofanu takove nervy, ze jsem chtela tu krabičku zmuchlat a zahodit, jenže mi pak doslo, ze zmuchlana se otevira jeste vic na picu, tak jsem se zase uklidnila a soustředila se. Musim zas objednat nejaky mega box aspon 300 sáčku. Člověk tyhle problemy pak pul roku neřeší.
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    MICHELLEDANIELS: copak celofán... i když ten mi dá taky občas zabrat, ale ta papírová krabička nemá žádnou možnost jak se do ní kultivovaně dostat!! vážně!
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    PIKKMA: souzním sestro. Celkově mi zacinaji delat problem tyhle celofány, treba uz jen blbě vidíme :))
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    Mě poslední dobou vůbec nejdou otvírat krabičky s čajem, musím to vždycky nějak neesteticky rozervat :)) čas přejít konečně na sypané
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Už je to tak 20 let co se mi naposledy podařilo otevřít balíček papírových kapesníků, tak jak je ten patent zamýšlen.
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    V 2013 jsem počtvrté letěl letadlem,
    ale teprve podruhé v životě v letadle i přistál
    (poprvé to bylo v dětství v malém vyhlídkovém letadle na letišti nad Kolínem).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam